Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Stabilo viltstift Pen 68 Colorparade

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Viltstiften

productinformatie
Inktknaller.nl zegt:Inktknaller zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Ontwikkelde grondstoffen zorgen voor een schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Open verandert de houder in een bureauset, gesloten is de houder makkelijk mee te nemen. 20 stiften in een plastic houder.
Officecentre.nl zegt:Officecentre zegt:Deze STABILO Point 88-pen met fijne punt gaat lang mee en is ideaal voor gebruik door studenten en professionals. Dankzij de met metaal omsloten punt van 0,4mm kan de pen voor zeer gedetailleerd werk worden gebruikt, bijvoorbeeld voor het uitzetten van grafieken of het maken van schetsen en technische tekeningen. De fijne metalen punt maakt de pen uitstekend geschikt voor gebruik met stencils en linialen.
Vikingdirect.nl zegt:Vikingdirect zegt:Stabilo markeerstiften Swing Cool. Anti-slip grip. Type inkt: op waterbasis. Geschikt voor: papier kopieer- en faxpapier. Lijnbreedte: 1-4 mm. Kleur: geel groen blauw roze. Hoeveelheid: pak 4 stuks.
Vikingdirect.nl zegt:Vikingdirect zegt:Stabilo kleurpotloden Aqua. Kleur: assorti. Hoeveelheid: pak 12 stuks.
Officecentre.nl zegt:Officecentre zegt:De STABILO swing cool-markeerstift heeft een trendy ontwerp en antislipgrip, evenals betrouwbare inkt op waterbasis en anti-uitdroogtechnologie. Deze kan 4 uur zonder dop zonder uit te drogen, is geschikt voor gebruik op haast elk type papier en heeft een dop met ventilatie. De markeerstift heeft een beitelvormige punt voor 2 lijndikten van 1 en 4 mm, en is geschikt voor uiteenlopende taken, zoals schrijven, onderstrepen en markeren.
Officecentre.nl zegt:Officecentre zegt:De STABILO Pen 68 staat bekend om zijn intense kleuren en strakke lijnen. Hij komt het best tot zijn recht wanneer hij wordt gebruikt voor tekenen, kleuren of onderstrepen. De stevige viltpunt maakt het ook een ideale keuze voor zeer gedetailleerd werk, zoals het uitzetten van grafieken of het maken van schetsen en technische tekeningen. De stift heeft het klassieke zeshoekige ontwerp met strepen en een veiligheidsdop met ventilatie.
Maxict.nl zegt:Maxict zegt:Trio Scribbi Bold Multi kleuren 8 stuksuk(s) viltstift
Officecentre.nl zegt:Officecentre zegt:De STABILO Pen 68 staat bekend om zijn intense kleuren en strakke lijnen. Hij komt het best tot zijn recht wanneer hij wordt gebruikt voor tekenen, kleuren of onderstrepen. De stevige viltpunt maakt het ook een ideale keuze voor zeer gedetailleerd werk, zoals het uitzetten van grafieken of het maken van schetsen en technische tekeningen. De stift heeft het klassieke zeshoekige ontwerp met strepen en een veiligheidsdop met ventilatie.
Maxict.nl zegt:Maxict zegt:Geurstiften 12 Stuks
Verraxl-kantoor.nl zegt:Verraxl-kantoor zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Ontwikkelde grondstoffen zorgen voor een schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Open verandert de houder in een bureauset, gesloten is de houder makkelijk mee te nemen. 20 stiften in een plastic houder.
Afmetingen verpakking:
Lengte (mm): 185 mm
Breedte (mm): 11
Hoogte (mm): 4
Gewicht (gr): 221 gr
Verraxl-kantoor.nl zegt:Verraxl-kantoor zegt:Hoogwaardig aquarelpotlood, met kwaliteitsvolle pigmenten die een zeer gelijkmatige scherp getrokken lijn verzekeren. Volledig aquarelleerbaar. In een metalen doos.

12 potloden
Afmetingen verpakking:
Lengte (mm): 186 mm
Breedte (mm): 107 mm
Hoogte (mm): 15 mm
Gewicht (gr): 132 gr
Verraxl-kantoor.nl zegt:Verraxl-kantoor zegt:Schuine punt. Schrijfbreedte: 1 - 4 mm. Doorschijnend lichaam in de kleur van de inkt. Geventileerde dop en witte clip.

etui van 4 stuks: geel, groen, roze en lichtblauw
Afmetingen verpakking:
Lengte (mm): 147 mm
Breedte (mm): 8
Hoogte (mm): 18 mm
Gewicht (gr): 53 gr
Verraxl-kantoor.nl zegt:Verraxl-kantoor zegt:Schrijfbreedte: 0,4 mm. Fijne, uit metaal gevatte, kunststof penpunt. Inkt op waterbasis, neutrale geur. Zeskantig lichaam.

etui van 10 stuks in geassorteerde kleuren: zwart, blauw, groen, rood, lichtgroen, geel, bruin, oranje, paars, lila
Afmetingen verpakking:
Lengte (mm): 22
Breedte (mm): 98 mm
Hoogte (mm): 8 mm
Gewicht (gr): 63 gr
Verraxl-kantoor.nl zegt:Verraxl-kantoor zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Geassorteerde neonkleuren.6 stiften in een plastic etui.
Afmetingen verpakking:
Lengte (mm): 173 mm
Breedte (mm): 64 mm
Hoogte (mm): 5 mm
Gewicht (gr): 52 gr
Vindiqoffice.com zegt:Vindiqoffice.com zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Ontwikkelde grondstoffen zorgen voor een schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Open verandert de houder in een bureauset, gesloten is de houder makkelijk mee te nemen. 20 stiften in een plastic houder.
Hobbyklei.nl zegt:Hobbyklei zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Geassorteerde neonkleuren. 6 stiften in een plastic etui.
Hobbyklei.nl zegt:Hobbyklei zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Ontwikkelde grondstoffen zorgen voor een schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Open verandert de houder in een bureauset, gesloten is de houder makkelijk mee te nemen. 20 stiften in een plastic houder.
kubustotaal.nl zegt:kubustotaal zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Ontwikkelde grondstoffen zorgen voor een schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Open verandert de houder in een bureauset, gesloten is de houder makkelijk mee te nemen. 20 stiften in een plastic houder.
Hobbyklei.nl zegt:Hobbyklei zegt:Driehoekige vorm voor een stevige en ergonomische grip in de kinderhand. Onverwoestbaar, met meeverende punt. Afwasbare inkt. Met een geventileerde dop. Geassorteerde kleuren.
8 stiften in een plastic etui
Valeda.nl zegt:Valeda zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Ontwikkelde grondstoffen zorgen voor een schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Open verandert de houder in een bureauset, gesloten is de houder makkelijk mee te nemen. 20 stiften in een plastic houder.
Uwkindveilig.nl zegt:Uwkindveilig zegt:ONVERWOESTBAAR EN ONWEERSTAANBAAR Driehoekige vorm voor een stevige, ergonomische grip in de kinderhand. Onverwoestbare, meeverende punt. …
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:STABILO Pen 68 - 20 Kleuren
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Als je op zoek bent naar oneindig veel kleurmogelijkheden en doeltreffendheid, is de Stabilo Pen 68 de allerbeste keus. Door deze viltstift heeft Stabilo zijn reputatite verworven van onverslaanbare Duitse kwaliteit, sinds 1966. Deze viltstift verrast met zijn prestaties - kan 24 uur zonder dop zonder uit te drogen, geurloze inkt op waterbasis, hoge helderheid en kleurdichtheid van de kleuren. Verkrijgbaar in 47 fantastische kleuren, waaronder 6 neon kleuren. Dit artikel heeft ean 4006381354462
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:De Stabilo Trio Scribbi is een fantastische viltstift, ontworpen om zelfs de meest enthousiaste kleine tekenaars te trotseren. De wetenschappelijk ontwikkelde meeverende dikke schrijfpunt, zorgt ervoor dat de punt terugveert als deze hard wordt ingedrukt. En door de super uitwasbare inkt kunnen vlekken gemakkelijk uit kleding worden gewassen (voorweken altijd aangeraden voor optimaal resultaat). Daarnaast zorgt de dikke driekantige vorm van de stift ervoor, dat kinderen de stift heel gemakkelijk vast kunnen houden bij het kleuren en uren door kunnen kleuren zonder kramp of vermoeidheid van de hand. Dit artikel heeft ean 4006381343626
Degrotespeelgoedwinkel.nl zegt:Degrotespeelgoedwinkel zegt:Stabilo viltstift Pen 68 Colorparade
De Stabilo Pen 68 is een hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Ontwikkelde grondstoffen zorgen voor een schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. De plastic houder bevat een assortiment van 20 viltstiften. Open verandert de houder in een bureauset, gesloten is de houder makkelijk mee te nemen.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:De Stabilo Trio producten zijn gebaseerd op het feit dat kinderen een pen of potlood met driehoekige grip automatisch in de juiste houding vastpakken. Door het grotere gripvlak is minder druk nodig om de pen of het potlood vast te houden en de hand slipt minder makkelijk weg. Hierdoor wordt de kinderhand niet zo snel moe. Voor een goede houding, vanaf het allereerste begin. De Trio Frutti viltstiften zijn niet alleen leuk om meete kleuren, ze ruiken ook nog eens erg lekker! Elke stift heeft een andere geur, die past bij de kleur van de stift, van aardbei tot sinaasappel envan amandel tot citroen. Dit artikel heeft ean 4006381350747
Office-deals.nl zegt:Office-deals zegt:* Stabilo aquacolor is niet alleen verkrijgbaar in hemelsblauw en zeegroen, maar biedt ook nog eens 34 andere kleuren. * Ze zijn verbluffend natuurlijk en je kunt er een echt aquarel-effect mee bereiken. * Dat geeft extra kleur aan het schoolleven van toe
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:Stabilo Fineliners point 88 0
4mm 10st
Rombouts.be zegt:Rombouts zegt:Stabilo viltstift Pen 68 ColorparadeHoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasisOntwikkelde grondstoffen zorgen voor een schitterende glans en kleurintensiteitRegenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaarOpen verandert de houder in een bureauset, gesloten is de houder makkelijk mee te nemen20 stiften in een plastic houder
Speelgoedwinkel.nl zegt:Speelgoedwinkel zegt:Kleurpotloden met aquareleffect, intens, makkelijk te gebruiken, met witgelakt uiteinde.Verkrijgbaar in 36 kleuren, assorti met 12, 24 of 36 stuks. Ze zijn verbluffend natuurlijk en je kunt er een echt aquarel-effect mee bereiken. Dat geeft extra kleur aan het schoolleven van toekomstige jeugdige talenten. Dit etui bevat 12 kleurpotloden.
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:Stabilo Viltstiften pen 68 1
0mm 10stuk
Warenhuisgigant.nl zegt:Warenhuisgigant zegt:Stabilo Fineliners point 88 0.4mm 10st.
Warenhuisgigant.nl zegt:Warenhuisgigant zegt:Stabilo Viltstiften pen 68 1.0mm 10stuk
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:STABILO Aquacolor Metalen Doos, 12st
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:STABILO Trio Scribbi Etui, 8st
Warenhuisgigant.nl zegt:Warenhuisgigant zegt:Stabilo kleurpotloden aquacolor doos a1
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Ontdek een nieuwe geur bij iedere kleur!

Iedere viltstift heeft zijn eigen geur. Van aardbei tot sinasappel, van amandel tot citroen, de STABILO Trio frutti heeft voor elk wat wils.

Geblokkeerde punt voor een lange levensduur. Uitwasbare inkt. Geventileerde dop.
Schrijfbreedte ca. 2 mm. Etui met 12 stiften

De STABILO Trio producten zijn gebaseerd op het feit dat kinderen een pen of potlood met driehoekige grip, automatisch in de juiste houding vastpakken. Door het grotere gripvlak is minder druk nodig om de pen of het potlood vast te houden en de hand slipt minder makkelijk weg. Hierdoor wordt de kinderhand niet zo snel moe.
Voor een goede houding, vanaf het allereerste begin.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:STABILO Aquacolor Metalen Doos, 12st. Dit artikel heeft ean 4006381146487
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:Stabilo Trio Scribbi combineert plezier en tekenen met ergonomie en innovatie. Deze stiften zijn speciaal geschikt voor de kleine tekenaartjes.
Ze hebben een driehoekige vorm voor stevige en ergonomische grip in de kinderhand en zijn onverwoestbaar dankzij de meeverende punt.
Hierdoor kunnen kinderen ontspannen kleuren en tekenen. De 8 kleuren zijn allemaal uitwasbaar, dus makkelijk te verwijderen van handen en uit kleding.

Merk: Stabilo
EAN: 4006381343626

Levertijd: Voorradig 1 - 2 werkdagen

Garantie (indien van toepassing):
Massamarkt.nl zegt:Massamarkt zegt:ONVERWOESTBAAR EN ONWEERSTAANBAARDriehoekige vorm voor een stevige, ergonomische grip in de kinderhand. Onverwoestbare, meeverende punt. Voor een ontspannen teken -en schrijfgevoel. 8 super uitwasbare kleuren, gemakkelijk te verwijderen van handen en uit kleding.Dé viltstift voor kinderen vanaf 3 jaar.
Office-deals.nl zegt:Office-deals zegt:* Hiermee wordt zelfs de jacht op goede cijfers gemakkelijk. * Schoolkinderen en studenten zijn gek op deze markeerstift. * Niet gek dat hij op scholen en universiteiten niet weg te denken is. * Uitstekend design en zes verschillende shaftkleuren, platte
Webshoppie.nl zegt:Webshoppie zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal.
Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakken.
De stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis.
Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen.
Valeda.nl zegt:Valeda zegt:Hoogwaardig kleurpotlood, met kwaliteitsvolle pigmenten die een zeer gelijkmatige scherp getrokken lijn verzekeren. Volledig aquarelleerbaar. In een metalen doos.
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:De Stabilo Trio producten zijn gebaseerd op het feit dat kinderen een pen of potlood met driehoekige grip automatisch in de juiste houding vastpakken
Door het grotere gripvlak is minder druk nodig om de pen of het potlood vast te houden en de hand slipt minder makkelijk weg
Hierdoor wordt de kinderhand niet zo snel moe
Voor een goede houding, vanaf het allereerste begin

De Trio Frutti viltstiften zijn niet alleen leuk om mee te kleuren, ze ruiken ook nog eens erg lekker! Elke stift heeft een andere geur, die past bij de kleur van de stift, van aardbei tot sinaasappel en van amandel tot citroen
Vindiqoffice.com zegt:Vindiqoffice.com zegt:Hoogwaardig aquarelpotlood, met kwaliteitsvolle pigmenten die een zeer gelijkmatige scherp getrokken lijn verzekeren. Volledig aquarelleerbaar. In een metalen doos.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:De Stabilo Trio producten zijn gebaseerd op het feit dat kinderen een pen of potlood met driehoekige grip automatisch in de juiste houding vastpakken. Door het grotere gripvlak is minder druk nodig om de pen of het potlood vast te houden en de hand slipt minder makkelijk weg. Hierdoor wordt de kinderhand niet zo snel moe. Voor een goede houding, vanaf het allereerste begin.

De Trio Frutti viltstiften zijn niet alleen leuk om meete kleuren, ze ruiken ook nog eens erg lekker! Elke stift heeft een andere geur, die past bij de kleur van de stift, van aardbei tot sinaasappel envan amandel tot citroen.
Speelgoedwinkel.nl zegt:Speelgoedwinkel zegt:Viltstift met robuuste punt en zeer heldere kleuren. Etui met 10 kleuren.
Speelgoedwinkel.nl zegt:Speelgoedwinkel zegt:Onverwoestbare viltstift met meeverende punt. Met ergonomische gripzone door driekantige vorm. Etui met 8 kleuren.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Hersluitbare etui met 10 kleuren point 88. Dé fineliner om mee te schrijven, tekenen en schetsen. De in metaal gevatte extra fijne punt zorgt voor lange levensduur. Zeer geschikt voor gebruik met liniaal en sjabloon. Inkt op waterbasis en geurvrij. Schrijfbreedte 0,4 mm. Droogt niet uit, zelfs niet als de dop er enige tijd af is. Geventileerde dop. Dit artikel heeft ean 4006381217842
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:STABILO point 88 zijn de klassieke fijnschrijvers van STABILO. Zijn unieke design in oranje met witte strepen is bekend over de hele wereld en is inmiddels symbool voor betrouwbaarheid.
De fijnschrijvers hebben een in metaal gevatte punt voor lange levensduur en zijn zeer geschikt voor gebruik met linialen en sjablonen. De inkt is op waterbasis en heeft een lange 'cap-off time': de fijnschrijver droogt niet snel uit.

De set bevat 10 fijnschrijvers in verschillende kleuren.

Merk: Stabilo
EAN: 4006381217842

Levertijd: Voorradig 1 - 2 werkdagen

Garantie (indien van toepassing):
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal.
Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakken.
De stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis.
Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen.
Office-deals.nl zegt:Office-deals zegt:* De fineliner om mee te schrijven, tekenen en schetsen. * In prachtige kleuren. * Soepel schrijvende fineliner. * Ideaal voor linialen en sjablonen dankzij de metaal omhulde punt. * Lange schrijfduur. * Droogt niet uit, zelfs niet als de dop er enige tij
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. 10 intense kleuren in een kunststof etui.

Hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren
Voor lijnen en grote vlakken
Robuuste ronde punt, schrijfbreedte ca. 1 mm
Drukbestendige punt
Geurloze inkt op waterbasis
Geventileerde dop
Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen
Vindiqoffice.com zegt:Vindiqoffice.com zegt:Schuine punt. Schrijfbreedte: 1 - 4 mm. Doorschijnend lichaam in de kleur van de inkt. Geventileerde dop en witte clip.
etui van 4 stuks: geel, groen, roze en lichtblauw
Valeda.nl zegt:Valeda zegt:Schuine punt. Schrijfbreedte: 1 - 4 mm. Doorschijnend lichaam in de kleur van de inkt. Geventileerde dop en witte clip.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Set van 4 Stabilo Swing Cool markeerstiften (geel, groen, blauw en roze). Met deze markeerstift kun je high-lighten, tekenen of kleuren. Met Stabilo Anti-dry-out technologie; kan tot 4 uur zonder dop zonder uit te drogen, ideaal voor geconcentreerd werken. Inkt op waterbasis, perfect voor onderweg. Handig formaat met praktische clip, gematteerde anti-slip gripzone voor fijne grip, twee schrijfbreedtes in één punt door de speciale beitelvorm: 1 en 4 mm, inkt op waterbasis en een speciale geventileerde dop. Dit artikel heeft ean 4006381134910
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:ONVERWOESTBAAR EN ONWEERSTAANBAAR

Driehoekige vorm voor een stevige, ergonomische grip in de kinderhand. Onverwoestbare, meeverende punt. Voor een ontspannen teken en schrijfgevoel.
8 super uitwasbare kleuren, gemakkelijk te verwijderen van handen en uit kleding.
Dé viltstift voor kinderen vanaf 3 jaar.
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:De Stabilo Trio producten zijn gebaseerd op het feit dat kinderen een pen of potlood met driehoekige grip automatisch in de juiste houding vastpakken. Door het grotere gripvlak is minder druk nodig om de pen of het potlood vast te houden en de hand slipt minder makkelijk weg. Hierdoor wordt de kinderhand niet zo snel moe. Voor een goede houding, vanaf het allereerste begin. De Trio Frutti viltstiften zijn niet alleen leuk om meete kleuren, ze ruiken ook nog eens erg lekker! Elke stift heeft een andere geur, die past bij de kleur van de stift, van aardbei tot sinaasappel envan amandel tot citroen.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakkenDe stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrijfbreedte van ca 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasisKan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen
Hobbyklei.nl zegt:Hobbyklei zegt:Hoogwaardig kleurpotlood, met kwaliteitsvolle pigmenten die een zeer gelijkmatige scherp getrokken lijn verzekeren. Volledig aquarelleerbaar. In een metalen doos.
12 potloden
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal.
Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakken.
De stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis.
Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen.

Merk: Stabilo
EAN: 4006381132503

Levertijd: Voorradig 1 - 2 werkdagen

Garantie (indien van toepassing):
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakken.De stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis.Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen.
Top1toyszeist.nl zegt:Top1toyszeist zegt:Hersluitbare etui met 10 kleuren point 88. Dé fineliner om mee te schrijven, tekenen en schetsen. De in metaal gevatte extra fijne punt zorgt voor lange levensduur. Zeer geschikt voor gebruik met liniaal en sjabloon. Inkt op waterbasis en geurvrij. Schrijfbreedte 0,4 mm. Droogt niet uit, zelfs niet als de dop er enige tijd af is. Geventileerde dop.
Massamarkt.nl zegt:Massamarkt zegt:Hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren. Inhoud etui 10 kleuren Pen 68 viltstiften. Voor lijnen en grote vlakken. Robuuste ronde punt, schrijfbreedte ca. 1 mm. Drukbestendige punt. Geurloze inkt op waterbasis. Geventileerde dop. Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen
kubustotaal.nl zegt:kubustotaal zegt:Schrijfbreedte: 0,4 mm. Fijne, uit metaal gevatte, kunststof penpunt. Inkt op waterbasis, neutrale geur. Zeskantig lichaam.
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:STABILO Trio Frutti, 12st
Speelgoedwinkel.nl zegt:Speelgoedwinkel zegt:Fineliner met in metaal gevatte punt. Ideaal voor schrijven, tekenen en schetsen. Etui met 10 kleuren.
Massamarkt.nl zegt:Massamarkt zegt:Een ware golf van kleurenSTABILO aquacolor is niet alleen verkrijgbaar in hemelsblauw en zeegroen, maar biedt ook nog eens 34 andere kleuren. Ze zijn verbluffend natuurlijk en je kunt er een echt aquarel-effect mee bereiken. Dat geeft extra kleur aan het schoolleven van toekomstige jeugdige talenten.Kleurpotloden met aquareleffect, intens, makkelijk te gebruiken, met witgelakt uiteinde.Verkrijgbaar in 36 kleuren, assorti met 12, 24 of 36 stuks.
kubustotaal.nl zegt:kubustotaal zegt:Hoogwaardig aquarelpotlood, met kwaliteitsvolle pigmenten die een zeer gelijkmatige scherp getrokken lijn verzekeren. Volledig aquarelleerbaar. In een metalen doos.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:STABILO Aquacolor Metalen Doos, 12st
Vindiqoffice.com zegt:Vindiqoffice.com zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Geassorteerde neonkleuren.6 stiften in een plastic etui.
Valeda.nl zegt:Valeda zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Geassorteerde neonkleuren.6 stiften in een plastic etui.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Set van 10 Stabilo pennen. Voor lijnen en grote vlakken. Robuuste (drukbestendige) ronde punt, schrijfbreedte ca. 1 mm. Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen. Voor uren kleurplezier! Dit artikel heeft ean 4006381327329
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakken.De stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis.Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen.
Grotespeelgoedshop.nl zegt:Grotespeelgoedshop zegt:STABILO Pen 68 - 6 Fluoriserende Kleuren
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:De Stabilo Trio producten zijn gebaseerd op het feit dat kinderen een pen of potlood met driehoekige grip automatisch in de juiste houding vastpakken. Door het grotere gripvlak is minder druk nodig om de pen of het potlood vast te houden en de hand slipt minder makkelijk weg. Hierdoor wordt de kinderhand niet zo snel moe. Voor een goede houding, vanaf het allereerste begin.

De Trio Frutti viltstiften zijn niet alleen leuk om mee te kleuren, ze ruiken ook nog eens erg lekker! Elke stift heeft een andere geur, die past bij de kleur van de stift, van aardbei tot sinaasappel en van amandel tot citroen.

Merk: Stabilo
EAN: 4006381350747

Levertijd: Voorradig 1 - 2 werkdagen

Garantie (indien van toepassing):
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:De "frosted look" is in. Deze pocketmodel highlighter met clip en geventileerde dop is dan ook een must voor in je schooltas!
De Stabilo Swing Cool heeft 2 schrijfbreedtes en is daardoor geschikt voor zowel markeren als onderstrepen. In de verpakking zitten 4 verschillende fluorescerende kleuren met inkt op waterbasis.

Merk: Stabilo
EAN: 4006381134910

Levertijd: Voorradig 1 - 2 werkdagen

Garantie (indien van toepassing):
Massamarkt.nl zegt:Massamarkt zegt:Hersluitbare etui met 10 kleuren point 88. Dé fineliner om mee te schrijven, tekenen en schetsen. De in metaal gevatte extra fijne punt zorgt voor lange levensduur. Zeer geschikt voor gebruik met liniaal en sjabloon. Inkt op waterbasis en geurvrij. Schrijfbreedte 0,4 mm. Droogt niet uit, zelfs niet als de dop er enige tijd af is. Geventileerde dop.
kubustotaal.nl zegt:kubustotaal zegt:Schuine punt. Schrijfbreedte: 1 - 4 mm. Doorschijnend lichaam in de kleur van de inkt. Geventileerde dop en witte clip.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal. Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakken. De stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis. Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen. Dit artikel heeft ean 4006381132503
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:Het basis gereedschap voor alle aspirant tekenaars. Degene die houdt van tekenen en intense kleuren, wil alleen het beste materiaal.
Stabilo Pen 68 is een hoge kwaliteit viltstift met intense kleuren, voor lijnen en grote vlakken.
De stift heeft een robuuste, drukbestendige ronde punt met een schrijfbreedte van ca. 1 mm en bevat geurloze inkt op waterbasis.
Kan tot 24 uur zonder dop, zonder uit te drogen.

Merk: Stabilo
EAN: 4006381327329

Levertijd: Voorradig 1 - 2 werkdagen

Garantie (indien van toepassing):
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:Aquacolor kleurpotloden van Stabilo: Iedereen wil ze hebben, zeker als je gezien hebt wat voor een prachtige resultaten je krijgt als je er water en een kwast bij gebruikt!
De aquarelleerbaar kleurpotloden hebben een makkelijke kleurafgifte. Je kunt ze gebruiken als gewoon potlood, of als aquarelpotlood door gebruik te maken van water en een kwast.
In het handige metalen blik zitten 12 potloden in verschillende kleuren.

Merk: Stabilo
EAN: 4006381146487

Levertijd: Voorradig 1 - 2 werkdagen

Garantie (indien van toepassing):
Valeda.nl zegt:Valeda zegt:Schrijfbreedte: 0,4 mm. Fijne, uit metaal gevatte, kunststof penpunt. Inkt op waterbasis, neutrale geur. Zeskantig lichaam.
Crazy-toys.nl zegt:Crazy-toys zegt:De Stabilo Trio producten zijn gebaseerd op het feit dat kinderen een pen of potlood met driehoekige grip automatisch in de juiste houding vastpakken. Door het grotere gripvlak is minder druk nodig om de pen of het potlood vast te houden en de hand slipt minder makkelijk weg. Hierdoor wordt de kinderhand niet zo snel moe. Voor een goede houding, vanaf het allereerste begin. De Trio Frutti viltstiften zijn niet alleen leuk om meete kleuren, ze ruiken ook nog eens erg lekker! Elke stift heeft een andere geur, die past bij de kleur van de stift, van aardbei tot sinaasappel envan amandel tot citroen.
Wohi.nl zegt:Wohi zegt:Viltstiften Stabilo Pen 68 Fluor Kleuren 6 Stuks
kubustotaal.nl zegt:kubustotaal zegt:Hoogwaardige kleurstift met reukloze inkt op waterbasis. Schitterende glans en kleurintensiteit. Regenereerbaar: indien de stift na 48 uur openblijven uitgedroogd is, plaatst u het dopje er weer op en de stift is weer bruikbaar. Geassorteerde neonkleuren.6 stiften in een plastic etui.
Algemene productdetails
MerkStabilo
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.