Pioneer AVIC-Z830DAB
Pioneer AVIC-Z830DAB

Pioneer AVIC-Z830DAB

945,-Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(39k+)
945,-
GratisOp werkdagen voor 15:00 uur besteld, volgende dag in huis

Specificaties

EAN4988028462429
MerkPioneer

Beschrijving

Pioneer AVIC-Z830DAB

De Pioneer AVIC-Z830DAB is een navigatiesysteem met de nieuwste wegenkaarten met realtime verkeersinformatie, de bediening gaat via een geheel vernieuwde gebruiksinterface op het 7 inch touchscreen.

Dit Pioneer systeem is volledig compatible met de nieuwste iPhone en Android smartphones. Maar uiteraard worden de oudere modellen van Apple en Android ook ondersteund.

DAB+ tuner voor glasheldere radio ontvangst in hoge kwaliteit.

Een ingebouwde DAB+ tuner zorgt ervoor dat u vele nieuwe radio stations kunt beluisteren in digitale kwaliteit. U kunt muziek pauzeren tijdens telefoongesprekken of terugspoelen om titels van liedjes op te zoeken, of de track te herhalen. (speciale antenne is vereist, AN-DAB1)

Draadloos Apple Carplay

Het was bij de Pioneer navigatiesystemen al mogelijk om met Apple Carplay te werken, maar nu kan dit ook draadloos. De AVIC-Z830DAB heeft een WIFI verbinding, en via deze aansluiting is het mogelijk om uw iPhone draadloos te koppelen en gebruik te maken van draadloos Apple Carplay.

CarPlay is een slimmer, veiliger en geavanceerder systeem om de iPhone in de auto te gebruiken.

Met CarPlay kunnen iPhone-gebruikers op een intuïtieve manier bellen, Maps gebruiken, naar muziek luisteren en whats-app berichten openen via SIRI eyes free of via touchscreen.

Naast de standaard kaarten van Apple is er ook de mogelijkheid om te navigeren met Google maps, Waze en Flitsmeister.

Draadloos screen mirroring

Met Pioneer AVIC-Z830DAB is het mogelijk om het scherm van uw smartphone draadloos te verbinden met het display van het navigatiesysteem. U kunt dan verschillende audio- en video-inhoud die is opgeslagen op je smartphone draadloos afspelen.

Spotify

Spotify is de meest gebruikte muziekapp ter wereld, en de Pioneer navigatiesystemen werken hier naadloos mee samen. Zo kunt u uw favoriete muziek gemakkelijk afspelen in uw auto, zonder dat u de smartphone vasthoudt. Dit werkt ook helemaal draadloos via bluetooth.

Bluetooth handsfree

De Pioneer AVIC-Z830DAB is uitgerust met de nieuwste Bluetooth techniek. Hiermee kunt u uw smartphone draadloos aansluiten om handsfree te bellen of uw favoriete muziek te streamen. Het is zelfs mogelijk om 2 telefoons tegelijkertijd aan te sluiten via bluetooth.

Kenmerken van Pioneer AVIC-Z830DAB:

- Maximum uitgangsvermogen MOSFET 50W x 4
- Ingebouwd navigatiesysteem met kaarten voor Europa
- 7 inch touchscreen
- Ingebouwde DAB+ tuner
- Apple Carplay
- Android Auto
- Screen mirroring
- Bluetooth handsfree en audiostreaming
- Spotify app ondersteuning
- 3x 4 volt pre-out (front/rear/subwoofer)
- CD/DVD speler
- Superieure audio en video componenten
- Audio: MP3, WMA, WAV, AAC en FLAC-audiobestanden
- Video: H.264/Mpeg4/JPEG/MKV/FLV
- Grafische equalizer met 13 banden
- Auto EQ, Auto Time Alignment