Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Einhell TC-SM 2131 Radiaal afkortzaag dual

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Zaagmachines

productinformatie
1ekeus.nl zegt:1ekeus zegt:!

De Einhell TC-SM 2131 radiaal afkortzaag is ideaal om brede delen af te korten. Door de draaibare tafel is het mogelijk om nauwkeurige zaagsnedes tussen -45° tot + 45 ° met posities vast te zetten. Zaagt 6.2 x 31 cm maximaal bij 90 ° ook de diepte is vast te zetten. De motorkop is te kantelen van 0° tot + 45°. De radiaal afkortzaag wordt geleverd met stofzak en tweezijdige ondersteunings klemmen. Uw werkstuk is door de spaninrichting eenvoudig en veilig te fixeren.

TECHNISCHE GEGEVENS:

Netspanning: 230 V ~ 50 Hz
Vermogen 1800 Watt
Diameter 210 mm
Asgat 30 mm
Aantal tanden 48 tanden
Stationair toerental: 5000 min-1
TCT zaagblad / tanden: ø 210 x ø 30 mm / 48 tanden
Maximale zaag breedte

Bij 90 °: 310 mm
Bij 45 °: 210 mm
Maximale zaagdiepte: 62 mm
Maximale zaag breedte 2 x 45 °:

Links: 210 x 36 mm
Rechts: 210 x 20 mm
Zaag breedte max.: 310 mm
Gewicht van het product: 10,5 kg EIGENSCHAPPEN:

Kantelbaar zaagblad doorlopend van 0 ° tot +45°
Zowel links als naar rechts
Dubbele gelagerde geleidings buizen
Inclusief stofzak
Aan beide zijden extra ondersteuning van het werkstuk
HM-zaagblad
Werkstuk geleider met vastzet mogelijkheid
Tafel inleg met schaal verdeling
Inclusief laser ( voor een lijn op uw werkstuk )
Draaibare tafel voor precieze zaagsnedes, varierend -45° tot +45° met verschillende vergrendel posities.
Klem inrichting voor het veilig fixeren van het werkstuk.
Coolblue.nl zegt:Coolblue zegt:Linksom, rechtsom, schuin, recht: allemaal geen probleem voor de Einhell TC-SM 2131. Met deze gebruiksvriendelijke duaal afkortzaag met trekfunctie kun je alle kanten op. Zijn 210 millimeter zaagblad zaagt met het grootste gemak je laminaat of plinten op maat. Met behulp van de lasergeleider, die zijn licht vanaf 6 centimeter op het werkstuk schijnt, zie je precies waar de zaaglijn komt. Zo is ook de minder ervaren klusser verzekerd van een mooi eindresultaat. Door zijn stofafzuiging houd je je werkplek zo schoon mogelijk. Werkstukken zet je stevig vast in de materiaalklem zodat ze niet kunnen schuiven terwijl je aan het zagen bent.
Ikklus.nl zegt:Ikklus zegt:De Einhell TC-SM 2131 Dual is een krachtige radiaal-, kap- en verstekzaag voor de uitvoering van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. De machine kan gebruikt worden voor het maken van afkort- en versteksneden in hout, gelamineerde panelen en kunststof.Een geïntegreerde laser toont tijdens het zagen de zaaglijn, voor een zeer nauwkeurige manier van werken. Om je kwalitatief hoogwaardige afkort- en versteksneden te laten produceren, beschikt deze radiaal-, kap- en verstekzaag over een krachtige 1500 Watt motor. Het zaaghoofd van deze machine is tot maximaal 45 graden naar links en rechts te draaien, wat je een grote mate van flexibiliteit biedt tijdens het uitvoeren van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. Met de spilvergrendeling op het zaaghoofd is het wisselen van zaagblad heel eenvoudig.De machine beschikt over een geïntegreerde laserstraal, die de zaaglijn markeert tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Zo zijn werkstukken zeer nauwkeurig te positioneren, waardoor precieze sneden probleemloos uit te voeren zijn. De laser werkt zonder batterijen. Op de werktafel bevindt zich een draaischijf, waarmee het mogelijk is om zeer nauwkeurige hoeksneden te produceren met deze radiaal-, kap- en verstekzaag.Op de machine zit aan beide kanten een werkstukondersteuning, waarmee het werkstuk aan twee kanten kan worden ondersteund. Een veilige manier van werken wordt op deze manier bevorderd in combinatie met de werkstukklem aan de linkerzijde van de machine. Aan de voorzijde van de machine zit een handige liniaal, waarmee het aflezen van de lengte van het voorwerp mogelijk is. Standaard wordt er een hardmetalen zaagblad (48 tanden, een diameter van 210 millimeter) met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.
Werkenmetmerken.nl zegt:Werkenmetmerken zegt:De Einhell TC SM 2131 Dual is een krachtige radiaal , kap en verstekzaag voor de uitvoering van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. De machine kan gebruikt worden voor het maken van afkort en versteksneden in hout, gelamineerde panelen en kunststof.

Een ge ntegreerde laser toont tijdens het zagen de zaaglijn, voor een zeer nauwkeurige manier van werken. Om je kwalitatief hoogwaardige afkort en versteksneden te laten produceren, beschikt deze radiaal , kap en verstekzaag over een krachtige 1500 Watt motor. Het zaaghoofd van deze machine is tot maximaal 45 graden naar links en rechts te draaien, wat je een grote mate van flexibiliteit biedt tijdens het uitvoeren van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. Met de spilvergrendeling op het zaaghoofd is het wisselen van zaagblad heel eenvoudig.

De machine beschikt over een ge ntegreerde laserstraal, die de zaaglijn markeert tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Zo zijn werkstukken zeer nauwkeurig te positioneren, waardoor precieze sneden probleemloos uit te voeren zijn. De laser werkt zonder batterijen. Op de werktafel bevindt zich een draaischijf, waarmee het mogelijk is om zeer nauwkeurige hoeksneden te produceren met deze radiaal , kap en verstekzaag.

Op de machine zit aan beide kanten een werkstukondersteuning, waarmee het werkstuk aan twee kanten kan worden ondersteund. Een veilige manier van werken wordt op deze manier bevorderd in combinatie met de werkstukklem aan de linkerzijde van de machine. Aan de voorzijde van de machine zit een handige liniaal, waarmee het aflezen van de lengte van het voorwerp mogelijk is. Standaard wordt er een hardmetalen zaagblad 48 tanden, een diameter van 210 millimeter met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.
Eigenschappen:
Vermogen: 1500w s1.
maximaal vermogen: 1800w s2 5 min.
aansluiting: 230 v / 50 hz.
onbelast toerental: 5000 t/min.
zaagblad Ø210 x Ø30mm - 48t.
max. Zaagcapaciteit (bxd) 90/45 graden: 310x62mm / 210x62mm, (bxd) 2x45 graden (dubbele versteksnede): 210x36mm (links), 210x20mm (rechts).
versteksnede traploos van 0 tot 45 graden naar zowel links als rechts.
inclusief laser.
geleverd inclusief 1x zaagblad 48 t.
dit product maakt deel uit van de einhell classic-productlijn.
2 jaar fabrieksgarantie.
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:De Einhell TC-SM 2131 Dual is een krachtige radiaal-, kap- en verstekzaag voor de uitvoering van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. De machine kan gebruikt worden voor het maken van afkort- en versteksneden in hout, gelamineerde panelen en kunststof.Een geïntegreerde laser toont tijdens het zagen de zaaglijn, voor een zeer nauwkeurige manier van werken. Om je kwalitatief hoogwaardige afkort- en versteksneden te laten produceren, beschikt deze radiaal-, kap- en verstekzaag over een krachtige 1500 Watt motor. Het zaaghoofd van deze machine is tot maximaal 45 graden naar links en rechts te draaien, wat je een grote mate van flexibiliteit biedt tijdens het uitvoeren van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. Met de spilvergrendeling op het zaaghoofd is het wisselen van zaagblad heel eenvoudig.De machine beschikt over een geïntegreerde laserstraal, die de zaaglijn markeert tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Zo zijn werkstukken zeer nauwkeurig te positioneren, waardoor precieze sneden probleemloos uit te voeren zijn. De laser werkt zonder batterijen. Op de werktafel bevindt zich een draaischijf, waarmee het mogelijk is om zeer nauwkeurige hoeksneden te produceren met deze radiaal-, kap- en verstekzaag.Op de machine zit aan beide kanten een werkstukondersteuning, waarmee het werkstuk aan twee kanten kan worden ondersteund. Een veilige manier van werken wordt op deze manier bevorderd in combinatie met de werkstukklem aan de linkerzijde van de machine. Aan de voorzijde van de machine zit een handige liniaal, waarmee het aflezen van de lengte van het voorwerp mogelijk is. Standaard wordt er een hardmetalen zaagblad (48 tanden, een diameter van 210 millimeter) met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Dit artikel heeft ean 4006825584936
Multimediabay.nl zegt:Multimediabay zegt:Einhell Radiaal-, kap- en verstekzaag TC-SM 2131 Dual (Gereedschap - Gereedschap)
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Einhell TC-SM 2131 Dual, 455 mm, 717 mm, 393 mm, 11 kg, 93 dB, 104 dB
Klassegereedschap.nl zegt:Klassegereedschap zegt:De Einhell TC-SM 2131 Dual is een krachtige radiaal-, kap- en verstekzaag voor de uitvoering van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. De machine kan gebruikt worden voor het maken van afkort- en versteksneden in hout, gelamineerde panelen en kunststof.Een geïntegreerde laser toont tijdens het zagen de zaaglijn, voor een zeer nauwkeurige manier van werken. Om je kwalitatief hoogwaardige afkort- en versteksneden te laten produceren, beschikt deze radiaal-, kap- en verstekzaag over een krachtige 1500 Watt motor. Het zaaghoofd van deze machine is tot maximaal 45 graden naar links en rechts te draaien, wat je een grote mate van flexibiliteit biedt tijdens het uitvoeren van uiteenlopende zaagwerkzaamheden. Met de spilvergrendeling op het zaaghoofd is het wisselen van zaagblad heel eenvoudig.De machine beschikt over een geïntegreerde laserstraal, die de zaaglijn markeert tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Zo zijn werkstukken zeer nauwkeurig te positioneren, waardoor precieze sneden probleemloos uit te voeren zijn. De laser werkt zonder batterijen. Op de werktafel bevindt zich een draaischijf, waarmee het mogelijk is om zeer nauwkeurige hoeksneden te produceren met deze radiaal-, kap- en verstekzaag.Op de machine zit aan beide kanten een werkstukondersteuning, waarmee het werkstuk aan twee kanten kan worden ondersteund. Een veilige manier van werken wordt op deze manier bevorderd in combinatie met de werkstukklem aan de linkerzijde van de machine. Aan de voorzijde van de machine zit een handige liniaal, waarmee het aflezen van de lengte van het voorwerp mogelijk is. Standaard wordt er een hardmetalen zaagblad (48 tanden, een diameter van 210 millimeter) met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.Full size 21092945_2.jpgFull size 31092945_3.jpgFull size 41092945_4.jpgFull size 51092945_5.jpgFull size 61092945_6.jpgFull size 71092945_7.jpgFull size 81092945_8.jpgFull size 91092945_9.jpgFull size 101092945_10.jpgBtw code1Inhoud consumentenverpakking1 stukWat zit er in de doosafkortzaagmachineMerkEinhellUitvoeringelektrischKenmerkenVermogen: 1500W S1Maximaal vermogen: 1800W S2 5 minAansluiting: 230 V / 50 HzOnbelast toerental: 5000 t/min. Zaagblad ø210 x ø30mm - 48t Max. zaagcapaciteit (bxd) 90/45 graden: 310x62mm / 210x62mm, (bxd) 2x45 graden (dubbele versteksnede): 210x36mm (links), 210x20mm (rechts) Versteksnede traploos van 0 tot 45 graden naar zowel links als rechts Inclusief laserGeleverd inclusief 1x zaagblad 48 TDit product maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn2 jaar fabrieksgarantieGewicht14,2 kgSerieClassic
Algemene productdetails
MerkEinhell
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.