Witte truffels van topkwaliteit, zorgvuldig geëxtraheerd uit Piemonte, Italië, en verrijkt met tocoferol (vitamine E), creëren d'Alba's kenmerkende ingrediënt: Trufferol. Rijk aan antioxidanten, witte truffels zijn 6 keer effectiever dan de bekende propolis. *Bron: Fenolisch flavonoïdenprofiel, antioxidant en effecten op oxidatieve stress in cellen van witte truffel (Tuber magnatum) en witte truffelsamenstelling *Voorwaarde: Vergelijking van totaal fenolgehalte per gedestilleerd water fractie. Veganistisch gecertificeerd na zorgvuldige tests door het Italiaanse V-Label, Dermatest goedgekeurd met uitstekend niveau en CerClean gecertificeerd voor een schone formule. Veganistisch ceramide, drievoudig hyaluronzuur en panthenol bieden verzachtende hydraterende verzorging voor de gevoelige huid zonder irritatie. Milde pH (5.1~6.1): Crème met waterige, lichte textuur, geformuleerd dicht bij de natuurlijke pH-waarde van de huid (5,5~6,5) om de pH-waarde van de huid in balans te brengen en zachte hydratatie te bieden met een niet-kleverige, lichte finish. Trupair: d'Alba's exclusieve ingrediënt met Italiaanse witte truffels, 3 CICA-ingrediënten en Centella Asiatica-extract verzacht en kalmeert de huid als laatste stap van je huidverzorgingsregime.