Datona® Motor Mover Achterwiel - Rood
Datona® Motor Mover Achterwiel - Rood
Datona® Motor Mover Achterwiel - Rood+3
Datona® Motor Mover Achterwiel - Rood+2
Datona® Motor Mover Achterwiel - Rood
+5

Datona® Motor Mover Achterwiel - Rood

99,-Vergelijk prijzen
Snelste levering
Meest gekozen
Datona.nl
Shopscore(518)
99,-
GratisOp werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis
bol.com
Shopscore(39k+)
99,-
Gratis3 - 6 dagen

Specificaties

EAN8788858510750
MerkDatona

Beschrijving

Eindelijk verkrijgbaar! De supercombinatie van een paddockstand en een motormover. Deze paddock-mover wordt standaard geleverd met een adaptorset voor bobbins, de paddockstand wordt exclusief bobbins geleverd. Je motorfiets is door deze paddockstand de meest stabiele manier voor het opbokken en verplaatsen van je motorfiets. Wij raden het gebruik van een motor mover voor motorfietsen die geen mogelijkheden bieden voor bobbins, af. De bobbins zorgen voor stabiliteit en stevigheid.

Met de gratis meegeleverde spanband zeker je extra de motorfiets. Het geheel is dan klaar om te verplaatsen. De 6 zwenkwielen van deze paddockmover kunnen 360 graden ronddraaien zodat de paddockmover in elke gewenste positie kan worden gemanoeuvreerd. De wielen van de paddockstand zijn voorzien van een zachte poly-uretheenlaag. Hierdoor geeft deze mover geen schade aan gecoatte- en gietvloeren.

Of het nu voor onderhoud in je (prive) garage is, of je wenst bandenwarmers te gebruiken voor het circuit? De Datona paddockmover is de manier om uw motor te verplaatsen.

Deze paddockstand wordt geleverd inclusief:
- Spanbanden
- Adaptorset voor bobbins
- Paddockstand
- Wielenset voor paddockstand
(Exclusief Bobbins)