Infographic: Zo wast Nederland

Infographic: Zo wast Nederland

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/wasmachines.html">  <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/wasmachines-infographic.jpg" alt="Infographic zo wast Nederland"> </a> <br/> <br/> Infographic: Zo wast Nederland (en <a href="https://www.beslist.nl/products/huishoudelijke_apparatuur/wasmachines/c/merk~726"> Miele wasmachine</a> of andere <a href="https://www.beslist.nl/products/huishoudelijke_apparatuur/wasmachines/"> wasmachine kopen</a>?) door beslist.nl

Wasmachines worden steeds zuiniger, stiller en slimmer. Nog even en je ontvang een waarschuwing op je smartphone als je per ongeluk een rode sok in de witte was hebt laten zitten. Online winkelcentrum beslist,nl analyseerde het zoekgedrag van ruim 100.000 wasmachine-zoekende bezoekers van de site en onderzocht de laatste wasmachinetrends.

Bovenladers ouderwets? Op beslist.nl wordt nog altijd zo’n 1.200 keer per maand gezocht naar een wasmachine met een laadklep aan de bovenzijde. Vooral in Noord-Holland is dit type populair, in Flevoland juist helemaal niet. In Utrecht en Overijssel is men het meest energiebewust. Daar wordt het vaakst gezocht naar een wasmachine met energielabel A+++. En een was-droogcombinatie staat vooral bij inwoners van Zuid-Holland in huis. In Noord Brabant is men vooral praktisch; daar wordt het vaakst naar een wasmachine met een hoog vulgewicht gezocht. Handige features zoals een resttijd-indicatie en een waterlekkagebeveiliging, zijn vooral in Gelderland en Limburg gewenst. Een connectie met de smartphone is in Noord-Brabant een zeer gewilde optie.

De ruim 100.000 onderzochte bezoekers waren op beslist.nl het vaakst op zoek naar een Miele wasmachine. Andere populaire huishoudelijke artikelen die veel gezocht worden zijn de Philips Airfryer XXL, Amerikaanse koelkast en koffiezetapparaat