Bia Bed - Hondenmand - Grijs - Bia-2 - 60X50X12.5 cm
Bia Bed - Hondenmand - Grijs - Bia-2 - 60X50X12.5 cm

Bia Bed - Hondenmand - Grijs - Bia-2 - 60X50X12.5 cm

109,95Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
109,95
Gratis2 dagen
Snelste levering
Partytentendiscounter.nl
Shopscore(57)
113,50
€7,951 - 2 werkdagen
Productpine.com
Shopscore(914)
110,95
132,95
Gratis2 dagen

Specificaties

EAN7330038100216
MerkBia Bed
MateriaalLederlook
KleurGrijs
DierHonden

Beschrijving

De Bia Bed Hondenmand Grijs Bia-2 60X50X12,5 cm is een comfortabel hondenbed met polyether kern wat zorgt voor een juiste gewichtsverdeling van gewrichten.

Deze heerlijke mand zal het favoriete plekje van jouw hond worden. Een hond slaapt 12 tot 14 uur per dag. Wel zo fijn als de rustplaats dan comfortabel en van hoogstaande kwaliteit is. De kern van een Bia Bed hondenmand bestaat uit freonvrij polyether. Dit polyether zorgt voor een juiste gewichtsverdeling van de gewrichten. Zo helpt het blessures als doorligplekken te voorkomen. Ook isoleert polyether optrekkende kou.

De opstaande rand geeft steun aan de rug en beschermt de hond tegen tocht. De rand en bodem vormen één geheel, waardoor er geen onderdelen kunnen schuiven en het de perfecte ondersteuning biedt tijdens het rusten. Het bed voelt zeer stabiel aan.

De kunstlederen hoes is eenvoudig te reinigen. De platte en gladde naden zorgen ervoor dat ongedierte zich niet kan verstoppen. Ook blijven vuil en ongedierte niet zitten in het kunstleer. Het materiaal hoeft dus niet behandeld te worden met antivlooienmiddelen. Er zijn diverse losse hoezen verkrijgbaar, waardoor het bed altijd af valt te stemmen op jouw interieur.

  • Comfortabele hondenmand van Bia Bed
  • Polyether bodem voor correcte gewichtsverdeling van de gewrichten
  • Opstaande rand
  • Eenvoudig schoon te maken

Hoogwaardig materiaal

Het Bia Bed Original is gemaakt van Zweedse hoogste kwaliteit polyether schuim met een ÖkoTex 100 class, 1 certificaat. Klasse 1 betekent dat dit schuim is goedgekeurd om zelfs baby’s van 0-3 jaar op dit schuim te laten liggen. Hiermee is Bia het enige bedrijf ter wereld die deze kwaliteit kan bieden. Zelfs de lijm die gebruikt wordt om de opstaande randen aan de bodem te bevestigen, is niet giftig.

Mocht jouw hond dus onverhoopt het bed slopen, is er geen gevaar voor zijn gezondheid.

De bedden worden met de hand in Zweden gemaakt en bestaan uit 1 stuk schuim, dus geen vlokken die kunnen gaan verschuiven of verzakken, waardoor het Bia Bed zijn stevigheid een (honden-) leven lang behoudt.

Afmeting: Bia-2, 60X50X12,5 cm