Infographic: Wintersport

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/wintersport.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/wintersport-infographic.png" alt="Infographic wintersport"> </a> <br/> <br/> <a href="https://www.beslist.nl/info/wintersport.html"> Infographic wintersport</a> (en <a href="https://www.beslist.nl/products/mode/mode_432356_4565277/"> ski-jassen</a> / <a href="https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_484291_484389/c/sporten_sport_outdoor~484334"> skihelmen</a>) door beslist.nl

Ongeveer 1 miljoen Nederlander gaan op wintersport. Online wordt er volop gekeken en gekocht. Online winkelcentrum beslist.nl heeft de wintersportgids gemaakt met informatie over skischoenensnowboardschoenenski-jassenskihelmenskibrillen en natuurlijk niet te vergeten de GoPro camera om alle acties vast te leggen. In de maand januari is er een piek in online zoekgedrag, er wordt dan volop gezocht op snowboard kopenski’s kopen. Na de tijd dat er volop ski-jassenskibroeken online worden gekocht, lijkt het erop dat ook de ski’s en snowboards online aangeschaft worden. Ook de skihelm wordt online gekocht. Daarom in de infographic goede aankooptips voor de aanschaf van een skihelm.