Collageen - Type I - Naticol® - Zeecollageenhydrolysaat

Collageen - Type I - Naticol® - Zeecollageenhydrolysaat
-10%
Collageen - Type I - Naticol® - Zeecollageenhydrolysaat
Viata.nl
Viata.nl
€19,61
€29,30
€5,99 verzending  |  1 dag
Laagste totaalprijs
Gratis retour
Bekijk
Bekijk
Medibib.nl
Medibib.nl
€26,37
  |  1-2 dagen
Achteraf betalen
Bekijk
Bekijk
bol.com
bol.com
€30,-
Gratis verzending  |  3-6 dagen
Gratis retour
Bekijk
Bekijk

Anderen bekeken ook


Prijsontwikkeling

Is de huidige prijs een goede deal? De grafiek toont de laagste prijs per dag, exclusief verzendkosten.
Laagste prijs

Specificaties

MerkLepiVits
KlachtenindexHuid, Botten
ToedieningCapsules
Inhoud180 st
TypeCollageen type 1, Collageenhydrolysaat, Viscollageen

Beschrijving

Dit product bevat hydrolysaat[1] van collageen uit de zee van type I (Naticol® - natuurlijke bio-actieve bestanddelen). Deze vezelachtige eiwitten die hydroxypro- line[2] bevatten, vormen meer dan 80% van het bindweefsel van ons lichaam.KENMERKEN√ Collageen is vooral betrokken bij de structuur van ons kraakbeen;√ In bot wordt collageen aangemaakt door osteoblasten en vormt het lamellen die het bot zijn weerstand tegen uitrekken geven;√ Type 1 collageen komt voornamelijk voor in huidweefsel.VOORDELEN VAN DE FORMULE√ NATICOL® gepatenteerde vorm op basis van zeecollageenhydrolysaat;√ Collageenproteïnen die rijk zijn aan hydroxyproline (collageen I-peptiden); √ Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIKAllergeen: bevat vis. Als u allergisch bent voor de werkzame stoffen (vis).STUDIES[1] L’ingestion d’un hydrolysat de protéines s’accompagne d’un taux de digestion et d’absorption in vivo accéléré par rapport à sa protéine intacte. Koopman R, N Crom- bach, Gijsen AP, Walrand S, J Fauquant, Kies AK, S Lemosquet, Saris WHM, Boirie Y, van Loon LJC (2009) American Journal of Clinical Nutrition 90 (1): 106-115.[2] Changements dose-dépendants des taux de formes libres et peptidiques de l’hydroxyproline dans le plasma humain après ingestion d’hydrolysat de collagène. Shigemura Y, Kubomura D, Sato Y, Sato K (2014) Chimie alimentaire 159: 328-332.