Datona® Inrijklem motor - Rood - Rood
Datona® Inrijklem motor - Rood - Rood
Datona® Inrijklem motor - Rood - Rood+3
Datona® Inrijklem motor - Rood - Rood+2
Datona® Inrijklem motor - Rood - Rood
+5

Datona® Inrijklem motor - Rood - Rood

89,-Vergelijk prijzen
Snelste levering
Meest gekozen
Datona.nl
Shopscore(518)
89,-
GratisOp werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis
bol.com
Shopscore(39k+)
89,-
Gratis3 - 6 dagen

Specificaties

EAN8788858500010
MerkDatona

Beschrijving

Deze inrijklem is een echte must-have voor iedere motorbezitter. Een inrijklem als deze kan op meerdere manieren gebruikt worden. Zo is een inrijklem onmisbaar tijdens het vervoeren van motoren. Plaats de inrijklem op je aanhanger of in je bedrijfswagen en zorg ervoor dat je motor veilig op de volgende locatie aankomt. Daarnaast kun je deze inrijklem ook uitstekend gebruiken om je motorfiets op een stabiele manier te stallen. In beide gevallen geldt dat deze inrijklem van Datona ervoor zal zorgen dat je motor rechtop staat en weinig ruimte in beslag neemt.

De rode motor inrijklem is voorzien van een handig en uniek kantelmechanisme. Hierdoor is het ook erg eenvoudig om de inrijklem te gebruiken. Je duwt de motor simpelweg op het kantelmechanisme. Het kantelmechanisme zal het wiel van je motor vastgrijpen en vervolgens omklappen. Je motorfiets staat direct muurvast en rechtop. Voor extra veiligheid is er een haak op de inrijklem aangebracht. Deze haak kun je na het stallen van je motor in een gat van het kantelmechanisme bevestigen. Het zal hierdoor niet meer mogelijk zijn dat het kantelmechanisme omklapt.

Je kunt de inrijklem voor de meeste motoren gebruiken. Zo lang de banden van je motor aan onderstaande eisen voldoen, zal je motorfiets in de klem passen:

  • Bandenmaat tussen de 16 inch en 19 inch
  • Breedte van de band tussen de 100 en 140 millimeter

Check altijd de afmetingen van jouw motorbanden zodat je zeker weet dat je jouw motor in deze rode inrijklem van Datona kunt plaatsen. Het plaatsen van scooters of van motoren met zeer smalle banden is niet mogelijk.

Het is mogelijk om de inrijklem op een aanhanger of in een bedrijfswagen te monteren. De transportklem is voorzien van voorgeboorde gaten waardoor je het standaard met een paar schroeven gemakkelijk kunt monteren. Na het vastschroeven van de inrijklem kun je direct beginnen met het vervoeren van je motor. Uiteraard is het ook mogelijk om de inrijklem los te gebruiken. Ideaal tijdens de winterstalling. Doordat je motorfiets rechtop staat, zal deze minder ruimte in beslag nemen.

De uiterst stabiele constructie van de inrijklem is voorzien van een kras- en slagvaste poedercoating. Hierdoor zal de klem lang mooi blijven en niet zomaar beschadigd raken. Zelfs wanneer de inrijklem buiten op een aanhanger wordt gebruikt. Verder zorgt de rode poedercoating en het goudkleurige kantelmechanisme voor een stoere uitstraling van de inrijklem.