Populaire Horloge merken

Horloges

Wist je dat het eerste horloge ovaal was en werd gedragen aan de riem of om de nek? In de zeventiende eeuw werd het zakhorloge gepopulariseerd. De eeuw daarop werd het polshorloge uitgevonden, maar dit werd voornamelijk nog gezien als vrouwensieraad. Totdat officieren en soldaten er tijdens de Eerste Wereldoorlog achter kwamen dat het niet handig was om steeds hun zakhorloge tevoorschijn te moeten halen om de tijd op af te lezen. Om deze reden werden er, gefinancierd door het leger, polshorloges geproduceerd voor de soldaten. Aangezien de Europese en Amerikaanse soldaten hun horloges na de oorlog mochten blijven dragen, werd het polshorloge daarna al gauw populairder voor mannen in het straatbeeld.

Horloges

Populaire horloges
Tegenwoordig worden horloges zowel door heren als dames gedragen. Hoewel het eeuwen geduurd heeft om een accurate tijd op het horloge te krijgen, zijn vandaag de dag de functionaliteiten van horloges oneindig. Zo kunnen we ermee sporten, zwemmen, douchen, duiken, vliegen, rekenen en nog veel meer. We kunnen de datum aflezen, stappen tellen, hartslag meten, temperatuur meten en zelfs telefonische oproepen beantwoorden. Bekijk de top lijstjes om jouw perfecte horloge te scoren.

Top 3 Smartwatch Series:

  1. Apple Watch
  2. Samsung Galaxy Watch
  3. Garmin Forerunner

Top 3 Sporthorloges Merken:

  1. Garmin
  2. Polar
  3. Apple

Daarbij is een horloge niet alleen heel erg praktisch, maar is het ook een mooi sieraad. Horloges zijn er in verschillende soorten en modellen. Van klassieke horloges tot stoere horloges. Van analoge tot digitale horloges.

Populaire Polshorloges:

  1. Michael Kors Horloges
  2. Armani Horloges
  3. Casio Horloges


Horloges online kopen
Horloges zijn tegenwoordig ook volop online te kopen. Sterker nog, webshops hebben vaak zelfs een hele online outlet ingericht waar ze stunten met goedkope sale aanbiedingen. Bekijk daarom ons actuele aanbod om te ontdekken of dat ene mooie horloge in de uitverkoop is. Liever het nieuwste van het nieuwste horloge? Beslist.nl heeft het grootste assortiment horloges en is daarmee altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Tevens zijn alle modellen eenvoudig via beslist.nl te vergelijken. Zo weet je zeker dat je binnenkort met het beste en meest trendy horloge om je pols rondloopt. Bestel daarom vandaag nog jouw favoriete model.

Horloge onderhoud
Wist je dat je zelfs voor horloge onderhoud niet meer naar de winkel hoeft? Met horloge gereedschap kun je eenvoudig je eigen horloge batterij vervangen of horlogeband verstellen. Hoewel bij een schakelband vaak wel een horloge inkorter nodig is om het horloge kleiner te maken, kun je een mesh horlogeband inkorten zonder gereedschap. Deze sluiting is onder andere met een nagelvijl te openen waardoor deze horloges eenvoudig zelf te verstellen zijn. Populaire horlogemerken met zo’n makkelijke mesh band zijn Cluse, Daniel Wellington, Rosefield en Casio.