Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Einhell classic muurfreesmachine th-ma 1300

143,50
Gratis verzending!
-
+
  • Levertijd: 4 - 5 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Werkenmetmerken.nl:Klantbeoordeling Werkenmetmerken: (2k+)
De Einhell TH MA 1300 muurfrees is een krachtige en robuuste machine, die snel en eenvoudig rechte sneden maakt in baksteen, gips en soortgelijke materialen. Een ideale machine voor klussers, die regelmatig werken rondom gas en waterleidingen of kabelgoten. Een groot handvat op de machine bevordert een veilige manier van werken, evenals een vooraf in te stellen zaagdiepte. Hiermee voorkom je onder meer dat je buizen of leidingen beschadigt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Deze muurfrees is voorzien van een krachtige motor, hiermee is het mogelijk om nauwkeurige sneden te maken in vrijwel iedere soort bouwmateriaal. Door de soft start functie van deze machine komt de motor rustig op gang bij de start van je werkzaamheden. Zo is het heel eenvoudig om de controle over de machine te behouden tijdens het frezen van muren. Om de motor van de machine te beschermen tegen oververhitting als gevolg van overbelasting, zit er een handige indicator op de machine. Deze indicator stopt de machine automatisch als er sprake is van een overbelasting van de motor.

Bij het uitvoeren van zaagwerkzaamheden met deze muurfrees speelt precisie een grote rol. Einhell speelt hierop in, door je vooraf een zaagdiepte te laten kiezen tussen acht en dertig mm. Zo behaal je een optimaal resultaat, zonder bijvoorbeeld leidingen of kabels te beschadigen tijdens het frezen. Om het verwisselen van de slijpschijven, waarvan er twee standaard worden meegeleverd, te vereenvoudigen, beschikt de machine over een handige vergrendelfunctie voor de as. Zodra de functie geactiveerd is, kun je de diamantschijven eenvoudig omwisselen.

Eigenschappen:
Vermogen: 1320w
aansluiting: 230 v / 50 hz
onbelast toerental: 9000 t/min.
slijpschijf Ø125mm
sleufdiepte: 8-30mm
sleufbreedte: 8-26mm
geleverd in kunststof opbergkoffer
geleverd inclusief 2 slijpschijven van Ø125mm
softpainted
deze machine maakt deel uit van de einhell classic-productlijn
2 jaar fabrieksgarantie.
LET OP:
De machine is voorzien van een functioneel stofafzuigsysteem met bajonetsluiting. De machine wordt geleverd in een handige transport en opbergkoffer.
  • Merk: Einhell
  • Soort: Muurfrezen
Toon alle productinformatieVerberg productinformatie
1ekeus.nl zegt:1ekeus zegt:!

Deze krachtige TC-MA 1300 muurfrees is ideaal geschikt voor om leidingen in de muur te frezen. De diepte en breedte is traploos verstelbaar. Doordat de muurfrees voorzien is van soft start is het veilig werken. De muurfrees wordt compleet geleverd met 2 diamantschijven in een praktische transport/bewaarkoffer.

TECHNISCHE GEGEVENS:

230 v~ 50 Hertz
1320 Watt
Onbelast toerental 9000 T/min
Diamantschijven 125 mm
Asgat 22,2 mm
Sleuf diepte 8-30 mm
Sleuf breedte 8-26 mm
Gewicht 6,2 kg
Soft start
Traploos verstelbare diepte en breedte
Geintregeerde stofafzuiging via adapter
Electronische overbelasting beveiliging
Inclusief 2 diamantschijven
Soft painted
Transport en bewaarkoffer
bol.com zegt:bol.com zegt:Einhell TH-MA 1300 Muurfrees - 1320 W - Ø125 mm x Ø22,2 mm - Inclusief 2x slijpschijf - Inclusief kofferFreessysteem - van Einhell in de categorie Freesmachine.
Vanmelis.nl zegt:Vanmelis zegt:Einhell muurfrees TH-MA 1300 1320 Watt
De Einhell THMA1300 is een zeer sterk en robuuste muurfrees () die zeer geschikt is voor het maken van sneden in baksteen, gips en soortgelijke bouwmaterialen. De machine is geschikt voor mensen die veel te maken hebben met het installeren van pijpleidingen en stroomkabels. De TH-MA 1300 heeft een overbelastingsschakelaar waardoor hij afslaat als de machine oververhit na lang werksessies.
Ikklus.nl zegt:Ikklus zegt:De Einhell TH-MA 1300 muurfrees is een krachtige en robuuste machine, die snel en eenvoudig rechte sneden maakt in baksteen, gips en soortgelijke materialen. Een ideale machine voor klussers, die regelmatig werken rondom gas- en waterleidingen of kabelgoten. Een groot handvat op de machine bevordert een veilige manier van werken, evenals een vooraf in te stellen zaagdiepte. Hiermee voorkom je onder meer dat je buizen of leidingen beschadigt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.Deze muurfrees is voorzien van een krachtige motor, hiermee is het mogelijk om nauwkeurige sneden te maken in vrijwel iedere soort bouwmateriaal. Door de 'soft start'-functie van deze machine komt de motor rustig op gang bij de start van je werkzaamheden. Zo is het heel eenvoudig om de controle over de machine te behouden tijdens het frezen van muren. Om de motor van de machine te beschermen tegen oververhitting als gevolg van overbelasting, zit er een handige indicator op de machine. Deze indicator stopt de machine automatisch als er sprake is van een overbelasting van de motor.Bij het uitvoeren van zaagwerkzaamheden met deze muurfrees speelt precisie een grote rol. Einhell speelt hierop in, door je vooraf een zaagdiepte te laten kiezen tussen acht en dertig mm. Zo behaal je een optimaal resultaat, zonder bijvoorbeeld leidingen of kabels te beschadigen tijdens het frezen. Om het verwisselen van de slijpschijven, waarvan er twee standaard worden meegeleverd, te vereenvoudigen, beschikt de machine over een handige vergrendelfunctie voor de as. Zodra de functie geactiveerd is, kun je de diamantschijven eenvoudig omwisselen.De machine is voorzien van een functioneel stofafzuigsysteem met bajonetsluiting. De machine wordt geleverd in een handige transport en opbergkoffer.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:De Einhell TH-MA 1300 muurfrees is een krachtige en robuuste machine, die snel en eenvoudig rechte sneden maakt in baksteen, gips en soortgelijke materialen. Een ideale machine voor klussers, die regelmatig werken rondom gas- en waterleidingen of kabelgoten. Een groot handvat op de machine bevordert een veilige manier van werken, evenals een vooraf in te stellen zaagdiepte. Hiermee voorkom je onder meer dat je buizen of leidingen beschadigt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.Deze muurfrees is voorzien van een krachtige motor, hiermee is het mogelijk om nauwkeurige sneden te maken in vrijwel iedere soort bouwmateriaal. Door de 'soft start'-functie van deze machine komt de motor rustig op gang bij de start van je werkzaamheden. Zo is het heel eenvoudig om de controle over de machine te behouden tijdens het frezen van muren. Om de motor van de machine te beschermen tegen oververhitting als gevolg van overbelasting, zit er een handige indicator op de machine. Deze indicator stopt de machine automatisch als er sprake is van een overbelasting van de motor.Bij het uitvoeren van zaagwerkzaamheden met deze muurfrees speelt precisie een grote rol. Einhell speelt hierop in, door je vooraf een zaagdiepte te laten kiezen tussen acht en dertig mm. Zo behaal je een optimaal resultaat, zonder bijvoorbeeld leidingen of kabels te beschadigen tijdens het frezen. Om het verwisselen van de slijpschijven, waarvan er twee standaard worden meegeleverd, te vereenvoudigen, beschikt de machine over een handige vergrendelfunctie voor de as. Zodra de functie geactiveerd is, kun je de diamantschijven eenvoudig omwisselen.De machine is voorzien van een functioneel stofafzuigsysteem met bajonetsluiting. De machine wordt geleverd in een handige transport en opbergkoffer. Dit artikel heeft ean 4006825593044
Houkematools.nl zegt:Houkematools zegt:De Einhell TH-MA 1300 is een krachtige, handzaam en robuuste muurfrees is ontworpen voor snel en nauwkeurig te maken sleuven in baksteen, gips, cement en andere bouwmaterialen. Door de eenvoudige stelschroef maakt het probleemloos veranderen van de schijf. De ergonomisch gevormde handgreep en geïntegreerde stofafzuiging zorgt voor een schoon werkresultaat.Functies:Geïntegreerde stofafzuiging via adapter Traploze zaagdiepte voor de verschillende dieptes groef Asvergrendeling Aanvullende ondersteunende rol Soft start-functie Verstelbare groef breedteInclusief koffer & 2 stuks slijpschijvenTechnische gegevens:
Netspanning 230 V ~ 50 Hz
Vermogen 1320 W
Snelheid onbelast 9000 min-1
Slijpschijven 125 mm x 22.2 mm
Groef diepte 8 - 30 mm
Groef breedte 8 - 26 mm
Gewicht van het product 4,85 kgLogistieke gegevens:
Product code 43.507.30
Breedte 430 mm
Hoogte 215 mm
Diepte 320 mm
Gewicht 6,3 kg
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:Einhell Muurfrees TC-MA 1300 (Gereedschap - Gereedschap)
Klassegereedschap.nl zegt:Klassegereedschap zegt:De Einhell TH-MA 1300 muurfrees is een krachtige en robuuste machine, die snel en eenvoudig rechte sneden maakt in baksteen, gips en soortgelijke materialen. Een ideale machine voor klussers, die regelmatig werken rondom gas- en waterleidingen of kabelgoten. Een groot handvat op de machine bevordert een veilige manier van werken, evenals een vooraf in te stellen zaagdiepte. Hiermee voorkom je onder meer dat je buizen of leidingen beschadigt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.Deze muurfrees is voorzien van een krachtige motor, hiermee is het mogelijk om nauwkeurige sneden te maken in vrijwel iedere soort bouwmateriaal. Door de 'soft start'-functie van deze machine komt de motor rustig op gang bij de start van je werkzaamheden. Zo is het heel eenvoudig om de controle over de machine te behouden tijdens het frezen van muren. Om de motor van de machine te beschermen tegen oververhitting als gevolg van overbelasting, zit er een handige indicator op de machine. Deze indicator stopt de machine automatisch als er sprake is van een overbelasting van de motor.Bij het uitvoeren van zaagwerkzaamheden met deze muurfrees speelt precisie een grote rol. Einhell speelt hierop in, door je vooraf een zaagdiepte te laten kiezen tussen acht en dertig mm. Zo behaal je een optimaal resultaat, zonder bijvoorbeeld leidingen of kabels te beschadigen tijdens het frezen. Om het verwisselen van de slijpschijven, waarvan er twee standaard worden meegeleverd, te vereenvoudigen, beschikt de machine over een handige vergrendelfunctie voor de as. Zodra de functie geactiveerd is, kun je de diamantschijven eenvoudig omwisselen.De machine is voorzien van een functioneel stofafzuigsysteem met bajonetsluiting. De machine wordt geleverd in een handige transport en opbergkoffer.Full size 21092930_2.jpgFull size 31092930_3.jpgFull size 41092930_4.jpgFull size 51092930_5.jpgFull size 61092930_6.jpgFull size 71092930_7.jpgFull size 81092930_8.jpgFull size 91092930_9.jpgBtw code1Inhoud consumentenverpakking1 stukSerieClassicWat zit er in de doosMuurfreesmachine, slijpschijven, opbergkofferMerkEinhellUitvoeringelektrischKenmerkenVermogen: 1320WAansluiting: 230 V / 50 Hz Onbelast toerental: 9000 t/min. Slijpschijf ø125mm Sleufdiepte: 8-30mm Sleufbreedte: 8-26mm Geleverd in kunststof opbergkoffer Geleverd inclusief 2 slijpschijven van ø125mm SoftpaintedDeze machine maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn2 jaar fabrieksgarantieGewicht6200 g
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Einhell TH-MA 1300, 9000 RPM, 12,5 cm, 8 - 30 mm, 8 - 26 mm, Rood, Wit, 1320 W

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Freesmachines

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.