Infographic: Speakers

Infographic Speakers

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/speakers.html">  <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/speakers-infographic.png" alt="Infographic speakers"> </a> <br/> <br/> Infographic <a href="https://www.beslist.nl/products/elektronica/elek_speakers/">  speakers</a> door beslist.nl

Het geluid van fluitende vogels maakt in Nederlandse achtertuinen steeds vaker plaats voor muziek. De vraag naar o.a. Sonos-systemen, bluetoothboxen en andere draadloze muziekspelers is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Online winkelcentrum beslits.nl geeft tips om muziek te kunnen luisteren in je achtertuin, zonder dat je de buurt daarbij tot last bent.

Wil je vooral in huis of op het terras muziek luisteren? Dan is een Wi-Fi-speaker, die in de meeste gevallen stroom nodig heeft via een voedingskabel, een betere optie.

Zit je helemaal achterin de tuin, of wil je je speaker overal mee naar toe kunnen nemen? Kies dan voor Bluetooth! Er zijn zelfs (spat)waterdichte speakers voor in de badkamer, op de boot of bij het zwembad. De bluetooth speakers van JBL worden het meest online gezocht, JBL charge is een populaire speaker die (spat)waterdicht is! Iets meer high end maar ook populair zijn Harman Kardon Speakers