Anker Soundcore Life Q30 - Draadloze over-ear koptelefoon met Noise Cancelling - Zwart
Anker Soundcore Life Q30 - Draadloze over-ear koptelefoon met Noise Cancelling - Zwart

Anker Soundcore Life Q30 - Draadloze over-ear koptelefoon met Noise Cancelling - Zwart

69,-Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(39k+)
69,-
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis

Specificaties

EAN0194644062132
MerkSoundcore
KleurZwart
TypeNoise cancelling koptelefoon

Beschrijving

Hi-Res-gecertificeerd geluid: de Life Q30 hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking beschikt over drivers van 40 mm die hogen tonen reproduceren tot wel 40 kHz, voor vol geluid met uitstekende helderheid.

Meerdere ruisonderdrukkingsmodi: kies tussen Transport, Buiten en Binnen om het effect van de actieve ruisonderdrukking te maximaliseren op basis van waar u muziek luistert.

Hybride actieve ruisonderdrukking: omgevingsgeluiden met lage en middenfrequenties en tot wel 95% van alle motorgeluiden worden gedetecteerd en gefilterd dankzij een chipset voor digitale actieve ruisonderdrukking en externe en interne microfoons op de oorstukken.

Gesprekken met uitstekende helderheid: verbeterde stemontvangst en ruisonderdrukking zorgen ervoor dat u duidelijk hoorbaar bent wanneer u de Life Q30-hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking voor oproepen gebruikt.

Afspeeltijd van 40 uur: luister tot wel 40 uur in de ruisonderdrukkingsmodus en 60 uur in de standaardmodus. 4 uur afspeeltijd na 5 minuten opladen.

Lichtgewicht ontwerp: de Life Q30 hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking weegt ongeveer 260 g en beschikt over oorstukken met memoryfoam en een afwerking van proteïneleer, zodat u de hele dag comfortabel kunt luisteren.

Ergonomisch ontwerp: de oorstukken van de Life Q30 draaien tot maximaal 15° op basis van de vorm van uw hoofd. Daarnaast kunt u de hoofdband aanpassen voor een comfortabele en stevige pasvorm.

Transparantiemodus: houd de touchbediening op het rechteroorstuk van de Life Q30 1-2 seconden ingedrukt om de Transparantiemodus te activeren. Hiermee hoort u stemmen en verkeer op een normaal niveau wanneer u dat wilt.

Soundcore-app: selecteer een actieve ruisonderdrukkingsmodus, werk de firmware bij, pas de EQ aan of kies een voorinstelling en speel rustgevende witte ruis af als u tot rust wilt komen.

Snel koppelen met NFC: tik met uw Android-telefoon het rechteroorstuk van de Life Q30 aan voor extra snel koppelen.

Multi-Point-verbinding: de Life Q30-Bluetooth-hoofdtelefoon kan tegelijk met 2 apparaten verbonden zijn, voor eenvoudig schakelen.

Opmerking: Richtlijnen bepalen dat het maximale volume van hoofdtelefoons niet hoger dan 100 dB mag zijn. Om uw gehoor te beschermen, is het maximale volume van de Life Q30 ingesteld op ongeveer 95 dB. Het wordt aangeraden om niet langdurig met zeer hoge volumes te luisteren.

Zorg ervoor dat de oorstukken goed rond uw oren zitten voor een optimale werking van de ruisonderdrukking.

Voor de beste geluidskwaliteit, ruisonderdrukking en belervaring, moet u ervoor zorgen dat de linker- en rechteroorschelpen aan de juiste kanten Worden gedragen en dat ze een goede afsluiting rond uw oren vormen.De afspeeltijd verschilt afhankelijk van het volume en de audio-inhoud.

Specificaties:

Impedantie: 16 Ω

Driver (volledig bereik): 2 x 40 mm

Frequentierespons: 16 Hz - 40 kHz

Bereik: 15 m

Wat zit er in de doos?

Soundcore Life Q30 hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking, USB-C-kabel, 3,5mm-AUX-kabel, Reisetui, Gebruikershandleiding, Garantie van 18 maanden, met vriendelijke klantenservice.