Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Toongenerator met sonde

nieuw
43,95
Verzendkosten: 5,95
-
+
  • Levertijd: 4 - 7 werkdagen
  • Inclusief beslist.nl OK-garantie
  • Bedenktijd: minimaal 14 dagen
  • Klantbeoordeling Partsland.nl:Klantbeoordeling Partsland: (1)
De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.
  • Merk: König
productinformatie
Kabelshop.nl zegt:Kabelshop zegt:Deze toongenerator met sonde worden veelal gebruikt voor testen en aanleggen van een of meerdere netwerken. Bij gebruik van de toongenerator, wanneer de kabels gebundeld of in de muur weggewerkt zijn, kunt u de kabels middels de sonde gemakkelijk testen. De toongenerator zorgt voor het afzonderlijk en combinatie verzenden van een of meerdere (frequentie-) signalen.Voor het testen van: kabelcontinuïteit, kabelfouten, polariteit van het circuit, netwerk en het werkvoltage van de modulaire kabel.
Snelwebshop.nl zegt:Snelwebshop zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.Features:The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulationWorks with any tone generator to identify wiresVolume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environmentRecessed On/Off button prevents battery drainIt can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx. 100 hours of use)A plug receptacle is provided for use with a headset or headphoneRed and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plugA 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testingA tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)
Kabelmaxx.nl zegt:Kabelmaxx zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.

Features:

• The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulation

• Works with any tone generator to identify wires

• Volume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environment

• Recessed On/Off button prevents battery drain

• It can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx. 100 hours of use)

• A plug receptacle is provided for use with a headset or headphone

• Red and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plug

• A 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testing

• A tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)
Snelshops.nl zegt:Snelshops zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.Features:The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulationWorks with any tone generator to identify wiresVolume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environmentRecessed On/Off button prevents battery drainIt can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx. 100 hours of use)A plug receptacle is provided for use with a headset or headphoneRed and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plugA 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testingA tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.

The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulation
Works with any tone generator to identify wires
Volume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environment
Recessed On/Off button prevents battery drain
It can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx. 100 hours of use)
A plug receptacle is provided for use with a headset or headphone
Red and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plug
A 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testing
A tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)

Merk: König
EAN: 5412810049103

Levertijd: Direct leverbaar

Garantie (indien van toepassing): 1 jaar
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.

Merk: König
EAN: 5412810049103
Webshopje.nl zegt:Webshopje zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.
Partsland.nl zegt:Partsland zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.
Partsland.nl zegt:Partsland zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.
Grotekadoshop.nl zegt:Grotekadoshop zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken
De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit
Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen
De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest
De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker

The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulation
Works with any tone generator to identify wires
Volume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environment
Recessed On/Off button prevents battery drain
It can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx
100 hours of use)
A plug receptacle is provided for use with a headset or headphone
Red and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plug
A 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testing
A tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)
TodoTipo.nl zegt:TodoTipo zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.Features:
• The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulation
• Works with any tone generator to identify wires
• Volume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environment
• Recessed On/Off button prevents battery drain
• It can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx. 100 hours of use)
• A plug receptacle is provided for use with a headset or headphone
• Red and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plug
• A 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testing
• A tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)
Type Of Test: Kabel
Type Of Product: Testing
Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker. The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulationWorks with any tone generator to identify wiresVolume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environmentRecessed On/Off button prevents battery drainIt can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx. 100 hours of use)A plug receptacle is provided for use with a headset or headphoneRed and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plugA 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testingA tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode) Dit artikel heeft ean 5412810049103
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.

The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulationWorks with any tone generator to identify wiresVolume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environmentRecessed On/Off button prevents battery drainIt can be power with only one 9V battery and the device has a long ba
Onlinehandelshuis.nl zegt:Onlinehandelshuis zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.Features:

• The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulation

• Works with any tone generator to identify wires

• Volume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environment

• Recessed On/Off button prevents battery drain

• It can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx. 100 hours of use)

• A plug receptacle is provided for use with a headset or headphone

• Red and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plug

• A 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testing

• A tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)
Partsland.nl zegt:Partsland zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker


- The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulation
- Works with any tone generator to identify wires
- Volume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environment
- Recessed On/Off button prevents battery drain
- It can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx 100 hours of use)
- A plug receptacle is provided for use with a headset or headphone
- Red and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plug
- A 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testing
- A tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)

Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:De toongenerator en sonde zijn praktische gereedschappen die worden gebruikt voor het aanleggen en testen van netwerken. De toongenerator zendt een afzonderlijk signaal of verschillende frequentiesignalen uit. Wanneer de toongenerator wordt gebruikt en de kabels bij elkaar gebonden of weggewerkt zijn in een muur, kunt u met behulp van de sonde deze kabels gemakkelijk testen. De continuïteit van de kabel, fouten van de kabel, polariteit van het circuit en het netwerk en werkvoltage van de modulaire kabel kunnen worden getest. De opmaak van het circuit en de gedetailleerde positie kunnen worden opgemaakt door een indicatie LED of de toon van de speaker.The amplifier probe is designed to identify and trace wires or cables within a group without damaging the insulationWorks with any tone generator to identify wiresVolume control for increased sensitivity and adjustable to suit work environmentRecessed On/Off button prevents battery drainIt can be power with only one 9V battery and the device has a long battery life (approx. 100 hours of use)A plug receptacle is provided for use with a headset or headphoneRed and black test leads are provided, and it has a standard conductor modular cord and plugA 3-position toggle switch controls the modes of operation plus a 3-colored LED is provided for the line polarity, continuity and voltage testingA tone selector switch, located inside the test set is provided for choosing either a single solid tone or dual alternating tone (CAUTION: Do'nt connect to an Active AC circuit exceeding 24V in this mode)

Alle aanbieders

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Generatoren

Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.