Infographic: Wintersport

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/wintersport.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/wintersport-infographic.png" alt="Infographic wintersport"> </a> <br/> <br/> <a href="https://www.beslist.nl/info/wintersport.html"> Infographic wintersport</a> (en <a href="https://www.beslist.nl/products/mode/mode_432356_4565277/"> ski-jassen</a> / <a href="https://www.beslist.nl/products/sport_outdoor_vrije-tijd/sport_outdoor_vrije-tijd_484291_484389/c/sporten_sport_outdoor~484334"> skihelmen</a>) door beslist.nl

Ongeveer 1 miljoen Nederlander gaan op wintersport. Ga je volgende winter voor het eerst skiën? Je zult veel problemen tegenkomen en je moet met veel factoren rekening houden. In deze infographic beantwoorden we al je vragen over de eerste wintersporten. Zo krijg je de beste voorbereiding in de sneeuw en ben je belangrijke dingen niet vergeten. Als je thuis alle goede voorzorgsmaatregelen neemt, geniet je nog meer van je eerste wintersport.

Maar voor ervaren wintersporters is heroverwegen altijd een goed idee. Er zijn veel dingen die je moet inpakken! Ook voor de ervaren wintersporter is de wintersportgids van online winkelcentrum een goed geheugensteuntje. In deze gids vind je informatie over onder andere skischoenensnowboardschoenenski-jassenskihelmenskibrillen en natuurlijk niet te vergeten de GoPro camera om alle acties vast te leggen. In de maand januari is er een piek in online zoekgedrag, er wordt dan volop gezocht op snowboard kopenski’s kopen. Na de tijd dat er volop ski-jassenskibroeken online worden gekocht, lijkt het erop dat ook de ski’s en snowboards online aangeschaft worden. Ook de skihelm wordt online gekocht.