Populaire Kettingen

Kettingen

Kettingen zijn ontzettend leuk om cadeau te krijgen of om zelf te kopen. Maar welke kettingen zijn dit moment hip om te bestellen? Beslist.nl deed onderzoek naar de meest populaire kettingen en zette alle wannahaves voor dames op een rijtje.

Meerdere kettingen
Helemaal in is het dragen van meerdere kettingen. Hier kan eigenlijk weinig aan misgaan. Combineer een mooie lange ketting met een leuke korte ketting. Match minimalistische kettingen met dikke grove kettingen of statement kettingen. Of draag meerdere subtiele kettingen met hangers met elkaar, zoals jaartal kettingen, kettingen met steen, munt kettingen of bedelkettingen. Draag er bijvoorbeeld ook nog een choker bij om meerdere lagen te creëren.

Kettingen trends

Populaire halskettingen
Draag je liever een losse ketting of zoek je een speciale ketting voor een bijzonder moment? Bekijk dan deze populaire items:

Zelf kettingen maken
Ben je creatief? Overweeg dan om zelf een ketting te maken. De kralenketting is eenvoudig zelf te rijgen en het kan ook een stuk goedkoper zijn. Maak bijvoorbeeld een leuke combinatie van platte kralen, ronde kralen en letterkralen. Of gebruik schelp en surf kralen voor een stoere beach ketting. Surf kettingen zien er hetzelfde uit als kralen chokers en zijn daarom goed te combineren met een lange gouden of zilveren ketting. Ook schelpen kettingen zijn goed te combineren met een halsketting van goud of zilver. De echte creatieveling kan zich wagen aan het maken van een bloemenketting met kralen.

Kettingen in de knoop?
Hoewel het dragen van meerdere kettingen er ontzettend leuk uitziet, zorgt het er wel voor dat kettingen in de knoop raken. Er bestaan verschillende trucjes om kettingen uit de knoop te halen. Krijg je geen grip op de knoop? Doe dan wat baby-olie, olijfolie of talkpoeder op de knoop. Met een beetje geluk glijdt de knoop er zo uit! Lukt dit niet? Gebruik dan een naald of veiligheidsspeld om de knoop wat losser te maken.

Gelukt? Probeer de kettingen uit de knoop te houden. Tip: rijg de ketting door een rietje bij het opbergen. Ook zijn er ketting organizers te koop waar meerdere kettingen aan te bevestigen zijn om tegelijkertijd te dragen. Met dit handige hulpstuk blijft jouw necklace party zeker uit de knoop.