Infographic WK Voetbal 2018

Infographic WK Voetbal 2018

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/wk-voetbal-2018.html"> <img src="https://www.beslist.nl/beslistimage/cms/wkvoetbal2018.png" alt="Infographic WK Voetbal 2018"> </a> <br/> <br/> Infographic WK Voetbal 2018 (zie: <a href="https://www.beslist.nl/products/elektronica/elek_televisies"> TV kopen</a> / <a 

Ook zonder inbreng van het Nederlands Elftal wordt het Wereldkampioenschap Voetbal leuk om naar te kijken. Wie krijgt onze support en welke shirts dragen we deze zomer?

Als je naar het aantal geregistreerde voetbalspelers per land kijkt, is het een grote verrassing dat Nederland er dit jaar niet bij is. Zelfs met 1,1 miljoen voetballers – goed voor een achtste plaats – hebben we het niet gered. Dit in tegenstelling tot Ijsland dat slechts 20.000 voetballers heeft.

De successen van het Nederlands Elftal hebben invloed op de televisieverkoop in Nederland. De laatste keren dat Nederland actief was op een EK of WK, was er een duidelijke stijging zichtbaar in het aantal zoekopdrachten naar televisies. Bij het mislopen van het toernooi stelt men de aanschaf van een nieuwe televisie of smart tv echter uit. De verkopen lopen 26% achter op 2014 toen Oranje er wel bij was.