Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Rainshower Systeem SmartControl 360 DUO Douchesysteem met thermostaatkraan (Chroom)

Anderen bekeken ook

Voor jou gevonden: Douchekoppen

productinformatie
Tegeldepot.nl zegt:Tegeldepot zegt:Rainshower Systeem SmartControl 360 DUO Douchesysteem met thermostaatkraan

GROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO – luxe douchesysteem met intuïtieve bediening en TrioMassage straal

Ben je op zoek naar een geavanceerd douchesysteem dat maximaal comfort biedt en een stijlvol design? Zo wil je douchen: met de innovatieve SmartControl technologie kies en combineer je de hoofd- en handdouche, de stralen en pas je de waterstroom aan door op de knop te drukken èn de knop te draaien. Bij zowel de hoofd- als handdouche heb je de keuze uit twee stralen. Tegelijkertijd ontspannend en verkwikkend, de XXL hoofddouche met GROHE TrioMassage straal tilt jouw douche-ervaring naar een hoger niveau.

De geïntegreerde GROHE TurboStat technologie houdt de temperatuur de hele tijd constant voor ultiem comfort en veiligheid. De GROHE SafeStop knop zorgt dat jouw gevoelige huid nooit verbrand en dankzij het GROHE CoolTouch systeem wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit te heet om vast te pakken. De waterbesparende GROHE EcoJoy technologie draagt bij aan het milieu. Dit systeem is verwerkt in een geavanceerd design en bevat ook nog een aantal andere handige kenmerken. GROHE Rainshower SmartControl – technische perfectie, gefabriceerd in Duitsland.

* Voor de hoofddouche kun je de GROHE Rain O2 of PureRain instellen als tweede straal tijdens de eerste installatie (standaard fabrieksinstelling: GROHE PureRain)

Inhoud Rainshower® SmartControl 360

- Vanaf de wateraansluitingen tot aan het hoogste punt van het douchesysteem is dit douchesysteem 1090 mm hoog
- Horizontaal draaibare 50 cm douchearm,
- Thermostaatkraan met SmartControl knoppen
- Rainshower 360 DUO hoofddouche
- Handdouche Power&Soul 115 (27669000)
- Handdouche wandhouder (27055000)
- Doucheslang Silverflex 175 cm (28388000)
- GROHE EasyReach™ douchetray
- Nederlandse montagehandleiding

Grohe 'Moments of Truth'

- GROHE SmartControl: intuïtieve bediening met een druk op de knop
- GROHE TurboStat®: binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur om je hele douche van te genieten
- GROHE CoolTouch®: de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur
- GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten
- GROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur
- Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
- GROHE TrioMassage straal- revitaliserende trio massage-effect voor je hoofd, nek en schouders
- PureRain straal: heerlijk zacht, als een zomerse regenbui
- Rain straal geeft fijne druppels met het effect van een regenbui en verkwikken je lichaam
- GROHE Rain O² straal: door luchttoevoeging ontstaat een zeer zachte en luchtige straal
- De chroomlaag wordt beschermd door InnerWater Guide
- SpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduur
- GROHE EasyReachTM is de praktische tray voor shampoo en douchegel
- Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
- TwistFree: de doucheslang draait automatisch mee, dus geen geknikte of een verdraaide slang meer
- GROHE EasyClean - verwijderbare sproeiplaat (vaatwasmachinebestendig) voor eenvoudige reiniging
Sanitairwinkel.nl zegt:Sanitairwinkel zegt:GROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO douchesysteem met thermostaatkraan

Op zoek naar een geavanceerd douchesysteem dat maximaal comfort biedt en een stijlvol design? Om je favoriete straal van de hoofddouche of de handdouche te activeren, druk je simpelweg op één van de SmartControl knoppen èn je draait de knop naar het gewenste watervolume. Zowel de hoofd- als handdouche bieden twee straalsoorten. De XXL hoofddouche met GROHE Trio Massage straal is zowel ontspannend als verkwikkend en zal je douche-ervaring naar een hoger niveau tillen. De geïntegreerde GROHE TurboStat® technologie voorkomt onaangename temperatuurschommelingen voor comfort en veiligheid. De SafeStop knop beschermt je gevoelige huid tegen te heet water en dankzij de GROHE CoolTouch® technologie wordt de kraan nooit te heet om vast te pakken. De waterbesparende GROHE EcoJoy® technologie draagt bij aan het behoud van het milieu. Dit stijlvolle douchesysteem beschikt over nog veel meer voordelen. GROHE Rainshower® SmartControl – 100% controle.
* Voor de hoofddouche kan GROHE Rain O2 of PureRain bij de installatie worden ingesteld als tweede straalsoort.Rainshower® SmartControl – de perfectie van eenvoudInnovatieve techniek verpakt in een oogstrelend ontwerp: met zijn vlotte en intuïtieve bediening zal een Rainshower® SmartControl douchesysteem het comfort van je badkamer naar een hoger niveau tillen. De luxe, ovalen XXL hoofddouche is 360 mm breed. De DUO-variant beschikt over de revitaliserende GROHE TrioMassage straal. De handdouche biedt de keuze tussen de met lucht geïnjecteerde GROHE O2 straal en de zachte Rain straal. Voor maximaal doucheplezier kunnen de hoofd- en handdouche tegelijkertijd worden gebruikt.

Om je favoriete straal van de hoofddouche of de handdouche te activeren, druk je simpelweg op één van de SmartControl knoppen èn je draait de knop naar het gewenste watervolume. Jouw geselecteerde instellingen worden ingesteld en opgeslagen voor je volgende douche. De GROHE TurboStat® technologie zorgt voor een constante temperatuur van het water. De GROHE CoolTouch® technologie en de SafeStop knop bieden betrouwbare bescherming tegen verbranding van je huid. Rainshower® SmartControl combeert unieke functionaliteiten met een even unieke look.

Hoe weet ik zeker dat het product past?Vanaf de wateraansluitingen tot aan het hoogste punt van het douchesysteem is dit douchesysteem 1090 mm hoog.Wat zit er in de verpakking? Horizontaal draaibare 500 mm douchearm, Thermostaatkraan met SmartControl knoppen Rainshower 360 DUO hoofddouche Handdouche Power&Soul 115 (27669000) Handdouche wandhouder (27055000) Doucheslang Silverflex 1750 mm (28388000) GROHE EasyReach™ douchetray Nederlandse montagehandleidingSpecificaties:GROHE SmartControl: intuïtieve bediening met een druk op de knopGROHE TurboStat®: binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur om je hele douche van te genietenGROHE CoolTouch®: de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuurGROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genietenGROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuurEen volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjesGROHE TrioMassage straal– revitaliserende trio massage-effect voor je hoofd, nek en schoudersPureRain straal: heerlijk zacht, als een zomerse regenbuiRain straal geeft fijne druppels met het effect van een regenbui en verkwikken je lichaamGROHE Rain O2 straal: door luchttoevoeging ontstaat een zeer zachte en luchtige straalDe chroomlaag wordt beschermd door InnerWater GuideSpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduurGROHE EasyReachTM is de praktische tray voor shampoo en douchegelEenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaagTwistFree: de doucheslang draait automatisch mee, dus geen geknikte of een verdraaide slang meerGROHE EasyClean – verwijderbare sproeiplaat (vaatwasmachinebestendig) voor eenvoudige reiniging
Saniweb.nl zegt:Saniweb zegt:het grohe rainshower smartcontrol douchesysteem ziet er niet alleen stijlvol uit, maar biedt ook optimaal comfort.
grohe rainshower systeem smartcontrol de grohe rainshower smartcontrol is een geavanceerd douchesysteem, waarbij een elegant en strak design wordt gecombineerd met enorme luxe en comfort. je combineert de regen hoofddouche en handdouche zoals jij dat wilt en de stralen en de waterstroom pas jij precies aan naar jouw wensen. je gaat bijvoorbeeld voor de weldadige triomassagestraal of voor de rain straal die voelt als een heerlijke zomerbui. door de waterbesparende technologieën is dit douchesysteem enorm milieuvriendelijk. de grohe rainshower smartcontrol beschikt over vele vernieuwende technologieën die van jouw douchebeurt een echte wellness ervaring maken. xxl hoofddouche 36cm de hoofddouche is erg riant met een doorsnede van 36cm. over het algemeen geldt: hoe groter de douchekop, hoe meer comfort. je bent dus zeker van een super comfortabele douche met deze mooie regendouche. bovendien is de sproeiplaat uitneembaar en daardoor erg makkelijk te reinigen (grohe easyclean). grohe smartcontrol: intuïtieve bediening door middel van de grohe smartcontrol stel jij jouw ideale douche voorkeuren in. je selecteert de straalsoort en het watervolume, die je vervolgens opslaat zodat je bij elke douchebeurt met een simpele druk op de knop jouw favoriete straal aanzet. de hand- en hoofddouche zijn tegelijk te gebruiken. grohe smartcontrol biedt het ultieme gebruiksgemak. grohe dreamspray: perfecte waterverdeling voor ultiem douchecomfort de grohe dreamspray technologie zorgt ervoor dat het water gelijkmatig wordt verdeeld over alle sproeigaatjes, ongeacht de straalsoort of het soort handdouche dat je kiest. hierdoor is een weldadig gevoel verzekerd tijdens het douchen. verschillende luxe waterstralen bij het grohe rainshowersysteem kies jij zelf aan wat voor douchestraal je behoefte hebt. heb jij behoefte aan een douchestraal die doet denken aan een warme regenbui? met de rain straal-stand stromen de straaltjes zacht en gelijkmatig over je lichaam. de purerain straal gaat nog een stapje verder: deze biedt nog grotere en zachtere druppels. de grohe rain o2 straal creëert een heel zachte en luchtige straal. door een kleine toevoeging van lucht aan het water voelt de straal zijdezacht. heb je een zware dag gehad? kies dan de grohe triomassage straal. deze werkt ontspannend en oppeppend tegelijk. de straal combineert twee pulserende straalsoorten met een dynamische bokoma straal. bij de bokoma straal openen en sluiten de sproeigaatjes om een “ademend” gevoel te geven. behoefte aan wat afwisseling tijdens het douchen? met het grohe one-click showering systeem verander je met één simpele druk op de knop van straal. grohe turbostat®: constante en snelle temperatuurregeling de precisietechniek van de grohe turbostat® zorgt ervoor dat je binnen een fractie van een seconde geniet van de gewenste watertemperatuur tijdens het douchen. de watertemperatuur blijft bovendien gedurende je douchebeurt constant, zelfs bij waterdruk- of temperatuurschommelingen. grohe safestop: veilige temperatuurbegrenzing dankzij de grohe safestop staat de beveiliging van de kraan ingesteld op 38 graden celsius, waardoor het water nooit warmer wordt dan dat. deze temperatuur is naar wens hoger in te stellen. de grohe safestop is ideaal voor gezinnen met kinderen, omdat zij zich hierdoor niet zullen branden aan te warm water. grohe cooltouch®: geen risico op verbranding de grohe cooltouch is eveneens erg geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. door de cooltouch technologie wordt de kraan nooit warmer dan je hebt ingesteld, waardoor jij en je kinderen zich niet aan de kraan zullen branden. dit is mogelijk omdat het hete water in de kraan omspoeld wordt door koud water. grohe ecojoy®: waterbesparende technologie een van de redenen waarom het grohe rainshower systeem zo zuinig is, is de grohe ecojoy® technologie. je bespaart water, omdat de kraan minder water doorlaat. je levert echter niet in op comfort: je bent nog steeds verzekerd van een volle, krachtige straal. met ecojoy bespaar je tot wel 50% van het waterverbruik wanneer 100% van de functionaliteit wordt benut. speedclean: gaat kalkvorming tegen dankzij speedclean maak je je nooit meer zorgen over kalkvorming op je douchekop. de kop is namelijk voorzien van siliconen sproeigaatjes. hierop veeg je kalkaanslag met een kleine beweging van je vinger weg. twistfree: geen verdraaide doucheslang meer de twistfree doucheslangen van grohe zorgen ervoor dat je nooit meer met je doucheslang hoeft te worstelen wanneer deze gedraaid zit. de slang draait automatisch mee met elke beweging die je maakt. heb jij behoefte aan een douchesysteem die van jouw douchebeurt een weldadige wellness ervaring maakt? bestel dan nu het grohe rainshower systeem snel en eenvoudig in de webshop van saniweb. installatietips nodig? bekijk dan de installatie video van het grohe rainshower smartcontrol douchesysteem:
belangrijkste kenmerken
kleur: chroom
hartafstand: 15 centimeter
inclusief hoofd- en handdouche
lengte doucheslang silverflex 1750 millimeter
ø regendouche: 36 centimeter

voordelen
met het grohe rainshower smartcontrol systeem creëer jij je eigen spa-ervaring onder de douche door de diversheid aan douchestralen en -standen.
door de smartcontrol technologie onthoudt jouw douche je favoriete douchestraal en watervolume.
het grohe rainshower smartcontrol systeem is niet alleen multifunctioneel, maar door het strakke, moderne design is deze ook een mooie toevoeging aan elke badkamer.
veiligheid onder de douche is verzekerd door de grohe cooltouch en safestop waardoor jij of je kinderen zichzelf niet snel zullen verbranden aan heet water of een warme kraan.
door innovatieve technieken is het douchesysteem zeer energiezuinig en bespaar je tot wel 50% op waterverbruik.
er zit vijf jaar fabrieksgarantie op alle grohe producten, zo ook op deze kraan.

standaard meegeleverd
horizontaal draaibare 500 mm douchearm
regendouche thermostaatkraan met smartcontrol knoppen
rainshower 360 duo hoofddouche
handdouche power&soul 115 (27669000)
handdouche wandhouder
doucheslang silverflex 1750 mm
grohe easyreach™ douchetray
nederlandse montagehandleiding
bol.com zegt:bol.com zegt:GROHE Rainshower SmartControl Duo Douchesysteem - Luxe regendouche - Met thermostaatkraan - Chroom a href=https://www.bol.com/nl/i/hoe-kies-ik-de-juiste-kraan/N/13365/ index.html target="_blank" Hoe kies ik de juiste kraan? /a - van GROHE in de categorie Regendouche.
Warmteservice.nl zegt:Warmteservice zegt:GROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO - luxe douchesysteem met intuïtieve bediening en TrioMassage straalOp zoek naar een geavanceerd douchesysteem dat maximaal comfort biedt en een stijlvol design? Om je favoriete straal van de hoofddouche of de handdouche te activeren, druk je simpelweg op één van de SmartControl knoppen èn je draait de knop naar het gewenste watervolume. Zowel de hoofd- als handdouche bieden twee straalsoorten. De XXL hoofddouche met GROHE Trio Massage straal is zowel ontspannend als verkwikkend en zal je douche-ervaring naar een hoger niveau tillen. De geïntegreerde GROHE TurboStat® technologie voorkomt onaangename temperatuurschommelingen voor comfort en veiligheid. De SafeStop knop beschermt je gevoelige huid tegen te heet water en dankzij de GROHE CoolTouch® technologie wordt de kraan nooit te heet om vast te pakken. De waterbesparende GROHE EcoJoy® technologie draagt bij aan het behoud van het milieu. Dit stijlvolle douchesysteem beschikt over nog veel meer voordelen. GROHE Rainshower® SmartControl - 100% controle.* Voor de hoofddouche kan GROHE Rain O² of PureRain bij de installatie worden ingesteld als tweede straalsoort.
GROHE SmartControl: intuïtieve bediening met een druk op de knop GROHE TurboStat®: binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur om je hele douche van te genieten GROHE CoolTouch®: de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten GROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes GROHE TrioMassage straal- revitaliserende trio massage-effect voor je hoofd, nek en schouders PureRain straal: heerlijk zacht, als een zomerse regenbui Rain straal geeft fijne druppels met het effect van een regenbui en verkwikken je lichaam GROHE Rain O² straal: door luchttoevoeging ontstaat een zeer zachte en luchtige straal De chroomlaag wordt beschermd door InnerWater Guide SpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduur GROHE EasyReach™ is de praktische tray voor shampoo en douchegel Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag TwistFree: de doucheslang draait automatisch mee, dus geen geknikte of een verdraaide slang meer GROHE EasyClean - verwijderbare sproeiplaat (vaatwasmachinebestendig) voor eenvoudige reiniging
Douche-concurrent.nl zegt:Douche-concurrent zegt:GROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO douchesysteem met thermostaatkraan GROHE Rainshower® SmartControl 360 DUO – luxe douchesysteem met intuïtieve bediening en TrioMassage straal
Op zoek naar een geavanceerd douchesysteem dat maximaal comfort biedt en een stijlvol design? Om je favoriete straal van de hoofddouche of de handdouche te activeren, druk je simpelweg op één van de SmartControl knoppen èn je draait de knop naar het gewenste watervolume. Zowel de hoofd- als handdouche bieden twee straalsoorten. De XXL hoofddouche met GROHE Trio Massage straal is zowel ontspannend als verkwikkend en zal je douche-ervaring naar een hoger niveau tillen. De geïntegreerde GROHE TurboStat® technologie voorkomt onaangename temperatuurschommelingen voor comfort en veiligheid.
De SafeStop knop beschermt je gevoelige huid tegen te heet water en dankzij de GROHE CoolTouch® technologie wordt de kraan nooit te heet om vast te pakken. De waterbesparende GROHE EcoJoy® technologie draagt bij aan het behoud van het milieu. Dit stijlvolle douchesysteem beschikt over nog veel meer voordelen.GROHE Rainshower® SmartControl – 100% controle. * Voor de hoofddouche kan GROHE Rain O2 of PureRain bij de installatie worden ingesteld als tweede straalsoort.
Vanaf de wateraansluitingen tot aan het hoogste punt van het douchesysteem is dit douchesysteem 1090 mm hoog
Horizontaal draaibare 50 cm douchearm
Thermostaatkraan met SmartControl knoppen
Rainshower 360 DUO hoofddouche
Handdouche Power&Soul 115 (27669000)
Handdouche wandhouder (27055000)
Doucheslang Silverflex 175 cm (28388000)
GROHE EasyReach™ douchetray
Nederlandse montagehandleiding
GROHE SmartControl: intuïtieve bediening met een druk op de knop
GROHE TurboStat®: binnen een fractie van een seconde de gewenste temperatuur om je hele douche van te genieten
GROHE CoolTouch®: de kraan wordt nooit warmer dan de ingestelde temperatuur
GROHE EcoJoy®: minder water, verantwoord genieten
GROHE SafeStop beschermt je tegen een te hoge watertemperatuur
Een volle douchestraal met GROHE DreamSpray®: voor een gelijkmatige waterverdeling over alle sproeigaatjes
GROHE TrioMassage straal- revitaliserende trio massage-effect voor je hoofd, nek en schouders
PureRain straal: heerlijk zacht, als een zomerse regenbui
Rain straal geeft fijne druppels met het effect van een regenbui en verkwikken je lichaam
GROHE Rain O² straal: door luchttoevoeging ontstaat een zeer zachte en luchtige straal
De chroomlaag wordt beschermd door InnerWater Guide
SpeedClean houdt je douche kalkvrij en garandeert een langere levensduur
GROHE EasyReachTM is de praktische tray voor shampoo en douchegel
Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame GROHE StarLight® chroomlaag
TwistFree: de doucheslang draait automatisch mee, dus geen geknikte of een verdraaide slang meer
GROHE EasyClean - verwijderbare sproeiplaat (vaatwasmachinebestendig) voor eenvoudige reiniging
priggo.nl zegt:priggo zegt:Kleur: Chroom
Algemene productdetails
MerkGrohe
MateriaalChroom
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2018 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.