Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Einhell Expert multitool TE-MG 220 CE

nieuw
67,7956,49
Verzendkosten: 6,95
-
+
  • Levertijd: Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Dobeno.nl:Klantbeoordeling Dobeno: (1k+)
De Einhell TE-MG 220 CE is een ergonomisch vormgegeven multitool, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in huis, garage of werkplaats. Deze multitool beschikt over verschillende functies, namelijk: zagen, schuren en polijsten. Door de elektronische snelheidsregulering kan de machine perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.Deze mulitool beschikt over een vermogen van 200 Watt, waarmee een oscillatiesnelheid van 15.000 tot 21.000 rpm (rotaties per minuut) gehaald kan worden met een oscillatiehoek van 3°. Door de elektronische snelheidsregulering (soft start) wordt een gecontroleerde start van de machine gegarandeerd en kan de snelheid perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.De machine beschikt over een softgrip handgreep, met een anti-sliplaag. Hierdoor ligt de multitool fijn en stevig in de hand, voor een optimale geleiding van de multitool bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Door de slanke vormgeving van de multitool is het mogelijk om deze ook op lastig te bereiken plekken goed te geleiden.De kop van deze multitool is in twaalf standen te zetten, voor het gebruik van verschillende soorten opzetstukken. Dit maakt deze machine multi-inzetbaar. Standaard wordt er een deltaschuurkop met de machine meegeleverd, evenals zes stukken schuurpapier (3x K60 en 3x K120). Daarnaast krijg je bij de aanschaf van deze multitool een schraper, een duik-mes voor hout en een inbussleutel voor het vervangen van de gemonteerde opzetstukken. Zo kun je direct aan de slag. Dit artikel heeft ean 4006825577204
  • Merk: Einhell
  • Vermogen: Tot 500 Watt
productinformatie
1ekeus.nl zegt:1ekeus zegt:!

De TE-MG 220 CE van Einhell is een handige multimaster uit de expert serie met regelbaar toerental, voor schuren, zagen, schulpen, lijm verwijderen enzovoort. Met de diverse hulpstukken kunt u in alle moeilijke hoekjes komen. Geleverd inclusief 6 x schuurpapier, zaagblad, krabber en een handige bewaar koffer. In Duitland in diverse bladen getest met een zeer goed beoordeling.

TECHNISCHE GEGEVENS:

Netspanning: 230 V ~ 50 Hz
Vermogen: 200 Watt
Stationair toerental: 15.000 - 21.000 min-1
Schuuroppervlak: 93 x 93 x 93 mm
Oscillatie hoek: 3 º
Gewicht van het product: 1,099 kg UITRUSTING:

Soft grip
Robuust aluminium tandwielhuis
Elektronische toerental regelaar
Krabber/lijm verwijderaar
Driehoek schuurzool
6 x Schuurpapier ( 3 x K 60 + 3 x K 120 )
Zaagblad voor hout
Stofafzuig hulpstuk
stofzuiger adapter
Handige bewaarkoffer
bol.com zegt:bol.com zegt:Einhell TE-MG 200 CE Multitool - Oscillerend - 200 W - Inclusief 8 accessoires, transport- en Opbergkoffer a href=/nl/m/klussen/informatiepagina-multitools/index.html?promo=subtitels_CPLK1_multitools_A_bekijk_1_ target="_blank" Welke multitool /a moet ik kiezen? - van Einhell in de categorie Multitool.
vidaXL.nl zegt:vidaXL zegt:Het hoogwaardige, compacte en ergonomisch ontworpen TE-MG 200 CE multifunctionele gereedschap is een professioneel hulpmiddel voor voor uitbouw- en renoveerklussen waardoor je veel tijd kunt besparen met diverse functies.
Deze veelzijdige multi-tool kan zagen, schuren en polijsten op een eenvoudige en snelle manier.
De elektrische snelheidsregulering zorgt voor een vlekkeloze start en zorgt dat het vermogen wordt aangepast aan de taak.
De zachte grip van de RT-MG 200 E heeft een anti-slip laag waardoor deze goed vast te houden is terwijl het strakke ontwerp ervoor zorgt dat het apparaat ook op moeilijk bereikbare plaatsen kan komen.
De stofverwijderaar met adapter kan worden geplaatst zonder extra gereedschap en zorgt dat de lucht schoon blijft, zelfs bij erg stoffige klussen.
De kop van de tool is veelzijdig en instelbaar tot 12 instellingen voor het plaatsen van verschillende opzetstukken.
Een kabelklem zorgt ervoor dat de kabel gemakkelijk opgeborgen kan worden na gebruik.
De set is compleet met een delta-schuurkop met 6x schuurpapier, een schraper, een duik-mes voor hout en een inbussleutel voor het veranderen van de gemonteerde materialen zodat het werk direct kan beginnen.
De multi-tool wordt geleverd met een transportkoffer voor eenvoudig opberg en transport van de multi-tool.

Specificaties:

Vermogen: 200 W Voeding: 230 V, 50 Hz Oscillatiesnelheid: 15.000 - 21.000 tpm Oscillatiehoek: 3° Gewicht: 1,099 kg Afmetingen: 350 x 105 x 277 mm (L x B x H) Ultra-smal ontwerp Elektronische snelheidsregeling Wordt geleverd met een opslagkoffer
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Einhell RT-MG 200 E, 105 mm, 350 mm, 277 mm, 1,1 kg, 230 V
Houkematools.nl zegt:Houkematools zegt:De Einhell Multimaxx TE-MG 200 E is een machine met meerdere functies, je kunt hier onder andere mee schuren, zagen, schulpen en lijm verwijderen. Door de verschillende hulpstukken die je erbij krijgt kun je in alle moeilijke hoekjes komen. De Einhell Multimaxx TE-MG 200 E wordt geleverd in een handige opbergkoffer dus neem je makkelijk overal mee naar toe.

Technische gegevens:
Netspanning: 230 V ~ 50 Hz
Vermogen: 200 W
Stationair toerental: 15.000 - 21.000 min-1
Schuuroppervlak: 90 x 90 x 90 mm
Oscillatie hoek: 3 °
Gewicht van het product: 1,2 kgFuncties:
Soft grip
Toerental regelaar
Gereedschap houder
Kabel Clip
Ultra Slim design
Soft Start

Inclusief:
Krabber
Driehoek schuurzool
6x Schuurpapier
Metaal zaagblad
Zaagblad voor hout
Zonder gereedschap te monteren stofafzuig hulpstuk
stofzuiger adapter
Inbussleutel
Transport-en opberg koffer
Werkenmetmerken.nl zegt:Werkenmetmerken zegt:De Einhell TE MG 220 CE is een ergonomisch vormgegeven multitool, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in huis, garage of werkplaats. Deze multitool beschikt over verschillende functies, namelijk zagen, schuren en polijsten. Door de elektronische snelheidsregulering kan de machine perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.

Deze mulitool beschikt over een vermogen van 200 Watt, waarmee een oscillatiesnelheid van 15.000 tot 21.000 rpm rotaties per minuut gehaald kan worden met een oscillatiehoek van 3 . Door de elektronische snelheidsregulering soft start wordt een gecontroleerde start van de machine gegarandeerd en kan de snelheid perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.

De machine beschikt over een softgrip handgreep, met een anti sliplaag. Hierdoor ligt de multitool fijn en stevig in de hand, voor een optimale geleiding van de multitool bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Door de slanke vormgeving van de multitool is het mogelijk om deze ook op lastig te bereiken plekken goed te geleiden.

De kop van deze multitool is in twaalf standen te zetten, voor het gebruik van verschillende soorten opzetstukken. Dit maakt deze machine multi inzetbaar. Standaard wordt er een deltaschuurkop met de machine meegeleverd, evenals zes stukken schuurpapier 3x K60 en 3x K120 . Daarnaast krijg je bij de aanschaf van deze multitool een schraper, een duik mes voor hout en een inbussleutel voor het vervangen van de gemonteerde opzetstukken. Zo kun je direct aan de slag.
Eigenschappen:
Vermogen: 200w
aansluiting: 230 v / 50 hz
onbelast toerental 15000-21000 t/min.
elektronische toerenregelaar met voorselectie
geleverd inclusief 1x zaagblad voor hout
geleverd inclusief 1x schraper
geleverd inclusief 1x driehoekschuurplaat (schuuroppervlak 93x93x93mm)
geleverd inclusief 1x stofzuigeradapater
geleverd inclusief 6x schuurvellen (3x k60 en 3x k120)
oscillatiehoek 3°
softgrip
soft start
geleverd in kunststof opbergkoffer
dit product maakt deel uit van de einhell expert-productlijn
2 jaar fabrieksgarantie.
Ikklus.nl zegt:Ikklus zegt:De Einhell TE-MG 220 CE is een ergonomisch vormgegeven multitool, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in huis, garage of werkplaats. Deze multitool beschikt over verschillende functies, namelijk: zagen, schuren en polijsten. Door de elektronische snelheidsregulering kan de machine perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.Deze mulitool beschikt over een vermogen van 200 Watt, waarmee een oscillatiesnelheid van 15.000 tot 21.000 rpm (rotaties per minuut) gehaald kan worden met een oscillatiehoek van 3°. Door de elektronische snelheidsregulering (soft start) wordt een gecontroleerde start van de machine gegarandeerd en kan de snelheid perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.De machine beschikt over een softgrip handgreep, met een anti-sliplaag. Hierdoor ligt de multitool fijn en stevig in de hand, voor een optimale geleiding van de multitool bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Door de slanke vormgeving van de multitool is het mogelijk om deze ook op lastig te bereiken plekken goed te geleiden.De kop van deze multitool is in twaalf standen te zetten, voor het gebruik van verschillende soorten opzetstukken. Dit maakt deze machine multi-inzetbaar. Standaard wordt er een deltaschuurkop met de machine meegeleverd, evenals zes stukken schuurpapier (3x K60 en 3x K120). Daarnaast krijg je bij de aanschaf van deze multitool een schraper, een duik-mes voor hout en een inbussleutel voor het vervangen van de gemonteerde opzetstukken. Zo kun je direct aan de slag.
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:Einhell Multitool TE-MG 200 CE (Gereedschap - Gereedschap)
Klassegereedschap.nl zegt:Klassegereedschap zegt:De Einhell TE-MG 220 CE is een ergonomisch vormgegeven multitool, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden in huis, garage of werkplaats. Deze multitool beschikt over verschillende functies, namelijk: zagen, schuren en polijsten. Door de elektronische snelheidsregulering kan de machine perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.Deze mulitool beschikt over een vermogen van 200 Watt, waarmee een oscillatiesnelheid van 15.000 tot 21.000 rpm (rotaties per minuut) gehaald kan worden met een oscillatiehoek van 3°. Door de elektronische snelheidsregulering (soft start) wordt een gecontroleerde start van de machine gegarandeerd en kan de snelheid perfect worden afgesteld bij het materiaal waarmee gewerkt wordt.De machine beschikt over een softgrip handgreep, met een anti-sliplaag. Hierdoor ligt de multitool fijn en stevig in de hand, voor een optimale geleiding van de multitool bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden. Door de slanke vormgeving van de multitool is het mogelijk om deze ook op lastig te bereiken plekken goed te geleiden.De kop van deze multitool is in twaalf standen te zetten, voor het gebruik van verschillende soorten opzetstukken. Dit maakt deze machine multi-inzetbaar. Standaard wordt er een deltaschuurkop met de machine meegeleverd, evenals zes stukken schuurpapier (3x K60 en 3x K120). Daarnaast krijg je bij de aanschaf van deze multitool een schraper, een duik-mes voor hout en een inbussleutel voor het vervangen van de gemonteerde opzetstukken. Zo kun je direct aan de slag.Full size 21092933_2.jpgFull size 31092933_3.jpgFull size 41092933_4.jpgFull size 51092933_5.jpgFull size 61092933_6.jpgFull size 71092933_7.jpgFull size 81092933_8.jpgFull size 91092933_9.jpgFull size 101092933_10.jpgBtw code1Inhoud consumentenverpakking1 stukWat zit er in de doosMultitool, schuurvellen, schuurplaat, schraper, zaagblad, opbergkofferUitvoeringelektrischKenmerkenVermogen: 200W Aansluiting: 230 V / 50 HzOnbelast toerental 15000-21000 t/min. Elektronische toerenregelaar met voorselectie Geleverd inclusief 1x Zaagblad voor hout Geleverd inclusief 1x Schraper Geleverd inclusief 1x Driehoekschuurplaat (schuuroppervlak 93x93x93mm) Geleverd inclusief 1x StofzuigeradapaterGeleverd inclusief 6x schuurvellen (3x K60 en 3x K120)Oscillatiehoek 3° Softgrip Soft start Geleverd in kunststof opbergkofferDit product maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn2 jaar fabrieksgarantieMerkEinhellSerieExpertGewicht2740 g

Alle aanbieders

Voor jou gevonden: Elektrische multitools

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.