Creative Outlier Free Pro Draadloze Hoofdtelefoon met Beengeleidin
Creative Outlier Free Pro Draadloze Hoofdtelefoon met Beengeleidin
Creative Outlier Free Pro Draadloze Hoofdtelefoon met Beengeleidin
+2

Creative Outlier Free Pro Draadloze Hoofdtelefoon met Beengeleidin

89,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Amazon.nl
Shopscore(686)
89,99
Gratis1 - 3 werkdagen
Galaxus.nl
Shopscore(4)
91,75
Gratis2 - 3 weken
Stradava.eu
Shopscore(15)
123,10
Gratis4 - 8 werkdagen

Specificaties

EAN5390660195532
MerkCreative
TypeOordopjes
OptiesWaterdicht

Beschrijving

Overzicht Wees in het moment terwijl u verbonden blijft met de Creative Outlier Free Pro! Onze draadloze hoofdtelefoon met beengeleiding is ontworpen om uw dag te voeden met muziek, zonder verlies van het auditieve gevoel van uw omgeving. Samen met een IPX8-waterdichtheidsklasse en een 8 GB ingebouwd geheugen, kunt u nu de vrijheid van het afspelen van absolute audio ervaren, fietsen en zelfs zwemmen zonder een mobiele verbinding of uw telefoon.

De draadloze hoofdtelefoon beschikt ook over Bluetooth 5.3, een lange batterijllevensduur tot 10 uur op een enkele lading, een ingebouwde microfoon en ondersteuning voor spraakassistent, waardoor de Creative Outlier Free Pro een perfecte audiometgezel is voor actieve stedelingen, marathonlopers en fitnessliefhebbers. Audio Blijf Verbonden Met De Wereld Om U Heen
Definieer uw auditieve ervaring opnieuwe met open oor-luisteren!

Beengeleidings-Technologie
De Creative Outlier Free Pro maakt gebruik van beengeleidingstechnologie om geluiden rechtstreeks naar de binnenste gehoorbeentjes door te geven via trillingen door uw jukbeenderen, die de geluidsgolven doorgeven, waardoor u een hoogwaardige akoestiek ervaart.

Dankzij de beengeleidingstechnologie blijven uw oren ook vrij, zodat u zich altijd volledig bewust bent van uw omgeving.

De Creative Outlier Free Pro is vrij van oorbelemmering en is ook geschikt voor vrijetijdsactiviteiten, zoals zingen op mobiele karaoke-apps. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van trillingen, waardoor u muziek duidelijk kunt horen en toch uw zang kunt controleren zonder uw stem te belasten.

Dezelfde technologie en het open oor-ontwerp betekenen ook dat er geen zweterige oordopjes meer in uw oren zitten, waardoor u een veiligere luisterervaring heeft en gemakkelijk kunt communiceren met uw trainingsmaatjes.

En Ontspannen
Ontspan u met uw favoriete films! Schakel de lage latentie-modus in om te genieten van gesynchroniseerde en soepelere weergave van audio en video. Druk gewoon vier keer op de multifunctionele toets en u kunt aan de slag. Ontwerp Gemaakt Om Mee Te Zwemmen
Met een gecertificeerde IPX8-waterdichtheid1 is de Creative Outlier Free Pro ontworpen om u te begeleiden bij allerlei activiteiten en weersomstandigheden: regen, spetteren, zwemmen en meer!

1Bescherm tegen onderdompeling in zoet water tot een diepte van 1,5 m gedurende maximaal 40 minuten. IPX8-waarde omvat geen onderdompeling in zout water of vloeistoffen met vergelijkbare eigenschappen.

Mp3-Speler
Samen met een ingebouwde 8 GB MP3-speler2 luistert u naar muziek tijdens het zwemmen zonder dat u uw telefoon of internet nodig heeft! Het overzetten van audiobestanden is ook eenvoudig met de meegeleverde magnetische kabel met clip, sluit hem aan op uw pc of Mac om te beginnen met het overzetten van audiobestanden.

2-MP3-, FLAC-, WAV- en APE-bestandsindelingen. Ondersteunt geen WMA-indelingen.

Microfoonstekker
Om de Creative Outlier Free Pro verder te beschermen tegen vocht tijdens het zwemmen of onder water, moet u ervoor zorgen dat de meegeleverde microfoonstekker stevig in de microfoon van de hoofdtelefoon is gestoken.

Dat is het, probeer het en neem een duik1!

Comfort Met Open Oor
De Creative Outlier Free Pro is gemaakt van lichtgewicht siliconen en een titanium geheugenlegering en is ergonomisch ontworpen om niet te buigen en altijd optimaal comfort te bieden.

In combinatie met een uniek oorhaakontwerp rusten de transducers veilig op de natuurlijke curve van de oren om uw oor open te houden en toch een veilige pasvorm te bieden. Springen, tillen of sprinten, hij geeft geen krimp!

Verlengde Speeltijd
Krijg tot 10 uur3 speeltijd op de Creative Outlier Free Pro!Sluit de draadloze hoofdtelefoon magnetisch aan op de meegeleverde oplaadkabel om het opladen te starten. Een volledige lading duurt slechts 2 uur en een snelle lading van 10 minuten laat u genieten van maximaal 2 uur speeltijd.

3Gebaseerd op een gemiddeld volumeniveau. De werkelijke levensduur van de batterij is afhankelijk van de gebruiksinstellingen en de omgevingsomstandigheden. Connectiviteit Twee is Altijd Beter Dan een
Ervaar soepeler en ononderbroken audiostreaming met de nieuwste Bluetooth 5.3 en mis nooit meer een beat of oproep met Multipoint-connectiviteit. Met de Creative Outlier Free Pro kunt u maximaal twee Bluetooth-apparaten tegelijk verbinden en oproepen beantwoorden of audio streamen via een van beide4. U kunt nu worden gewaarschuwd voor een inkomende oproep van een van beide apparaten terwijl u geniet van uw favoriete muziek. Op deze manier hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over het missen van een belangrijke oproep!

4Het afspelen van muziek of de belfunctie kan alleen worden gebruikt door een van de draadloos verboden apparaten. Communicatie Vrij Communiceren

Voor extra gemak is de Creative Outlier Free Pro uitgerust met een ingebouwde microfoon waarmee u meteen een gesprek kunt voeren, zonder dat u naar uw telefoon hoeft te grijpen. Begin meteen te spreken met slechts een druk op de knop! Plus, gemakkelijk afspraken maken of herinneringen instellen met de hulp van Siri of Google Assistant, druk gewoon drie keer op de multifunctionele toets om spraakassistent te activeren.