Infographic: Hoe kies je de juiste zonnebril?

Hoe kies je de juiste zonnebril?

Een zonnebril moet functioneel zijn én stijlvol. het is dan ook niet eenvoudig om het juiste model te kizen. Waar moet je op letten bij het kopen van een zonnebril? In deze infographic vind je de belangrijkste technische eigenschappen en handige tips voor een bril die past bij jouw gezicht.

De vorm van de zonnebril
De algemene richtlijn is: kies de zonnebrillijn die het tegenovergestelde is van de lijn van je gezicht. Dus als je een rond gezicht hebt, kies dan een “hoek” frame; als je een rond gezicht hebt, kies dan een ronder frame

Wat is een goede zonnebril? / wat is de beste zonnebril?
Een goede zonnebril biedt UV400-bescherming tegen UV-licht. Daarnaast zorgen polariserende glazen ervoor dat schitteringen en weerkaatsingen zoveel mogelijk worden gereduceerd, wat resulteert in een beter kijkcomfort.

Wat is een polariserende zonnebril? / wat zijn gepolariseerde glazen?
Zonnestralen die weerkaatsen op vlakke oppervlakten als wegen of ruiten zorgen voor een schittering. Deze schittering kan hinderlijk en soms zelfs gevaarlijk zijn, vooral bij het autorijden. Polariserende zonnebrilglazen bevatten een speciaal filter om de schittering weg te nemen en zorgen daarom voor een beter kijkcomfort.

Polariserende zonnebrillen voor mannen
Bekijk hier het aanbod polariserende zonnebrillen voor heren.

Polariserende zonnebrillen voor vrouwen
Bekijk hier het aanbod polariserende zonnebrillen voor dames.

Wil je deze infographic op je website gebruiken? Kopieer dan de onderstaande code en plak deze in de broncode van je website:

<a href="https://www.beslist.nl/info/zonnebrillen.html"> <img src="https://www.beslist.nl/info/wp-content/uploads/2020/07/48.zonnebrillen-infographic-e1608124362319.png" alt="Infographic zonnebrillen"> </a> <br/> <br/> <a href="https://www.beslist.nl/info/zonnebrillen.html"> Infographic: Hoe kies je de juiste zonnebril?</a> (en <a href="https://www.beslist.nl/products/mode_accessoires/mode_accessoires_457559/"> zonnebrillen</a>) door beslist.n