Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Alecto Koolmonoxidemelder wit

Betrouwbare koolmonoxidemelder met luid alarm en simpel te plaatsen. Deze melder geeft een luid alarm als de hoeveelheid koolmonoxide hoger is dan normaal. Als het alarm gaat dan hoort u het dag en nacht, want het geluid is hard genoeg om u wakker te maken als u slaapt. Net als brandmelders is deze koolmonoxidemelder een simpele voorzorgsmaatregel om narigheid te voorkomen. Zowel het plaatsen als het instellen is heel eenvoudig; een paar schroefjes aandraaien, de meegeleverde batterij plaatsen en u bent klaar. De beste plek voor een koolmonoxidemelder is in de ruimte bij een mogelijke CO bron, zoals de kachel, geiser of ketel Hoge kwaliteit: voldoet aan EN50291-1:2010+A1:2012Sensor heeft een levensduur van 7 jaar Het alarmsignaal dat afgaat als er een hogere concentratie koolmonoxide in de lucht wordt gemeten, bedraagt 85 decibel Het verlichte display geeft de CO-waarde weer en ook de temperatuur in de ruimte.U kunt het batterijniveau aflezen en krijgt een waarschuwing als de batterij bijna leeg is De melder is simpel en snel te monteren.. Paginaopbrengst 1000 pagina's. Type verpakking Single Pack. Volume 680 ml. Merk HP. Ga naar Staples.nl
De meeste shoppers kiezen
"Aardige shop" 53 reviews »
Levertijd: 1 werkdag
30,-
Bij je thuis voor 32,41
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Staples.nl
"Klasse shop" 1111 reviews »
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
24,95
29,99
Gratis thuisbezorgd!
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Wehkamp.nl
"Prima shop" 8 reviews »
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
22,95
27,54
Bij je thuis voor 29,90
Webshop Keurmerk
Bestel bij Dobeno.nl

Prijzen voor Alecto Koolmonoxidemelder wit 11 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Aardige shop"
Alecto Koolmonoxidemelder wit  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,41
Levertijd: 1 werkdag
30,-
"Klasse shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxidemelder  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
29,9924,95
"Prima shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 29,90
Levertijd: Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
27,5422,95
"Prima shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,90
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
20,95
"Onbekend"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,90
Levertijd: 1 - 8 werkdagen
20,95
"Klasse shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,16
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
23,5921,17
"Klasse shop"
Alecto COA-28 koolmonoxidemelder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 27,90
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis
29,9524,95
"Onbekend"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 31,95
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
24,95
"Prima shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 33,45
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
26,50
"Aardige shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,90
Levertijd: Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis
26,95
"Aardige shop"
Alecto Draadloos Opbouwmontage Elektrochemische detector Wit  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Voor 17.00 besteld, volgende werkdag in de avond in huis
42,85
Bekijk alle 11 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Alecto
Soort beveiliging Koolmonoxidemelders
Staples.nl zegt: Betrouwbare koolmonoxidemelder met luid alarm en simpel te plaatsen. Deze melder geeft een luid alarm als de hoeveelheid koolmonoxide hoger is dan normaal. Als het alarm gaat dan hoort u het dag en nacht, want het geluid is hard genoeg om u wakker te maken als u slaapt. Net als brandmelders is deze koolmonoxidemelder een simpele voorzorgsmaatregel om narigheid te voorkomen. Zowel het plaatsen als het instellen is heel eenvoudig; een paar schroefjes aandraaien, de meegeleverde batterij plaatsen en u bent klaar. De beste plek voor een koolmonoxidemelder is in de ruimte bij een mogelijke CO bron, zoals de kachel, geiser of ketel Hoge kwaliteit: voldoet aan EN50291-1:2010+A1:2012Sensor heeft een levensduur van 7 jaar Het alarmsignaal dat afgaat als er een hogere concentratie koolmonoxide in de lucht wordt gemeten, bedraagt 85 decibel Het verlichte display geeft de CO-waarde weer en ook de temperatuur in de ruimte.U kunt het batterijniveau aflezen en krijgt een waarschuwing als de batterij bijna leeg is De melder is simpel en snel te monteren.. Paginaopbrengst 1000 pagina's. Type verpakking Single Pack. Volume 680 ml. Merk HP.
Ga naar Staples.nl
Wehkamp.nl zegt: Deze COA-28 koolmonoxidemelder van Alecto geeft een luid alarm als er een te hoge hoeveelheid koolmonoxide aanwezig is. Het geluid is hard genoeg om ook te worden gehoord als je slaapt. De verlichte display op de melder heeft de CO-waarde en de temperatuur in de ruimte weer. Waarom een koolmonoxidemelder? Koolmonoxide kan worden afgegeven door HR-ketels, CV-ketels, schoorstenen en geisers en is niet waarneembaar voor mensen. Wanneer je huis goed geïsoleerd is, bestaat er het gevaar dat de koolmonoxide niet naar buiten kan. Met een koolmonoxidemelder voorkom je deze narigheid. De beste plek om deze melder te hangen is in de ruimte bij een bron dat mogelijk koolmonoxide afgeeft.
Ga naar Wehkamp.nl
Dobeno.nl zegt: Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder
Prijskeurig.nl zegt: Elektrochemisch meetprincipeAlarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxideVerlicht LCD displayDisplay geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)LED indicatie: normaal/storing/alarmBatterij niveau indicatieWaarschuwingssignaal lege batterijTestknop en autoresetGeheugenfunctie:Maximale gemeten CO-waardeGemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uurHeldere bedieningsinstructie in NederlandsInclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Appieshop.com zegt: Elektrochemisch meetprincipeAlarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxideVerlicht LCD displayDisplay geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)LED indicatie: normaal/storing/alarmBatterij niveau indicatieWaarschuwingssignaal lege batterijTestknop en autoresetGeheugenfunctie:Maximale gemeten CO-waardeGemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uurHeldere bedieningsinstructie in NederlandsInclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Topthings.eu zegt: Elektrochemisch meetprincipeAlarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxideVerlicht LCD displayDisplay geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)LED indicatie: normaal/storing/alarmBatterij niveau indicatieWaarschuwingssignaal lege batterijTestknop en autoresetGeheugenfunctie:Maximale gemeten CO-waardeGemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uurHeldere bedieningsinstructie in NederlandsInclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Shopvoorgezondheid.nl zegt: Ga voor optimale veiligheid in huis met de Alecto COA-28 koolmonoxidemelder. Het apparaatje is eenvoudig te monteren en alarmeert u bij te hoge koolmonoxidewaardes met een geluidssignaal van 85 dB. De Alecto COA-28 koolmonoxidemelder is erg betrouwbaar. Niet voor niets was dit veiligheidsproduct in juni 2017 'Best Reviewed' op de vergelijkingswebsite Kieskeurig.nl.Creëer een veilige omgeving
Koolmonoxide is een gevaarlijk gas dat we niet kunnen waarnemen of ruiken. Hierdoor kunt u zonder dat u het opmerkt koolmonoxidevergiftiging oplopen. Nederlandse huizen zijn goed geïsoleerd, waardoor het gas niet weg kan en de risico's des te groter zijn. Met een koolmonoxidemelder creëert u een veilige omgeving. Dit apparaatje monitort 24 uur per dag de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht en waarschuwt u met een luid alarm zodra de waardes hoger zijn dan normaal. Zo hoort u het alarm ook als u ligt te slapen.
Eenvoudig te monteren en gebruiksvriendelijk
De Alecto COA-28 koolmonoxidemelder is eenvoudig en snel te monteren. Plaats het apparaat bij voorkeur in de slaapkamer, op de gang vlakbij een slaapkamer of in een ruimte waar zich een mogelijke CO-bron bevindt, zoals een kachel, ketel of geiser. Wij raden u aan om op elke verdieping een koolmonoxidemelder te plaatsen.

Op het verlichte LCD-display ziet u afwisselend de CO-waarde en temperatuur in de ruimte. Ook het batterijniveau is af te lezen. Is de batterij bijna leeg? Dan krijgt u een waarschuwingssignaal. De melder is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN50291-1:2010+A1:2012. De sensor heeft een levensduur van 7 jaar.
Ons gebruiksadvies
Volg deze stappen om de Alecto COA-28 koolmonoxidemelder te gebruiken:- Bevestig de montageplaat met behulp van de meegeleverde pluggen en schroeven.
- Draai de beveiligingspennen naar binnen en plaats dan de batterijen.
- De 3-LED-lampjes lichten op en er klinkt een korte piep. Ook de displayverlichting gaat even aan. Plaats daarna de melder op de montageplaat en druk deze naar beneden tot de melder goed vastzit.
- Test eventueel de werking door kort op de testtoets te drukken.

Verzeker uzelf van een veilige omgeving met de Alecto COA-28 koolmonoxidemelder!
Bigshopunit.com zegt: - Elektrochemisch meetprincipe
- Alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
- Verlicht LCD display
- Display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)
- LED indicatie: normaal/storing/alarm
- Batterij niveau indicatie
- Waarschuwingssignaal lege batterij
- Testknop en autoreset
- Geheugenfunctie:
- Maximale gemeten CO-waarde
- Gemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uur
- Heldere bedieningsinstructie in Nederlands
- Inclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Grotekadoshop.nl zegt: Elektrochemisch meetprincipe
Alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
Verlicht LCD display
Display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)
LED indicatie: normaal/storing/alarm
Batterij niveau indicatie
Waarschuwingssignaal lege batterij
Testknop en autoreset
Geheugenfunctie:
Maximale gemeten CO-waarde
Gemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uur
Heldere bedieningsinstructie in Nederlands
Inclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Kooprijk.nl zegt: - Elektrochemisch meetprincipe
- Alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
- Verlicht LCD display
- Display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)
- LED indicatie: normaal/storing/alarm
- Batterij niveau indicatie
- Waarschuwingssignaal lege batterij
- Testknop en autoreset
- Geheugenfunctie:
- Maximale gemeten CO-waarde
- Gemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uur
- Heldere bedieningsinstructie in Nederlands
- Inclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
VanGilsWeb.nl zegt: Alecto Alecto, Elektrochemische detector, Draadloos, Opbouwmontage, 85 dB, Wit, LED Betrouwbare CO melder: luid alarm, simpel te plaatsen

- Elektrochemisch meetprincipe
- Alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
- Verlicht LCD display
- Display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)
- LED indicatie: normaal/storing/alarm
- Batterij niveau indicatie
- Waarschuwingssignaal lege batterij
- Testknop en autoreset
- Geheugenfunctie:
- Maximale gemeten CO-waarde
- Gemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uur
- Heldere bedieningsinstructie in Nederlands
- Inclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage

Betrouwbare CO melder: luid alarm, simpel te plaatsen

De meeste Nederlandse woningen zijn uitstekend geïsoleerd. Dat bespaart een hoop energie en daarmee kosten en zorgt voor een comfortabel koel of warm huis in elk seizoen. Heel prettig dus, er is alleen één aspect om op te letten: het risico dan koolmonoxide vrij komt en nergens naartoe kan. In tegenstelling tot wat mensen denken is koolmonoxide niet alleen afkomstig van lekkende oude Cv-ketels. Ook een moderne Hr-ketel, schoorsteen of geiser kan koolmonoxide afgeven, als er niet op tijd onderhoud aan gepleegd wordt. En dat schiet er nog weleens bij in. Gelukkig is er een even eenvoudige als voordelige oplossing: het plaatsen van een CO melder. Deze melder geeft een luid alarm als de hoeveelheid koolmonoxide hoger is dan normaal. Als het alarm gaat dan hoor je het dag en nacht, want het geluid is hard genoeg om je wakker te maken als je slaapt. Net als brandmelders is deze CO melder een simpele voorzorgsmaatregel om narigheid te voorkomen.

Waar plaats je een CO melder?

Je krijgt deze CO melder heel compleet geleverd, klaar voor montage en gebruik. Zowel het plaatsen als het instellen is heel eenvoudig; een paar schroefjes aandraaien, de meegeleverde batterij plaatsen en je bent klaar. De beste plek voor een CO melder is in de ruimte bij een mogelijke CO bron, zoals de kachel, geiser of ketel. Deze CO melder is een uitstekende keuze, want:

- Het product is 100% goedgekeurd.
- Het alarmsignaal dat afgaat als er een hogere concentratie koolmonoxide in de lucht wordt gemeten, bedraagt 85 decibel. Dus daar slaap je niet doorheen.
- Het verlichte display geeft de CO-waarde weer en ook de temperatuur in de ruimte.
- Je kunt het batterijniveau aflezen en krijgt een waarschuwing als de batterij bijna leeg is.
- De melder is simpel en snel te monteren.

CO melder detecteert gas dat mensen niet ruiken, proeven of zien

Koolmonoxide is een gas, maar voor mensen is het niet waarneembaar. Je zult dus nooit gewaarschuwd worden door een vreemde geur of een zichtbare damp. Alleen een CO melder kan je waarschuwen wanneer nodig. Voorkom een koolmonoxidevergiftiging of erger met deze betrouwbare CO melder. Met Alecto kies je voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Wij gebruiken onder meer analytische cookies voor optimalisatie van jouw gebruik van onze website. Daarnaast plaatsen ook derden tracking cookies om jou bijvoorbeeld gepersonaliseerde advertenties te tonen. Ook social media-netwerken plaatsen tracking cookies. Deze cookies volgen je gedrag op internet. Lees ook ons cookiestatement voor meer informatie. Ga je verder met een bezoek aan onze website door een klik te plaatsen, of door hierna op akkoord te klikken, stem je in met het plaatsen van cookies en het verwerken van de gegevens die wij en onze partners daardoor verkrijgen.