In deze 5-Plus koekenpan bak je een sappige steak, entrecote of kippenfilet. De binnenkant blijft lekker mals en de smaak komt optimaal tot zijn recht. De kleine aanbaksels kun je deglaceren voor een rijke saus. Ook aardappeltjes geef je snel en goed een krokant korstje, in een mix van boter en olijfolie. Dit roestvrijstalen model van 20 cm uit de 5-Plus serie is een plezier om mee aan de slag te gaan. De pan ligt goed in de hand en is tot aan de rand opgebouwd uit 5-lagenmateriaal. Die solide combinatie van legeringen verdeelt de warmte goed zodat je gelijkmatig en gecontroleerd kunt bakken. Zelfs op een lage stand. Ideaal op gas maar bijzonder geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie. Zodra je pan voldoende opgewarmd is, kun je de warmtebron een stand lager zetten. De juiste baktemperatuur blijft behouden, zo bespaar je energie. Dankzij de speciale Silvinox® technologie verkleurt je 5-Plus koekenpan niet en krijg je ze telkens moeiteloos weer blinkend schoon. Durf je al