Goldi Sauger Flessenspeen – Vanaf 8 maanden – 100% natuurrubber – 2 stuks
Goldi Sauger Flessenspeen – Vanaf 8 maanden – 100% natuurrubber – 2 stuks
Goldi Sauger Flessenspeen – Vanaf 8 maanden – 100% natuurrubber – 2 stuks
+2

Goldi Sauger Flessenspeen – Vanaf 8 maanden – 100% natuurrubber – 2 stuks

4,99
bol.com
Alleen betrouwbare webshops en actuele prijzen. Beslist.nl bemiddelt gratis om jou een goede aankoop te garanderen.Alleen betrouwbare webshops en actuele prijzen bij beslist.nl.
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
7,-
Gratis2 dagen
Snelste levering
Eco-logisch.nl
Shopscore(20)
4,99
€4,951 werkdag

Specificaties

EAN4260399360666
KleurZilver
MateriaalMetaal
DoelgroepZuigeling

Beschrijving

Vereenvoudig het voeden van je baby, probeer onze flessenspeen van 100% natuurrubber!

Goldi Sauger flessenspenen zijn gemaakt van 100% natuurrubber, waardoor ze hygiënisch en veilig zijn voor baby's. De unieke vorm is perfect voor kleine mondjes en voorkomt het inslikken van stukjes. Een anti-slip laagje zorgt ervoor dat de speen niet van de fles glijdt. Reinig de speen met heet water en een houten lepel, probeer de vaatwasser te vermijden.

100% natuurrubber

Doordat de speenfles van Goldi Sauger gemaakt is van 100% natuurrubber, is er niks synthetisch aan toegevoegd. Doordat het één vloeiend lopend stuk is, hebben de bacteriën en andere ziektekiemen geen kans om te blijven hangen in de speen.

Anti-slip laagje

De flessenspeen bevat een anti-slip laagje. Hierdoor zal de speen niet van de fles af glijden. De speen is ideaal te gebruiken wanneer de drinkspeen niet te strak op de fles wordt gezet.

Voorkomen afbijten stukjes

In tegenstelling tot de siliconen spenen kunnen er bij deze spenen geen stukjes van afgebeten worden. Dit is gevaarlijk voor baby’s omdat ze het in kunnen gaan slikken. Met dit product voorkomt u dit en is het een stuk veiliger voor de baby.

Producteigenschappen
  • Merk: Goldi Sauger
  • Ø 5,3 cm
  • Leeftijd: Vanaf 8 maanden
  • Materiaal: 100% natuurrubber
  • Inhoud: 2 stuks per set
Over Goldi Sauger

Goldi Sauger: puurheid voor je kleintje. Onze babyartikelen zijn vervaardigd uit 100% natuurlijke materialen, vrij van kunstmatige kunst- en kleurstoffen. Met Goldi geef je jouw baby het beste zonder compromissen. Veiligheid staat voorop bij Goldi, zodat je kleintje zorgeloos kan genieten. Kies voor de zachtheid van de natuur, kies voor Goldi Sauger.