Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Alecto SA-43 Koppelbaar Draadloos Wit

nieuw
61,50
Gratis verzending!
-
+
  • Levertijd: Voor 23:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling VanGilsWeb.nl:Klantbeoordeling VanGilsWeb: (266)
Alecto SA-43, Batterij/Accu, 9 V, Alkaline, AA, 9 cm 3 Stijlvolle koppelbare rookmelders, als netwerk en los te gebruiken

Als je je woning, bedrijfspand of gebouwencluster brandveilig gaat maken, sta je voor een aantal afwegingen. Kies je losse brandmelders of wil je liever een netwerk waarin je de brandmelders koppelt? Weet je vooraf exact hoeveel brandmelders je nodig hebt of wil je later eventueel kunnen uitbreiden? Als je een koppelbare brandmelder zoekt die je de vrijheid geeft om je eigen netwerk op te zetten, is deze SA-43 een uitstekende keuze. Je kunt hem draadloos koppelen met andere melders zoals de SA-41. Het bereik is twintig meter, dus je kunt precies bepalen waar je de melders moet plaatsen voor de optimale dekking. En natuurlijk voldoet deze melder aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Waar let je op bij de aanschaf van brandmelders?

Je wilt een brandmelder waarop je kunt vertrouwen, nu en in de toekomst. Dat begint met de NEN EN 14604 standaard, de Europese norm voor rookmelders. Maar ook de werking van het apparaat is belangrijk, zoals een duidelijk signaal in geval van brand en een indicatie dat de batterij aan vervanging toe is. Met de SA-43 brandmelders kies je voor:
- Stijlvol design, past in ieder huis.
- Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
- Optimale alarmering dankzij de koppeling tussen brandmelders; als één rookmelder afgaat slaan de andere melders ook alarm.
- Een bereik tot 60 meter, waardoor je exact kan uitmeten waar je de melders moet plaatsen.
- Een set van 3 koppelbare rookmelders, eenvoudig uit te breiden met de SA-41 koppelbare rookmelder.
- Een koppelbare melder die je desondanks ook stand alone kan gebruiken, dus als losse melder.
- Handige uitbreidingsmogelijkheden aan je netwerk.
- Eenvoudige montage en koppeling.

Rookmelders in set van drie

Je krijgt deze brandmelders geleverd in een set van drie. Het pakket is heel compleet, inclusief 3x een 9 Volt Alkaline batterij met lange levensduur, de bodemplaten voor het bevestigen aan wand of plafond en de schroeven en pluggen. Plug & Play: je kunt direct aan de slag.

Tijdelijk-uit-knop

Er zijn situaties te bedenken dat je de rookmelder even wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld als je met een groep mensen gaat steengrillen in je huis. Of je houdt een feestje en er zijn de nodige rokers in de groep. De SA-43 beschikt over een handige time-out-knop waarmee je de melder eventjes uitschakelt als een situatie daar om vraagt.
  • Merk: Alecto
productinformatie
Frank.nl zegt:Frank zegt:Draadloos koppelbare rookmelders De Alecto SA-43 is een set van drie koppelbare rookmelders. Hiermee kun je dus je eigen netwerk van brandmelders aanleggen. Als een van de melders afgaat, slaan de andere ook alarm . Zo weet je zeker dat je het alarm hoort, waar je ook bent in je huis. Je kunt dit netwerk uitbreiden met andere melders, zoals de SA-41 . Ook als losse melders te gebruiken Als je deze rookmelderset aanschaft, ben je trouwens niet verplicht om ze aan elkaar te koppelen. Je kunt ze ook als losse melders gebruiken. De rookmelders hebben een bereik tot 20 meter , waardoor je precies kunt uitmeten waar je ze moet plaatsen. De SA-43 van Alecto is gemakkelijk te bevestigen met het bijgeleverde montagemateriaal. Tijdelijk-uit-knop Het kan zijn dat je je rookmelder even wilt uitschakelen, bijvoorbeeld tijdens een avondje gourmetten of steengrillen. Deze SA-43 beschikt over een handige time-out-knop, waarmee je de melder gemakkelijk even uitschakelt . Veilig en betrouwbaar Op een brandmelder wil je kunnen vertrouwen. Deze rookmelder van Alecto voldoet dan ook aan de Europese norm voor rookmelders, de EN14604:2005/AC:2008. Natuurlijk is ook de werking van het apparaat belangrijk. Zo geeft deze melder een extra luid geluidssignaal én een optisch signaal door middel van leds. Verder geeft hij een indicatie als de batterij aan vervanging toe is.
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:De Alecto SA-43 is een set van 3 draadloze, koppelbare rookmelders. Je hebt dus direct genoeg rookmelders in huis voor elke verdieping. Koppel de melders aan elkaar. Ze hebben een onderling bereik van 20 meter. Elke melder werkt op 2 AA batterijen (met een levensduur van 5 jaar) waardoor je deze op elke gewenste plek in huis plaatst. Wanneer de batterij (bijna) leeg is weerklinkt er een luide piep. Bij een rookdetectie weerklinkt er een geluidssignaal van 85 decibel. Heb je een gourmetavond bij je thuis en is het niet handig dat de rookmelder op dat moment aan staat? Dan zet je deze met de time-out-knop gewoon even uit. Via de testknop test je de rookmelder zodat je zeker weet dat hij het doet.
MediaMarkt.nl zegt:MediaMarkt zegt:De SA-43, KOPPELBARE ROOKMELDER 3X van Alectro geven een melding bij brand en zijn te monteren aan het plafond. De set is uitbreidbaar en kunnen gemakkelijk aan elkaar gekoppeld worden. Zo gaat elke rookmelder af, ook wanneer deze niet in de ruimte met rook staat. Is de batterij bijna leeg? Geen probleem, hier krijg je een melding van. Het extra luide alarm van <85dB zorgt ervoor dat het rooksignaal goed te horen is.
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:3 stijlvolle koppelbare rookmelders, als netwerk en los te gebruiken
Als je je woning, bedrijfspand of gebouwencluster brandveilig gaat maken, sta je voor een aantal afwegingen
Kies je losse brandmelders of wil je liever een netwerk waarin je de brandmelders koppelt? Weet je vooraf exact hoeveel brandmelders je nodig hebt of wil je later eventueel kunnen uitbreiden? Als je een koppelbare brandmelder zoekt die je de vrijheid geeft om je eigen netwerk op te zetten, is deze SA-43 een uitstekende keuze
Je kunt hem draadloos koppelen met andere melders zoals de SA-41
Het bereik is twintig meter, dus je kunt precies bepalen waar je de melders moet plaatsen voor de optimale dekking
En natuurlijk voldoet deze melder aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

Waar let je op bij de aanschaf van brandmelders?
Je wilt een brandmelder waarop je kunt vertrouwen, nu en in de toekomst
Dat begint met de NEN EN 14604 standaard, de Europese norm voor rookmelders
Maar ook de werking van het apparaat is belangrijk, zoals een duidelijk signaal in geval van brand en een indicatie dat de batterij aan vervanging toe is

Met de SA-43 brandmelders kies je voor:

- Stijlvol design, past in ieder huis
- Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
- Optimale alarmering dankzij de koppeling tussen brandmelders; als één rookmelder afgaat slaan de andere melders ook alarm
- Een bereik tot 20 meter, waardoor je exact kan uitmeten waar je de melders moet plaatsen
- Een set van 3 koppelbare rookmelders, eenvoudig uit te breiden met de SA-41 koppelbare rookmelder
- Een koppelbare melder die je desondanks ook stand alone kan gebruiken, dus als losse melder
- Handige uitbreidingsmogelijkheden aan je netwerk
- Eenvoudige montage en koppeling

Rookmelders in set van drie
Je krijgt deze brandmelders geleverd in een set van drie
Het pakket is heel compleet, inclusief 3x een 9 Volt Alkaline batterij met lange levensduur, de bodemplaten voor het bevestigen aan wand of plafond en de schroeven en pluggen
Plug & Play: je kunt direct aan de slag
Tijdelijk-uit-knop Er zijn situaties te bedenken dat je de rookmelder even wilt uitschakelen
Bijvoorbeeld als je met een groep mensen gaat steengrillen in je huis
Of je houdt een feestje en er zijn de nodige rokers in de groep
De SA-43 beschikt over een handige time-out-knop waarmee je de melder eventjes uitschakelt als een situatie daar om vraagt

- Snelle waarschuwing bij rook en brand, ook tijdens slaap
- Uitbreidbaar met meerdere draadloze rookmelders
- Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
- Extra luid alarm >85dB
- Voorzien van test- en resetknop
- Batterij bijna leeg waarschuwing
- Inclusief bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
- Optisch meetprincipe
- LED indicatie
- Diameter 90mm
- Te monteren op plafond
- 6x AA Alkaline batterij (inclusief)
- Aantal: 3 stuks
Medipoint.nl zegt:Medipoint zegt:Wanneer u uw woning brandveilig wilt maken, kan een rookmelder niet ontbreken. De Alecto SA-43 is een stijlvolle en betrouwbare rookmelder. De set van drie rookmelders zijn draadloos aan elkaar te koppelen, waardoor u een netwerk van rookmelders kunt samenstellen. De rookmelders hebben een bereik van 60 meter.
Breid uw netwerk uit
Heeft u meer dan drie rookmelders nodig? Dan kunt u altijd een losse rookmelder (SA-41) bijbestellen.
Levertijd
De levertijd van dit product bedraagt maximaal drie werkdagen.

Koppel meerdere rookmelders aan elkaar
Wanneer u uw woning brandveilig wilt maken, kan een rookmelder niet ontbreken. Bij het kiezen van de juiste rookmelder staat u voor een aantal afwegingen. Denk hierbij onder meer aan het aantal rookmelders dat uw huis behoeft. Wanneer u er voor kiest om meerdere rookmelders in uw huis te plaatsen en deze aan elkaar te koppelen, dan is deze SA-43 een uitstekende keuze. Deze rookmelders worden als set van drie geleverd. Het bereik is zestig meter, dus u kunt precies bepalen waar u de rookmelders moet plaatsen voor de optimale dekking.

Heeft u later meer rookmelders nodig? Dan kunt u altijd een los exemplaar SA-41 bijbestellen. (https://www.medipoint.nl/producten/draadloos-koppelbare-rookmelder.html) Beide rookmelders zijn draadloos met elkaar te koppelen.

Betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk
Vanzelfsprekend wilt u een rookmelder waarop u kunt vertrouwen; nu en in de toekomst. Dat begint met de NEN EN 14604 standaard, de Europese norm voor rookmelders. Maar ook de werking van het apparaat is belangrijk, zoals een duidelijk signaal in geval van brand en een indicatie dat de batterij aan vervanging toe is. Uiteraard voldoet deze melder aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Met de SA-43 brandmelder kiest u voor:

* Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
* Optimale alarmering dankzij de koppeling tussen brandmelders; als één rookmelder afgaat slaan de andere melders ook alarm.
* Een bereik tot 60 meter, waardoor je exact kan uitmeten waar je de melders moet plaatsen.
* Een set van 3 koppelbare rookmelders, eenvoudig uit te breiden met de SA-41 koppelbare rookmelder.
* Handige uitbreidingsmogelijkheden aan je netwerk.
* Eenvoudige montage en koppeling.
* Test- en resetknop.
* Tijdelijk-uit-knop, ideaal om de rookmelder uit te schakelen in situaties wanneer dat gewenst is.

Inclusief
Dit product wordt geleverd inclusief zes AA-batterijen, drie schroeven, drie pluggen en een handleiding.

Specificaties:

Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:3 stijlvolle koppelbare rookmelders, als netwerk en los te gebruiken Als je je woning, bedrijfspand of gebouwencluster brandveilig gaat maken, sta je voor een aantal afwegingen. Kies je losse brandmelders of wil je liever een netwerk waarin je de brandmelders koppelt? Weet je vooraf exact hoeveel brandmelders je nodig hebt of wil je later eventueel kunnen uitbreiden? Als je een koppelbare brandmelder zoekt die je de vrijheid geeft om je eigen netwerk op te zetten, is deze SA-43 een uitstekende keuze. Je kunt hem draadloos koppelen met andere melders zoals de SA-41. Het bereik is twintig meter, dus je kunt precies bepalen waar je de melders moet plaatsen voor de optimale dekking. En natuurlijk voldoet deze melder aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Waar let je op bij de aanschaf van brandmelders? Je wilt een brandmelder waarop je kunt vertrouwen, nu en in de toekomst. Dat begint met de NEN EN 14604 standaard, de Europese norm voor rookmelders. Maar ook de werking van het apparaat is belangrijk, zoals een duidelijk signaal in geval van brand en een indicatie dat de batterij aan vervanging toe is. Met de SA-43 brandmelders kies je voor: Stijlvol design, past in ieder huisHoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008Optimale alarmering dankzij de koppeling tussen brandmelders; als één rookmelder afgaat slaan de andere melders ook alarmEen bereik tot 20 meter, waardoor je exact kan uitmeten waar je de melders moet plaatsenEen set van 3 koppelbare rookmelders, eenvoudig uit te breiden met de SA-41 koppelbare rookmelderEen koppelbare melder die je desondanks ook stand alone kan gebruiken, dus als losse melderHandige uitbreidingsmogelijkheden aan je netwerkEenvoudige montage en koppeling Rookmelders in set van drie Je krijgt deze brandmelders geleverd in een set van drie. Het pakket is heel compleet, inclusief 3x een 9 Volt Alkaline batterij met lange levensduur, de bodemplaten voor het bevestigen aan wand of plafond en de schroeven en pluggen. Plug & Play: je kunt direct aan de slag. Tijdelijk-uit-knop Er zijn situaties te bedenken dat je de rookmelder even wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld als je met een groep mensen gaat steengrillen in je huis. Of je houdt een feestje en er zijn de nodige rokers in de groep. De SA-43 beschikt over een handige time-out-knop waarmee je de melder eventjes uitschakelt als een situatie daar om vraagt. Snelle waarschuwing bij rook en brand, ook tijdens slaapUitbreidbaar met meerdere draadloze rookmeldersHoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008Extra luid alarm >85dBVoorzien van test- en resetknopBatterij bijna leeg waarschuwingInclusief bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montageOptisch meetprincipeLED indicatieDiameter 90mmTe monteren op plafond6x AA Alkaline batterij (inclusief)Aantal: 3 stuks Dit artikel heeft ean 8712412576173
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:3 stijlvolle koppelbare rookmelders, als netwerk en los te gebruiken
Als je je woning, bedrijfspand of gebouwencluster brandveilig gaat maken, sta je voor een aantal afwegingen Kies je losse brandmelders of wil je liever een netwerk waarin je de brandmelders koppelt? Weet je vooraf exact hoeveel brandmelders je nodig hebt of wil je later eventueel kunnen uitbreiden? Als je een koppelbare brandmelder zoekt die je de vrijheid geeft om je eigen netwerk op te zetten, is deze SA-43 een uitstekende keuze Je kunt hem draadloos koppelen met andere melders zoals de SA-41 Het bereik is twintig meter, dus je kunt precies bepalen waar je de melders moet plaatsen voor de optimale dekking En natuurlijk voldoet deze melder aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid

Waar let je op bij de aanschaf van brandmelders?
Je wilt een brandmelder waarop je kunt vertrouwen, nu en in de toekomst Dat begint met de NEN EN 14604 standaard, de Europese norm voor rookmelders Maar ook de werking van het apparaat is belangrijk, zoals een duidelijk signaal in geval van brand en een indicatie dat de batterij aan vervanging toe is

Met de SA-43 brandmelders kies je voor:

- Stijlvol design, past in ieder huis
- Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
- Optimale alarmering dankzij de koppeling tussen brandmelders; als één rookmelder afgaat slaan de andere melders ook alarm
- Een bereik tot 20 meter, waardoor je exact kan uitmeten waar je de melders moet plaatsen
- Een set van 3 koppelbare rookmelders, eenvoudig uit te breiden met de SA-41 koppelbare rookmelder
- Een koppelbare melder die je desondanks ook stand alone kan gebruiken, dus als losse melder
- Handige uitbreidingsmogelijkheden aan je netwerk
- Eenvoudige montage en koppeling


Rookmelders in set van drie
Je krijgt deze brandmelders geleverd in een set van drie Het pakket is heel compleet, inclusief 3x een 9 Volt Alkaline batterij met lange levensduur, de bodemplaten voor het bevestigen aan wand of plafond en de schroeven en pluggen Plug & Play: je kunt direct aan de slag Tijdelijk-uit-knop Er zijn situaties te bedenken dat je de rookmelder even wilt uitschakelen Bijvoorbeeld als je met een groep mensen gaat steengrillen in je huis Of je houdt een feestje en er zijn de nodige rokers in de groep De SA-43 beschikt over een handige time-out-knop waarmee je de melder eventjes uitschakelt als een situatie daar om vraagt


- Snelle waarschuwing bij rook en brand, ook tijdens slaap
- Uitbreidbaar met meerdere draadloze rookmelders
- Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
- Extra luid alarm >85dB
- Voorzien van test- en resetknop
- Batterij bijna leeg waarschuwing
- Inclusief bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
- Optisch meetprincipe
- LED indicatie
- Diameter 90mm
- Te monteren op plafond
- 6x AA Alkaline batterij (inclusief)
- Aantal: 3 stuks

Ikwordmama.nl zegt:Ikwordmama zegt:Deze mooi vormgegeven SA-43 koppelbare rookmelders van Alecto hebben een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:3 stijlvolle koppelbare rookmelders, als netwerk en los te gebruiken
Als je je woning, bedrijfspand of gebouwencluster brandveilig gaat maken, sta je voor een aantal afwegingen. Kies je losse brandmelders of wil je liever een netwerk waarin je de brandmelders koppelt? Weet je vooraf exact hoeveel brandmelders je nodig hebt of wil je later eventueel kunnen uitbreiden? Als je een koppelbare brandmelder zoekt die je de vrijheid geeft om je eigen netwerk op te zetten, is deze SA-43 een uitstekende keuze. Je kunt hem draadloos koppelen met andere melders zoals de SA-41. Het bereik is twintig meter, dus je kunt precies bepalen waar je de melders moet plaatsen voor de optimale dekking. En natuurlijk voldoet deze melder aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Waar let je op bij de aanschaf van brandmelders?
Je wilt een brandmelder waarop je kunt vertrouwen, nu en in de toekomst. Dat begint met de NEN EN 14604 standaard, de Europese norm voor rookmelders. Maar ook de werkin
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Alecto SA-43, Batterij/Accu, 9 V, Alkaline, AA, 9 cm 3 Stijlvolle koppelbare rookmelders, als netwerk en los te gebruiken

Als je je woning, bedrijfspand of gebouwencluster brandveilig gaat maken, sta je voor een aantal afwegingen. Kies je losse brandmelders of wil je liever een netwerk waarin je de brandmelders koppelt? Weet je vooraf exact hoeveel brandmelders je nodig hebt of wil je later eventueel kunnen uitbreiden? Als je een koppelbare brandmelder zoekt die je de vrijheid geeft om je eigen netwerk op te zetten, is deze SA-43 een uitstekende keuze. Je kunt hem draadloos koppelen met andere melders zoals de SA-41. Het bereik is twintig meter, dus je kunt precies bepalen waar je de melders moet plaatsen voor de optimale dekking. En natuurlijk voldoet deze melder aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Waar let je op bij de aanschaf van brandmelders?

Je wilt een brandmelder waarop je kunt vertrouwen, nu en in de toekomst. Dat begint met de NEN EN 14604 standaard, de Europese norm voor rookmelders. Maar ook de werking van het apparaat is belangrijk, zoals een duidelijk signaal in geval van brand en een indicatie dat de batterij aan vervanging toe is. Met de SA-43 brandmelders kies je voor:
- Stijlvol design, past in ieder huis.
- Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
- Optimale alarmering dankzij de koppeling tussen brandmelders; als één rookmelder afgaat slaan de andere melders ook alarm.
- Een bereik tot 60 meter, waardoor je exact kan uitmeten waar je de melders moet plaatsen.
- Een set van 3 koppelbare rookmelders, eenvoudig uit te breiden met de SA-41 koppelbare rookmelder.
- Een koppelbare melder die je desondanks ook stand alone kan gebruiken, dus als losse melder.
- Handige uitbreidingsmogelijkheden aan je netwerk.
- Eenvoudige montage en koppeling.

Rookmelders in set van drie

Je krijgt deze brandmelders geleverd in een set van drie. Het pakket is heel compleet, inclusief 3x een 9 Volt Alkaline batterij met lange levensduur, de bodemplaten voor het bevestigen aan wand of plafond en de schroeven en pluggen. Plug & Play: je kunt direct aan de slag.

Tijdelijk-uit-knop

Er zijn situaties te bedenken dat je de rookmelder even wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld als je met een groep mensen gaat steengrillen in je huis. Of je houdt een feestje en er zijn de nodige rokers in de groep. De SA-43 beschikt over een handige time-out-knop waarmee je de melder eventjes uitschakelt als een situatie daar om vraagt.
Bavepa.nl zegt:Bavepa zegt:Alecto SA-43 Draadloos Koppelbare Rookmelder 3 Stuks
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:3 stijlvolle koppelbare rookmelders, als netwerk en los te gebruiken
Als je je woning, bedrijfspand of gebouwencluster brandveilig gaat maken, sta je voor een aantal afwegingen. Kies je losse brandmelders of wil je liever een netwerk waarin je de brandmelders koppelt? Weet je vooraf exact hoeveel brandmelders je nodig hebt of wil je later eventueel kunnen uitbreiden? Als je een koppelbare brandmelder zoekt die je de vrijheid geeft om je eigen netwerk op te zetten, is deze SA-43 een uitstekende keuze. Je kunt hem draadloos koppelen met andere melders zoals de SA-41. Het bereik is twintig meter, dus je kunt precies bepalen waar je de melders moet plaatsen voor de optimale dekking. En natuurlijk voldoet deze melder aan alle eisen ten aanzien van veiligheid en gebruiksvriendelijkheid.

Waar let je op bij de aanschaf van brandmelders?
Je wilt een brandmelder waarop je kunt vertrouwen, nu en in de toekomst. Dat begint met de NEN EN 14604 standaard, de Europese norm voor rookmelders. Maar ook de werking van het apparaat is belangrijk, zoals een duidelijk signaal in geval van brand en een indicatie dat de batterij aan vervanging toe is.

Met de SA-43 brandmelders kies je voor:

- Stijlvol design, past in ieder huis
- Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
- Optimale alarmering dankzij de koppeling tussen brandmelders; als één rookmelder afgaat slaan de andere melders ook alarm
- Een bereik tot 20 meter, waardoor je exact kan uitmeten waar je de melders moet plaatsen
- Een set van 3 koppelbare rookmelders, eenvoudig uit te breiden met de SA-41 koppelbare rookmelder
- Een koppelbare melder die je desondanks ook stand alone kan gebruiken, dus als losse melder
- Handige uitbreidingsmogelijkheden aan je netwerk
- Eenvoudige montage en koppeling

Rookmelders in set van drie
Je krijgt deze brandmelders geleverd in een set van drie. Het pakket is heel compleet, inclusief 3x een 9 Volt Alkaline batterij met lange levensduur, de bodemplaten voor het bevestigen aan wand of plafond en de schroeven en pluggen. Plug & Play: je kunt direct aan de slag. Tijdelijk-uit-knop Er zijn situaties te bedenken dat je de rookmelder even wilt uitschakelen. Bijvoorbeeld als je met een groep mensen gaat steengrillen in je huis. Of je houdt een feestje en er zijn de nodige rokers in de groep. De SA-43 beschikt over een handige time-out-knop waarmee je de melder eventjes uitschakelt als een situatie daar om vraagt.

- Snelle waarschuwing bij rook en brand, ook tijdens slaap
- Uitbreidbaar met meerdere draadloze rookmelders
- Hoge kwaliteit: voldoet aan EN14604:2005/AC:2008
- Extra luid alarm >85dB
- Voorzien van test- en resetknop
- Batterij bijna leeg waarschuwing
- Inclusief bodemplaat, schroeven en pluggen voor eenvoudige en snelle montage
- Optisch meetprincipe
- LED indicatie
- Diameter 90mm
- Te monteren op plafond
- 6x AA Alkaline batterij (inclusief)
- Aantal: 3 stuks

Merk: Alecto
EAN: 8712412576173

Levertijd: Direct leverbaar

Garantie (indien van toepassing):
Shopvoorgezondheid.nl zegt:Shopvoorgezondheid zegt:Ga voor optimale veiligheid in huis of op kantoor met de Alecto SA-43 koppelbare rookmelders (set van 3). Met een geluidssignaal van 85 dB waarschuwen ze voor de ontwikkeling van brand, zodat u op tijd in actie kunt komen. De Alecto SA-43 koppelbare rookmelders zijn eenvoudig te monteren met de meegeleverde montage-set.
Levensredders met luid alarm
Een rookmelder kan levens redden. Daarom is dit apparaat onmisbaar in elk huis of bedrijfspand. Deze optische rookmelders detecteren 24 uur per dag rook en alarmeren u met een geluidssignaal van maar liefst 85 dB voor brand. Zo hoort u het alarm ook als u ligt te slapen. De Alecto SA-43 koppelbare rookmelders zijn betrouwbaar en voldoen aan de Europese veiligheidsnorm (EN 14604).
Netwerk van rookmelders
Met de Alecto SA-43 rookmelders heeft u de vrijheid om zelf een eigen netwerk van rookmelders op te zetten. U kunt ze draadloos met elkaar koppelen op een verbindingsfrequentie van 434 MHz. Het bereik is 60 meter. In deze set vindt u 3 rookmelders, maar het netwerk kan nog worden uitgebreid met meerdere koppelbare rookmelders. Gaat het alarm af bij één rookmelder, dan hoort u ook een geluidssignaal bij de andere rookmelders. Natuurlijk zijn de rookmelders ook los te gebruiken.
Eenvoudige montage en gebruiksvriendelijke opties
De Alecto SA-43 koppelbare rookmelders zijn snel en eenvoudig aan de wand of het plafond te monteren met behulp van de meegeleverde schroeven en pluggen. Plaats het apparaat bij voorkeur op een centrale plek, zoals in de hal of op de gang. Wij raden u aan om op elke verdieping een rookmelder te plaatsen.

Deze rookmelders hebben een testknop, bedoeld om de werking van de rookmelder bij twijfel te controleren. Zijn de batterijen bijna leeg? Dan krijgt u een waarschuwingssignaal.
Ons gebruiksadvies
Volg deze stappen om de Alecto SA-43 koppelbare rookmelders op te hangen:- Bevestig bij elke rookmelder de montageplaat met behulp van de meegeleverde pluggen en schroeven.
- Doe de meegeleverde batterijen er in.
- Plaats elke melder op een montageplaat en druk naar beneden tot de melder goed vastzit.
- Test eventueel de werking door kort op de testknop te drukken.
Creëer uw eigen veilige netwerk in huis of op kantoor met deze set van 3 Alecto SA-43 koppelbare rookmelders!

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Rookmelders

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.