Infographic: Studeren in het buitenland vs. Amsterdam

Een studie in het buitenland is een mooie kans om internationale ervaring op te doen. De kosten lopen sterk uiteen in verschillende landen. Beslist.nl zocht uit waar studenten rekening mee moeten houden.

Studeren zonder een goede laptop of tablet is niet makkelijk. Omdat een tablet of laptop kopen lastig kan zijn, vind je op beslist.nl een duidelijk overzicht van diverse topmerken tegen de laagste prijs. Vervoer je laptop daarnaast veilig in een laptoptas of in een rugzak met apart laptopvak. Daarnaast is er een ruim assortiment voor elke student die in het buitenland gaat studeren. Denk hierbij aan goedkope meubels, rekenmachines, schooltassen en alles wat nodig is voor levensonderhoud en de studie!

Infographic: Studeren in het buitenland

Wil je deze infographic op je website gebruiken?

Kopieer dan de onderstaande code, en plak deze in de broncode van je website:

<iframe src="http://www.beslist.nl/static/iframe_studeren_buitenland.html" scrolling="no" height="2819" width="759" frameborder="no"></iframe><br /><a href="http://www.beslist.nl/info/studeren_buitenland.html"> Studeren in het buitenland</a> door <a href="http://www.beslist.nl">Beslist.nl</a>