Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Alecto Koolmonoxidemelder wit

Betrouwbare koolmonoxidemelder met luid alarm en simpel te plaatsen. Deze melder geeft een luid alarm als de hoeveelheid koolmonoxide hoger is dan normaal. Als het alarm gaat dan hoort u het dag en nacht, want het geluid is hard genoeg om u wakker te maken als u slaapt. Net als brandmelders is deze koolmonoxidemelder een simpele voorzorgsmaatregel om narigheid te voorkomen. Zowel het plaatsen als het instellen is heel eenvoudig; een paar schroefjes aandraaien, de meegeleverde batterij plaatsen en u bent klaar. De beste plek voor een koolmonoxidemelder is in de ruimte bij een mogelijke CO bron, zoals de kachel, geiser of ketel Hoge kwaliteit: voldoet aan EN50291-1:2010+A1:2012Sensor heeft een levensduur van 7 jaar Het alarmsignaal dat afgaat als er een hogere concentratie koolmonoxide in de lucht wordt gemeten, bedraagt 85 decibel Het verlichte display geeft de CO-waarde weer en ook de temperatuur in de ruimte.U kunt het batterijniveau aflezen en krijgt een waarschuwing als de batterij bijna leeg is De melder is simpel en snel te monteren.. Type verpakking Single Pack. Merk Epson. Ga naar Staples.nl
De meeste shoppers kiezen
"Klasse shop" 349 reviews »
Levertijd: 1 werkdag
30,-
Bij je thuis voor 32,41
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op Staples.nl
"Klasse shop" 1216 reviews »
Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
21,99
Gratis thuisbezorgd!
Thuiswinkel Waarborg
Bekijk op MediaMarkt.nl
"Klasse shop" 1115 reviews »
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
25,49
30,59
Bij je thuis voor 32,44
Webshop Keurmerk
Bestel bij Dobeno.nl

Prijzen voor Alecto Koolmonoxidemelder wit 11 shops

dagprijs
levertijd
beoordeling
shops
 
"Klasse shop"
Alecto Koolmonoxidemelder wit  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,41
Levertijd: 1 werkdag
30,-
"Klasse shop"
ALECTO COA-28 koolmonoxidemelder  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
21,99
"Klasse shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,44
Levertijd: Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
30,5925,49
"Prima shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 41,45
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
34,50
"Klasse shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,22
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
23,5921,23
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,90
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
20,95
"Klasse shop"
Alecto COA-28 koolmonoxidemelder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 27,90
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis
29,9524,95
"Aardige shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 32,90
Levertijd: Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis
26,95
"Prima shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide melder  -  Nieuw  - Gratis thuisbezorgd!
Levertijd: 1 - 2 werkdagen
50,99
"Prima shop"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 28,90
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
20,95
"Onbekend"
Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder  -  Nieuw  -  Bij je thuis voor 31,95
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
24,95
Bekijk alle 11 shops
Specificaties
Algemene productdetails
Merk Alecto
Staples.nl zegt: Staples zegt: Betrouwbare koolmonoxidemelder met luid alarm en simpel te plaatsen. Deze melder geeft een luid alarm als de hoeveelheid koolmonoxide hoger is dan normaal. Als het alarm gaat dan hoort u het dag en nacht, want het geluid is hard genoeg om u wakker te maken als u slaapt. Net als brandmelders is deze koolmonoxidemelder een simpele voorzorgsmaatregel om narigheid te voorkomen. Zowel het plaatsen als het instellen is heel eenvoudig; een paar schroefjes aandraaien, de meegeleverde batterij plaatsen en u bent klaar. De beste plek voor een koolmonoxidemelder is in de ruimte bij een mogelijke CO bron, zoals de kachel, geiser of ketel Hoge kwaliteit: voldoet aan EN50291-1:2010+A1:2012Sensor heeft een levensduur van 7 jaar Het alarmsignaal dat afgaat als er een hogere concentratie koolmonoxide in de lucht wordt gemeten, bedraagt 85 decibel Het verlichte display geeft de CO-waarde weer en ook de temperatuur in de ruimte.U kunt het batterijniveau aflezen en krijgt een waarschuwing als de batterij bijna leeg is De melder is simpel en snel te monteren.. Type verpakking Single Pack. Merk Epson.
Ga naar Staples.nl
MediaMarkt.nl zegt: MediaMarkt zegt: De Alecto COA-28 koolmonoxidemelder zorgt voor extra veiligheid wanneer u beschikt over een gas-, aardgas- of houtkachel. Koolstofmonoxide is een gevaarlijk kleur- en reukloos gas dat vrij kan komen wanneer een kachel, geiser of schoorsteen niet goed onderhouden is. Bij detectie van dit gas waarschuwt de COA-28 u met een audiosignaal van 85 dB. Zo kunt u tijdig maatregelen treffen. Daarnaast geeft de COA-28 een waarschuwingssignaal wanneer de batterij aan vervanging toe is en het duidelijke display voorziet u van extra informatie. Een testknop en autoreset-functie maken het gebruiksgemak compleet. De koolmonoxidemelder wordt geleverd met batterijen en bevestigingsmateriaal.
Ga naar MediaMarkt.nl
Dobeno.nl zegt: Dobeno zegt: Alecto COA-28 Koolmonoxide Melder
Grotekadoshop.nl zegt: Grotekadoshop zegt: Elektrochemisch meetprincipe
Alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
Verlicht LCD display
Display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)
LED indicatie: normaal/storing/alarm
Batterij niveau indicatie
Waarschuwingssignaal lege batterij
Testknop en autoreset
Geheugenfunctie:
Maximale gemeten CO-waarde
Gemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uur
Heldere bedieningsinstructie in Nederlands
Inclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Topthings.eu zegt: Topthings.eu zegt: Elektrochemisch meetprincipeAlarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxideVerlicht LCD displayDisplay geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)LED indicatie: normaal/storing/alarmBatterij niveau indicatieWaarschuwingssignaal lege batterijTestknop en autoresetGeheugenfunctie:Maximale gemeten CO-waardeGemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uurHeldere bedieningsinstructie in NederlandsInclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Appieshop.com zegt: Appieshop.com zegt: Elektrochemisch meetprincipeAlarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxideVerlicht LCD displayDisplay geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)LED indicatie: normaal/storing/alarmBatterij niveau indicatieWaarschuwingssignaal lege batterijTestknop en autoresetGeheugenfunctie:Maximale gemeten CO-waardeGemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uurHeldere bedieningsinstructie in NederlandsInclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Shopvoorgezondheid.nl zegt: Shopvoorgezondheid zegt: Ga voor optimale veiligheid in huis met de Alecto COA-28 koolmonoxidemelder. Het apparaatje is eenvoudig te monteren en alarmeert u bij te hoge koolmonoxidewaardes met een geluidssignaal van 85 dB. De Alecto COA-28 koolmonoxidemelder is erg betrouwbaar. Niet voor niets was dit veiligheidsproduct in juni 2017 'Best Reviewed' op de vergelijkingswebsite Kieskeurig.nl.Creëer een veilige omgeving
Koolmonoxide is een gevaarlijk gas dat we niet kunnen waarnemen of ruiken. Hierdoor kunt u zonder dat u het opmerkt koolmonoxidevergiftiging oplopen. Nederlandse huizen zijn goed geïsoleerd, waardoor het gas niet weg kan en de risico's des te groter zijn. Met een koolmonoxidemelder creëert u een veilige omgeving. Dit apparaatje monitort 24 uur per dag de hoeveelheid koolmonoxide in de lucht en waarschuwt u met een luid alarm zodra de waardes hoger zijn dan normaal. Zo hoort u het alarm ook als u ligt te slapen.
Eenvoudig te monteren en gebruiksvriendelijk
De Alecto COA-28 koolmonoxidemelder is eenvoudig en snel te monteren. Plaats het apparaat bij voorkeur in de slaapkamer, op de gang vlakbij een slaapkamer of in een ruimte waar zich een mogelijke CO-bron bevindt, zoals een kachel, ketel of geiser. Wij raden u aan om op elke verdieping een koolmonoxidemelder te plaatsen.

Op het verlichte LCD-display ziet u afwisselend de CO-waarde en temperatuur in de ruimte. Ook het batterijniveau is af te lezen. Is de batterij bijna leeg? Dan krijgt u een waarschuwingssignaal. De melder is van hoge kwaliteit en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN50291-1:2010+A1:2012. De sensor heeft een levensduur van 7 jaar.
Ons gebruiksadvies
Volg deze stappen om de Alecto COA-28 koolmonoxidemelder te gebruiken:- Bevestig de montageplaat met behulp van de meegeleverde pluggen en schroeven.
- Draai de beveiligingspennen naar binnen en plaats dan de batterijen.
- De 3-LED-lampjes lichten op en er klinkt een korte piep. Ook de displayverlichting gaat even aan. Plaats daarna de melder op de montageplaat en druk deze naar beneden tot de melder goed vastzit.
- Test eventueel de werking door kort op de testtoets te drukken.

Verzeker uzelf van een veilige omgeving met de Alecto COA-28 koolmonoxidemelder!
Kooprijk.nl zegt: Kooprijk zegt:
- Elektrochemisch meetprincipe
- Alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
- Verlicht LCD display
- Display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)
- LED indicatie: normaal/storing/alarm
- Batterij niveau indicatie
- Waarschuwingssignaal lege batterij
- Testknop en autoreset
- Geheugenfunctie:
- Maximale gemeten CO-waarde
- Gemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uur
- Heldere bedieningsinstructie in Nederlands
- Inclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage

Multimediabay.nl zegt: Multimediabay zegt: Alecto COA-28 Koolmonoxide melder (Huisautomatisering / -beveiliging - Huisautomatisering / -beveiliging)
Prijskeurig.nl zegt: Prijskeurig zegt: - Elektrochemisch meetprincipe
- Alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
- Verlicht LCD display
- Display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)
- LED indicatie: normaal/storing/alarm
- Batterij niveau indicatie
- Waarschuwingssignaal lege batterij
- Testknop en autoreset
- Geheugenfunctie:
- Maximale gemeten CO-waarde
- Gemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uur
- Heldere bedieningsinstructie in Nederlands
- Inclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Bigshopunit.com zegt: Bigshopunit.com zegt: - Elektrochemisch meetprincipe
- Alarmsignaal van 85 dB bij gevaarlijke concentraties koolmonoxide
- Verlicht LCD display
- Display geeft afwisselend de CO-waarde en temperatuur (indicatief) in °C weer (temperatuurweergave alleen indien de CO-waarde beneden de 25PPM ligt)
- LED indicatie: normaal/storing/alarm
- Batterij niveau indicatie
- Waarschuwingssignaal lege batterij
- Testknop en autoreset
- Geheugenfunctie:
- Maximale gemeten CO-waarde
- Gemiddelde CO-waarde van de laatste 24 uur
- Heldere bedieningsinstructie in Nederlands
- Inclusief 3x LR6 1,5V AA high energy Alkaline batterijen, bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
Lees meer product omschrijvingen
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.