DAB Radio met Bluetooth - Power Dynamics PDC40 DAB+ & FM Radio met Bluetooth en USB Mp3 Speler
DAB Radio met Bluetooth - Power Dynamics PDC40 DAB+ & FM Radio met Bluetooth en USB Mp3 Speler
DAB Radio met Bluetooth - Power Dynamics PDC40 DAB+ & FM Radio met Bluetooth en USB Mp3 Speler+3
DAB Radio met Bluetooth - Power Dynamics PDC40 DAB+ & FM Radio met Bluetooth en USB Mp3 Speler+2
DAB Radio met Bluetooth - Power Dynamics PDC40 DAB+ & FM Radio met Bluetooth en USB Mp3 Speler
+5

DAB Radio met Bluetooth - Power Dynamics PDC40 DAB+ & FM Radio met Bluetooth en USB Mp3 Speler

179,-Vergelijk prijzen
Snelste levering
Meest gekozen
MaxiAxi.com
Shopscore(2k+)
179,-
209,95
GratisOp dagen voor 23:59 uur besteld, morgen in huis
bol.com
Shopscore(39k+)
179,-
Gratis3 - 6 dagen

Specificaties

EAN8715693306422
MerkPower Dynamics
KleurBlauw

Beschrijving

Power Dynamics PDC40, alles in één voor horeca, bedrijven, etc

De Power Dynamics PDC40 is een alles in één apparaat voor vele toepassingen. De PDC40 is compact qua formaat maar beschikt desondanks over een DAB+ en FM tuner, Bluetooth en een ingebouwde USB mp3 speler. Door de veelzijdigheid van de PDC40 is hij overal te gebruiken waar muziek zonder rompslomp gewenst is. De unit kan eenvoudig op een bestaande geluidsinstallatie worden aangesloten via de RCA uitgang op de achterzijde.

DAB+ en FM

In radioland staat de techniek niet stil en dat blijkt wel door de komst van DAB+. Door het radiosignaal digitaal uit te gaan zenden is de geluidskwaliteit van de radio enorm verbetert. Wel is het belangrijk om ook de beschikking te hebben over een tuner / radio die geschikt is om deze digitale signalen te ontvangen. De PDC40 is met zijn ingebouwde DAB+ tuner hier geschikt voor. Voor de 'gewone' FM uitzendingen zoals we die al jaren kennen is de PDC40 ook geschikt. Het moet dus raar lopen wil je met de PDC40 je favoriete radiozender niet kunnen ontvangen.

Bluetooth

Bepaal je liever zelf welke muziek je luistert? Dan is de Bluetooth functie ideaal. De Bluetooth functie van de PDC40 maakt het mogelijk om een draadloze audioverbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht wordt de muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld draadloos naar de PDC40 gestreamd. Muziek via bijvoorbeeld Spotify of YouTube kan zo eenvoudig via de op de PDC40 aangesloten geluidsinstallatie hoorbaar worden gemaakt.

USB mp3 speler

Een andere manier om eenvoudig zelf te bepalen welke muziek je luistert is via de ingebouwde mp3 speler. Zet je favoriete muziek in mp3 formaat op een USB stick en steek de stick in de USB aansluiting. Via de interne mp3 speler kan je nu de mp3 muziek rechtstreeks vanaf de USB stick afspelen.

Koptelefoon en AUX ingang

Voor iedereen die naar muziek wil luisteren zonder een ander lastig te vallen is de PDC40 ook weer de juiste keuze. De unit is namelijk voorzien van een koptelefoon aansluiting. Tevens is het mogelijk om een externe audiobron zoals bijvoorbeeld een cd speler, dvd speler, computer, etc. op de unit aan te sluiten.

Accessoires

De PDC40 wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening voor optimaal gebruiksgemak. Tevens wordt hij geleverd met een RCA audiokabel en een radio draadantenne. Voor montage in een 19 rack worden brackets meegeleverd. Hierdoor kan de PDC40 ook worden ingebouwd in een serverrack, flightcase of audiorack.

Kenmerken PDC40 DAB+ radio

 • Alles in één apparaat
 • DAB+ en FM tuner
 • Bluetooth voor draadloze audiostreaming
 • USB mp3 speler
 • Auto scan
 • Wake up en Sleep timer
 • LCD display met blauwe achtergrondverlichting
 • Geschikt voor 19 montage m.b.v. meegeleverde brackets
 • Radio antenneaansluiting
 • Inclusief afstandsbediening
 • 3.5mm jack koptelefoon aansluiting
 • 3,5mm jack lijningang
 • Aansluitspanning: 230Vac/50Hz
 • Afmetingen: 290 x 485 x 45mm
 • Gewicht: 2.4kg