Populaire armbanden

Armbanden

Een armband is een item die niet te missen is bij elke outfit. Het is één van de meest gedragen sieraden, dus je kan er nooit te veel hebben. Armbanden zijn er in alle soorten en maten, dus is er een match voor elke doelgroep. Zowel voor damesherenkinderen (meisjes en jongens) en zelfs baby’s is er een ruim assortiment om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke of juist trendy look. Voor elke gelegenheid is er wel een perfect armbandje. Er zijn dus ook veel verschillende type armbanden, maar welke zijn nu echt de populairste?

Dit zijn de tien populairste armbanden in Nederland: 

Het fijne aan een leuk armbandje is dat je deze om kan houden wanneer je kiest voor bijvoorbeeld een sterk materiaal, zoals roestvrijstaal. Deze zal namelijk niet verkleuren en blijft dus mooi. Gouden en zilveren armbanden blijven ook erg populair en zijn tijdloos. Heren kiezen vaak voor een leren of stalen armband, dit geeft een extra stoere look. Voor vrouwen zijn er vaak wat meer details aanwezig, zoals diamantenedelstenen, kralen, bedels of een mooi touw. Naast materiaal of kleur zijn sommige juist heel erg op zoek naar een specifiek merk, maar welke zijn populair in Nederland? 

Dit zijn de vijf populairste merken voor armbanden in Nederland: 

Een armbandje cadeau doen is net zo leuk als er zelf een krijgen. Dus of je er nu een voor jezelf of een ander koopt, je zal altijd een lach op ieders gezicht toveren. Een armband valt ook goed te combineren met andere sieraden dus je kan altijd mix & matchen.