Nog zorgelozer visfilets, bijvoorbeeld zeebaars op vel, coquilles, gepaneerde producten of delicate groenten bakken op inductie? Deze ControlInduc X pan met Duraslide® antiaanbaklaag voorkomt oververhitting op inductie en verhindert dat ingrediënten aan de bodem kleven. Jij behoudt wel de controle over de bakintensiteit en het gaarproces. Erover waken dat je culinaire creatie onderweg niet aanbrandt, blijft ook jouw taak. Vanaf ongeveer 220°C verliest het unieke ControlInduc® materiaal geleidelijk zijn magnetisme. Zo neemt je kookgerei geleidelijk minder energie op. Hierdoor stabiliseert de temperatuur op ongeveer 250°C. Dat verzekert je van een perfecte temperatuur om te bakken. Let wel deze technologie werkt alleen op inductie. Bovendien zorgt de unieke combinatie van verschillende lagen voor een optimale verdeling van de warmte tot aan de rand. De Duraslide® PTFE-antiaanbaklaag maakt deze pan nog gebruiksvriendelijker. Ideaal als je heel delicate ingrediënten wil bakken en/of