Philips TAR4406 - Klokradio - Wit
Philips TAR4406 - Klokradio - Wit
Philips TAR4406 - Klokradio - Wit+2
Philips TAR4406 - Klokradio - Wit+1
Philips TAR4406 - Klokradio - Wit
+4

Philips TAR4406 - Klokradio - Wit

29,06Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Amazon.nl
Shopscore(686)
29,06
Gratis1 - 3 werkdagen
Expert.nl
Shopscore(4k+)
32,95
GratisVoor 21:45 uur besteld, volgende werkdag in huis
bol.com
Shopscore(39k+)
32,95
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
MediaMarkt.nl
Shopscore(25k+)
36,99
€2,99Vandaag voor 23:59 besteld, volgende dag in huis

Specificaties

EAN4895229116658
KleurWit

Beschrijving

Wees helemaal klaar voor de dag. De Philips TAR4406 FM-klokradio laadt je mobiele telefoon op terwijl je slaapt en wekt je met een alarmtoon of radiozender waarvan het volume langzaam toeneemt. Met de sleeptimer kun je in slaap vallen terwijl je naar de radio luistert.

Spiegelend display met grote cijfers

Met deze FM-klokradio zie je in één oogopslag hoe laat het is. Dankzij de grote cijfers is het display goed zichtbaar en je kunt de helderheid ervan zelfs afstellen op het licht in je kamer. Bovendien kunt je de wekker, volume en tuner eenvoudig instellen.

USB-poort. Laad je telefoon op

Met de handige USB-poort kun je de klokradio gebruiken om je telefoon op te laden terwijl je slaapt. Deze alarmklok heeft ook een reservebatterij. Als er een stroomstoring is, hoef je de klok niet opnieuw in te stellen en gaat je alarm gewoon op tijd af.

Tweevoudige wekfunctie. Je kunt twee wektijden instellen

Je kunt met de dubbele alarmfunctie twee wekkers instellen die je wakker maken met een alarmtoon of de radio. Perfect voor als je je graag nog even omdraait of wanneer je partner eerder dan jou moet opstaan.

Sleeptimer. Val in slaap terwijl je luistert naar je favoriete zender

Val rustig in slaap bij het geluid van je favoriete radiozender. Je kunt de sleeptimer tot wel twee uur lang je radiozender naar keuze laten spelen. Nadat de ingestelde tijd is verstreken, schakelt de radio automatisch uit.

Rustig wakker worden. De alarmtoon of het radiovolume neemt langzaam toe

Word rustig wakker dankzij de Gentle Wake-functie. Welke alarmstijl je ook heeft gekozen (alarmtoon of radio), het volume begint laag en neemt geleidelijk toe. Nooit meer haastig wakker worden dus.