Datona® Motor mover 240 cm lang - Zwart
Datona® Motor mover 240 cm lang - Zwart
Datona® Motor mover 240 cm lang - Zwart+2
Datona® Motor mover 240 cm lang - Zwart+1
Datona® Motor mover 240 cm lang - Zwart
+4

Datona® Motor mover 240 cm lang - Zwart

199,-Vergelijk prijzen
Snelste levering
Meest gekozen
Datona.nl
Shopscore(518)
199,-
GratisOp werkdagen voor 19:00 uur besteld, volgende dag in huis
bol.com
Shopscore(39k+)
199,-
Gratis3 - 6 dagen

Specificaties

EAN8788858511290
MerkDatona

Beschrijving

Een motor mover als deze is onmisbaar wanneer je jouw motor in kleine ruimtes wil verplaatsen. Met deze lange motor mover van Datona kun je eenvoudig bochten maken en je motor op plekken plaatsen die zonder dit handige hulpmiddel vrijwel onmogelijk te bereiken zouden zijn. Deze motor mover is enorm robuust en beschikt over handige functionaliteiten. Ook de maximale draagcapaciteit is erg hoog waardoor de motor mover alle soorten motoren zonder enige moeite kan dragen.

Deze motor mover van Datona heeft 5 soepele zwenkwielen waarmee je het hulpmiddel inclusief je motor door de ruimte heen kunt manoeuvreren. De dubbele zwenkwielen zijn gelagerd waardoor ze zeer goed zullen rollen. Zowel bij het verplaatsen van lichte als zware motoren. De afmetingen van deze lange motor mover zijn als volgt: 240 x 70 x 10 centimeter (l x b x h). De lengte van 240 centimeter maakt dat de motor mover lang genoeg is voor vrijwel alle grote motoren. De rijgoot heeft een breedte van 20 centimeter, dus ook de banden van de meeste motoren passen zonder problemen op de motor mover.

Met een maximale draagcapaciteit van 500 kg is deze extra lange motor mover van Datona in staat om de zwaarste motoren te dragen. Zelf heeft dit handige hulpmiddel een gewicht van 27 kg. Dus als het nodig mocht zijn, kun je de motor mover probleemloos optillen en opbergen. Verder is deze motor mover voorzien van een speciaal plateau voor het standaard van je motorfiets. Deze steun heeft een lengte van 50, een breedte van 9 en een hoogte van 6 centimeter. Het is zelfs mogelijk om het plateau voor het standaard van je motorfiets naar wens in te stellen.

Een andere handige optie van deze motor mover is het volgende: zodra je jouw motor op de mover duwt, zal de mover remmen en stil blijven staan waardoor je je motor zonder problemen op de juiste manier kunt positioneren.

Let op: deze motor mover is geschikt voor motorfietsen met een zijstandaard. Het is niet mogelijk om de motor mover voor motoren met enkel een middenbok te gebruiken.