Samsung UE65CU7172 - 65 inch - 4K LED - 2023 - Buitenlands model
Samsung UE65CU7172 - 65 inch - 4K LED - 2023 - Buitenlands model

Samsung UE65CU7172 - 65 inch - 4K LED - 2023 - Buitenlands model

629,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
629,-
Gratis2 dagen
Snelste levering
Blokker.nl
Shopscore(3k+)
647,-
Gratis1 werkdag
EchtVEELvoorWeinig.nl
Shopscore(10)
851,77
Gratis1 - 5 werkdagen

Specificaties

EAN8806094853513
MerkSamsung
Beeldscherm (cm)152 cm
Beeldscherm (inch)65 inch
TypeSmart TV
FormaatGrote
KleurZwart
OptiesFlatscreen
Beeldkwaliteit4K Ultra HD
SerieSamsung Crystal

Beschrijving

De Samsung UE65CU7172 - 4K LED TV heeft een prachtig UHD Crystal Display scherm waardoor je kan genieten van levendige beelden in fantastische kleuren. Het beeldscherm heeft een diagonaal van 65 inch (165 cm) en een slank ontwerp waarmee je een stap dichter bij de ervaring van een echte thuisbioscoop komt.

  • Crystal Processor 4K - een krachtige processor voor een perfect beeld
  • Smart TV - een groot aantal toepassingen en de mogelijkheid om verbinding te maken met een mobiele telefoon
  • Q-Symphony - gebruikt bij aansluiting op een soundbar alle speakers in de tv en soundbar
  • OTS Lite - surround sound creëren met ingebouwde luidsprekers
  • Slimme controller met ingebouwde batterij
Quantum HDR

High Dynamic Range (HDR) is een beeldtechnologie die je onderdompelt in beelden met zoveel fantastische kleuren en intense contrasten dat ze bijna echt lijken. HDR-films kunnen erg hoge helderheid bevatten, een enorm verschil tegenover de 100 nits van klassieke SDR-content. QLED TV’s zijn dankzij Quantum HDR optimaal geschikt om deze heldere beelden in al hun nuances weer te geven. HDR10+ garandeert in elke scène optimaal contrast.

Smart Hub

De Smart Hub werd in 2022 volledig vernieuwd. Hij is sneller, gebruiksvriendelijker en toont meer content die specifiek is voor jouw behoefte. De interface vult nu het volledige beeld en Media en Ambient functies krijgen elk een eigen Home scherm. Op het Media scherm vind je natuurlijk al je streamingdiensten en live TV. Je krijgt er aanbevelingen en kunt rechtstreeks content starten uit Netflix, Disney+ en Apple TV, alsook uit Pathé Thuis, HBO Max en Videoland & VRT Max . In het Ambient Home scherm kies je hoe je TV er uit ziet als je geen TV kijkt.

Q-Symphony

Wanneer je een gewone Soundbar gebruikt, schakelt die de speakers van je TV uit. Dit is niet het geval bij een Samsung Soundbar, dankzij de Q-Symphony technologie die Soundbar en TV speakers samen laat spelen. Zo creëert Q-Symphony een indrukwekkende en overtuigende audio-ervaring. De Soundbar werkt samen met alle luidsprekers van de TV. Op basis van analyse van de scène en afhankelijk van de beschikbare speakers op je TV scheidt de processor dialogen en surroundgeluid voor een nog realistischere ervaring en een meer gedetailleerd geluidsbeeld. Je hoeft Q-Symphony ook niet meer te activeren. Zodra je een Samsung Soundbar aansluit op je TV gebeurt dat automatisch.

SmartThings

Je Samsung TV is ook een echte Internet of Things-Hub die al je slimme apparaten met elkaar kan verbinden via WiFi, Thread of Zigbee. Bekijk de foto’s van je smartphone op je TV. Beheer de thermostaat en de lichten via je TV. Zelfs de Samsung koelkast of wasmachine kunnen berichten doorgeven die verschijnen op je TV. De TV ondersteunt Matter en de Home Connectivity Alliancestandaard, zodat hij naadloos samenwerkt met apparaten uit andere ecosystemen.