Zorgeloos zeebaars op de huid, kraakverse coquilles of in verse broodkruim gepaneerde producten bakken op inductie? Deze ControlInduc X Pro pan met Duraslide® antiaanbaklaag voorkomt oververhitting op inductie en verhindert dat ingrediënten aan de bodem aanbakken. Als chef-kok behoud je uiteraard de controle over de bakintensiteit en het gaarproces, maar deze pannen helpen je wel om in volle ‘service’ te vermijden dat je pan oververhit raakt en jeingrediënten aanbranden. Vanaf ongeveer 220°C verliest het unieke ControlInduc® materiaal geleidelijk zijn magnetisme. Zo neemt je kookgerei geleidelijk minder energie op. Hierdoor stabiliseert de temperatuur op ongeveer 250°C. Dat verzekert je van een perfecte temperatuur om te bakken. Let weldeze technologie werkt alleen op inductie. Bovendien zorgt de unieke combinatie van verschillende lagen voor een optimale verdeling van de warmte tot aan de rand wat het rendement van de pan aanzienlijk verhoogd. De Duraslide® PTFE-antiaanbaklaag