Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal
Einhell TC-AC 190/6/8 OF persluchtcompressor 6 l Bekijk shops

Einhell TC-AC 190/6/8 OF persluchtcompressor 6 l

Omschrijving:

Met deze mobiele en compacte Einhell luchtcompressor TH-AC 190/6 OF kunt u de vele taken die perslucht nodig hebben in uw huishouden, tuin en garage, of op de campeerplaats makkelijk uitvoeren.
Dankzij het persluchtreservoir met een capaciteit van 6 liter kunt u meerdere taken uitvoeren zonder tussendoor de compressor te moeten starten.
Doordat de motor van de luchtcompressor zonder smering werkt, bevat het apparaat geen olie en heeft het weinig onderhoud nodig.
Bovendien kan het apparaat veilig vervoerd worden in iedere houding.
De TH-AC 190/6 OF compressor kan ingesteld worden tussen 0 en 8 bar met een drukregelaar, die de druk regelt bij de drukregelaar.
De druk wordt aangegeven met een drukmeter.
Het apparaat heeft een snelsluiting en een veiligheidsklep, bovendien zorgt een geïntegreerd handvat voor makkelijk transport en heeft het apparaat een makkelijke kabelhouder.
De voeten hebben zuignappen.

Specificaties:

Netspanning: 230 V, 50 Hz Maximum vermogen (S3, S3%): 1100 W, 25 % Draaisnelheid: 4000 rpm Capaciteit: 185 L/min Afvoer bij 0 bar: 139 L/min Afvoer bij 4 bar: 77 L/min Afvoer bij 7 bar: 60 L/min Maximum werkdruk: 8 bar Aantal cilinders: 1 Tankinhoud: 6 L Onderhoudsarme motor die geen olie nodig heeft Mobiele compressor met persluchtreservoir Geïntegreerd handvat voor makkelijk transport Praktische kabelhouder Geschikt voor uiteenlopende taken tot 8 bar; instelbaar met drukregelaar Drukmeter en snelsluitkoppeling voor instelbare druk Voeten met zuignappen Veiligheidsklep Ga naar VidaXL.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 446 reviews »
Levertijd: 3 werkdagen
139,40
Gratis thuisbezorgd!
Thuiswinkel waarborg
Bekijk op vidaXL.nl
"Klasse shop" 94 reviews »
Levertijd: 1 werkdag
103,95
119,95
Gratis thuisbezorgd!
Webshop Keurmerk
Bekijk op 1ekeus.nl
"Prima shop" 4 reviews »
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
121,49
145,79
Gratis thuisbezorgd!
Webshop Keurmerk
Bestel bij Dobeno.nl

Prijzen voor Einhell TC-AC 190/6/8 OF persluchtcompressor 6 lTe koop bij 8 shops

dagprijs levertijd beoordeling shops  
"Klasse shop" Einhell luchtcompressor 6 L TH-AC 190/6 OF  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 3 werkdagen 139,40
"Klasse shop" Einhell TH-AC 190/6 OF Compressor  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 1 werkdag 119,95 103,95
"Prima shop" Einhell Classic compressor TH-AC 190/6 OF  -  Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis 145,79 121,49
"Klasse shop" Einhell TH-AC 190/6 OF Compressor  -  Gratis thuisbezorgd! Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, volgende dag in huis 107,95 104,95
"Klasse shop" Einhell Classic compressor TH-AC 190/6 OF  -  Bij je thuis voor 123,45 Voor 15 uur besteld, zelfde dag verzonden 116,95
"Aardige shop" Einhell TH-AC 190/6 OF 1100W 185l/min luchtcompressor Zwart  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 4 - 5 werkdagen 142,55
Einhell TH-AC 190/6 OF 1100W 185l/min luchtcompressor Zwart  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 4 - 5 werkdagen 155,70
"Klasse shop" Einhell Compressor TH-AC 190/6 OF  -  Gratis thuisbezorgd! Levertijd: 1 - 2 werkdagen 156,85
Specificaties
Algemene productdetails
MerkEinhell
Soort gereedschapCompressoren
VidaXL.nl zegt: Omschrijving:

Met deze mobiele en compacte Einhell luchtcompressor TH-AC 190/6 OF kunt u de vele taken die perslucht nodig hebben in uw huishouden, tuin en garage, of op de campeerplaats makkelijk uitvoeren.
Dankzij het persluchtreservoir met een capaciteit van 6 liter kunt u meerdere taken uitvoeren zonder tussendoor de compressor te moeten starten.
Doordat de motor van de luchtcompressor zonder smering werkt, bevat het apparaat geen olie en heeft het weinig onderhoud nodig.
Bovendien kan het apparaat veilig vervoerd worden in iedere houding.
De TH-AC 190/6 OF compressor kan ingesteld worden tussen 0 en 8 bar met een drukregelaar, die de druk regelt bij de drukregelaar.
De druk wordt aangegeven met een drukmeter.
Het apparaat heeft een snelsluiting en een veiligheidsklep, bovendien zorgt een geïntegreerd handvat voor makkelijk transport en heeft het apparaat een makkelijke kabelhouder.
De voeten hebben zuignappen.

Specificaties:

Netspanning: 230 V, 50 Hz Maximum vermogen (S3, S3%): 1100 W, 25 % Draaisnelheid: 4000 rpm Capaciteit: 185 L/min Afvoer bij 0 bar: 139 L/min Afvoer bij 4 bar: 77 L/min Afvoer bij 7 bar: 60 L/min Maximum werkdruk: 8 bar Aantal cilinders: 1 Tankinhoud: 6 L Onderhoudsarme motor die geen olie nodig heeft Mobiele compressor met persluchtreservoir Geïntegreerd handvat voor makkelijk transport Praktische kabelhouder Geschikt voor uiteenlopende taken tot 8 bar; instelbaar met drukregelaar Drukmeter en snelsluitkoppeling voor instelbare druk Voeten met zuignappen Veiligheidsklep
Ga naar VidaXL.nl
1ekeus.nl zegt: !

Met deze compacte TH-AC 190/6 compressor kunnen snel en eenvoudig persluchtwerkzaamheden in en om het huis worden uitgevoerd. Dankzij de tank van zes liter kunnen kleine klussen worden opgeknapt zonder dat de motor opnieuw opgestart hoeft te worden. Het apparaat is olievrij, onderhoudsarm en gemakkelijk verplaatsbaar. De geregelde werkdruk kan worden ingesteld door middel van een drukregelaar. Voor de veiligheid van de gebruiker is er een drukschakelaar en een veiligheidsklep.

TECHNISCHE GEGEVENS:

Motorvermogen: 1,1 kW (1,5 pk)
Aanzuigcapaciteit: 185 l/min.
Maximale werkdruk: max. 8 bar
Luchtopbrengst: 139 l/min maximaal
Toerental onbelast: 3.550 rpm
Voorzien van een reduceerventiel
Gewicht: 9,2 kg
Tien jaar garantie op doorroesten van de tank
Ga naar 1ekeus.nl
Dobeno.nl zegt: Wanneer je kiest voor de Einhell TH-AC 190/6 compressor, dan kies je voor een uiterst mobiele en compacte machine. Met deze compressor is het mogelijk om tal van verschillende klussen uit te voeren in en rondom je woning of bijvoorbeeld op de camping.De compressor is voorzien van een tank met een inhoud van 6 liter, waarmee kleine klussen uitgevoerd kunnen worden zonder dat de motor opnieuw op gang gebracht hoeft te worden. Doordat de motor geen smering gebruikt, is deze niet alleen olievrij maar ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te transporteren. Een speciaal handvat voor het transport bevordert dit eveneens.Om je eigen veiligheid te kunnen waarborgen, is de machine voorzien van een drukschakelaar en een veiligheidsklep. Daarnaast heeft de compressor trillingsdempende voetjes, die zorgen voor meer stabiliteit op iedere ondergrond. Dit geldt ook voor de minder vlakke ondergronden, waar je bijvoorbeeld buiten mee te maken kan krijgen.De compressor beschikt over een krachtige motor met een vermogen van 1.100 Watt. Dit maakt het mogelijk om de machine een druk te laten leveren tot 8 bar. Zo wordt bijvoorbeeld het vullen van autobanden een erg eenvoudige klus. Je kunt vooraf zelf instellen tot welke druk de compressor moet gaan, om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Een handige aflaatplug op de compressor maakt het mogelijk om condenswater, wat tijdens het gebruik van de compressor kan ontstaan, snel en eenvoudig uit de tank te laten lopen.
Houkematools.nl zegt: De TH-AC 190/6 Compressor van Einhell is een uiterst mobiel en compacte compressor
waarmee u snel en gemakkelijke tal van klusjes kunt uitvoeren in het huis, de 
tuin en de garage of op de camping. Dankzij de 6 liter tank, kunnen kleine 
klusjes worden uitgevoerd zonder dat de motor weer op gang moet komen. Deze lucht
compressor werkt zonder smering en dus niet alleen olievrije maar ook 
onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te transporteren in elke positie.De geregelde werkdruk kan worden ingesteld door middel van een drukregelaar. 
Voor de best mogelijke veiligheid voor de gebruiker is er een drukschakelaar 
en een veiligheidsklep. Een aftapkraan is voorzien voor de comfortabele en 
schone verwijdering van condenswater uit de tank. Trillingsdempende voeten 
voorkomen mechanische schokken en zorgen het lawaai te verminderen. 
Is in bezit van een praktische transport handvat. Compleet met een 10 jaar garantie 
tegen doorroesten van de tank.Eigenschappen:
Olie-vrij en daarom onderhoudsarm 
1 manometer en 1 snelkoppeling voor geregelde werkdruk 
Drukregelaar 
Drukschakelaar en veiligheidsventiel 
Aftapkraan 
Non-slip, trilling-absorberende voeten 
Transport handvat 
10 jaar garantie tegen doorroesten van de tankTechnische Gegevens:
Aansluiting 230 V | 50 Hz 
Max. motorvermogen (S3 | S3%) 1100 W | 25% 
Motor snelheid 4000 1/min 
Zuig capaciteit 185 L / min 
Uitgangsvermogen bij 0 bar 139 L / min 
Uitgangsvermogen bij 4 bar 77 L / min 
Uitgangsvermogen bij 7 bar 60 L / min 
Maximale werkdruk 8 bar 
Aantal cylinders 1 stuks 
Tank Volume 6 Liter
Garantie 2 jaar
Product gewicht 9.21 kg
Klassegereedschap.nl zegt: Wanneer je kiest voor de Einhell TH-AC 190/6 compressor, dan kies je voor een uiterst mobiele en compacte machine. Met deze compressor is het mogelijk om tal van verschillende klussen uit te voeren in en rondom je woning of bijvoorbeeld op de camping.De compressor is voorzien van een tank met een inhoud van 6 liter, waarmee kleine klussen uitgevoerd kunnen worden zonder dat de motor opnieuw op gang gebracht hoeft te worden. Doordat de motor geen smering gebruikt, is deze niet alleen olievrij maar ook nog eens erg onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te transporteren. Een speciaal handvat voor het transport bevordert dit eveneens.Om je eigen veiligheid te kunnen waarborgen, is de machine voorzien van een drukschakelaar en een veiligheidsklep. Daarnaast heeft de compressor trillingsdempende voetjes, die zorgen voor meer stabiliteit op iedere ondergrond. Dit geldt ook voor de minder vlakke ondergronden, waar je bijvoorbeeld buiten mee te maken kan krijgen.De compressor beschikt over een krachtige motor met een vermogen van 1.100 Watt. Dit maakt het mogelijk om de machine een druk te laten leveren tot 8 bar. Zo wordt bijvoorbeeld het vullen van autobanden een erg eenvoudige klus. Je kunt vooraf zelf instellen tot welke druk de compressor moet gaan, om bepaalde werkzaamheden uit te voeren. Een handige aflaatplug op de compressor maakt het mogelijk om condenswater, wat tijdens het gebruik van de compressor kan ontstaan, snel en eenvoudig uit de tank te laten lopen.Full size 21092936_2.jpgFull size 31092936_3.jpgFull size 41092936_4.jpgFull size 51092936_5.jpgFull size 61092936_6.jpgFull size 71092936_7.jpgFull size 81092936_8.jpgFull size 91092936_9.jpgBtw code1Inhoud consumentenverpakking1 stukWat zit er in de doosCompressorMerkEinhellSerieClassicUitvoeringelektrischKenmerkenVermogen: 1,1 kWAansluiting: 230 V / 50 HzAanzuigcapaciteit: 185 l/minTankinhoud: 6 l Werkdruk: max. 8 bar Luchtopbrengst 0,4,7 bar: 139 l/min., 77 l/min., 60 l/min. Olievrij Manometer en snelkoppeling Voetjes met zuignap Terugslagventiel, veiligheidsventiel Drukregelaar Aflaatplug voor condenswater 10 jaar garantie tegen het door roesten van de tankDeze machine maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn2 jaar fabrieksgarantieGewicht10620 g
VanGilsWeb.nl zegt: Einhell TH-AC 190/6 OF, 185 l/min, 3550 RPM, 8 bar, Zwart, Rood, 1100 W, 230 V
Qdealer.nl zegt: Einhell TH-AC 190/6 OF, 185 l/min, 3550 RPM, 8 bar, Zwart, Rood, 1100 W, 230 V
Multimediabay.nl zegt: Einhell Compressor TH-AC 190/6 OF (Gereedschap - Gereedschap)
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™