Panasonic TX-32MST606
Panasonic TX-32MST606
Panasonic TX-32MST606+3
Panasonic TX-32MST606+2
Panasonic TX-32MST606
+5

Panasonic TX-32MST606

406,08Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
bol.com
Shopscore(39k+)
406,08
Gratis3 - 6 dagen
EP.nl
Shopscore(124)
449,-
GratisLevertijd: Op voorraad

Specificaties

EAN5025232949182
Beeldscherm (inch)32 inch
MerkPanasonic
TypeGaming TV
KleurGrijs

Beschrijving

Een betaalbare keuze voor Android TV met Full HD-resolutie die bruist op het scherm

De MST606-serie Android TV combineert betaalbaarheid met kwaliteit. Full HD-resolutie vormt de basis voor een grote verscheidenheid aan apps die verbluffende prestaties leveren.

Zie alles, voel alles

Kijk wanneer je wilt, wanneer je wilt en comfortabel thuis. Met Android TV krijg je gemakkelijk toegang tot de laatste populaire programma’s, films en games. Ervaar de beste inhoud van diensten waaronder Netflix (abonnement vereist) en Prime Video (abonnement vereist) in prachtige kleuren en verbluffend 4K, zoals hun makers het bedoeld hebben.

Haal meer uit je TV

Vereenvoudig je entertainmentervaring met je Android TV. Ontdek meer dan 400.000 films en programma’s op één plaats. Vraag Google om jeTV te bedienen met je stem.

Doe meer op je TV met je stem

Je TV is nu nog beter. Vraag Google om films, streaming-apps en muziek te vinden en de TV te bedienen, allemaal met je stem. Je krijgt zelf antwoorden op vragen en kunt SmartHome-apparaten bedienen en meer. Druk op de Google Assistant-knop op de afstandsbediening om aan de slag te gaan.

Stream vanaf je telefoon

Cast gemakkelijk films, series, foto’s en meer vanaf je telefoon of tablet naar je TV.

Cast je favoriete Netflix-series

Wist je dat je Netflix-programma’s eenvoudig van je telefoon naar je Panasonic TV kunt casten? Verbind beide apparaten eenvoudigweg met WiFi, tik op het pictogram Casten en je kunt kijken. Waarom probeer je het niet met “Stranger Things”?

Ervaar de actie helder

Panasonic's Bright Panels verzekeren dat kijkers de actie kunnen ervaren, zoals de regisseur het bedoeld heeft, ongeacht de verlichtingsomstandigheden. Door gebruik te maken van LCD-technologie kan Panasonic een verbluffende helderheid en duidelijke visuele kwaliteit garanderen, perfect voor elke kamer.

HD Colour Engine zorgt voor natuurlijke kleuren op het TV-scherm

De HD Colour Engine is een speciale beeldverwerkingschip die voor natuurlijke kleur op het TV-scherm zorgt. Adembenemende inhoud voor TV-programma’s, films en games zullen tot leven komen om ervan te kunnen genieten.

Entertainment op groot scherm met passend geluid

Geniet van een ongelofelijk gedetailleerd geluidsbeeld en laat je meeslepen door de acties op het scherm. Wat je op het scherm ziet, wordt aangrijpender dankzij het fantastische geluid.

Meer luistermogelijkheden door gemakkelijke verbinding via Bluetooth

Met Bluetooth Audio Link kun je gemakkelijk een draadloze luidspreker of hoofdtelefoon op je TV aansluiten - om je meer luistermogelijkheden te bieden. Je kunt ook muziek van je telefoon en andere slimme apparaten afspelen via de luidsprekers van de TV.