Biotona Bio Cacaopoeder Raw is afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Mayas bij spirituele rituelen, maar werd door de Spanjaarden in Europa geintroduceerd. Voor Biotona Cacaopoeder worden 100% biologische Criollo cacaobonen uit Peru gebruikt, afkomstig van bomen op een mineraalrijke vulkanische grond. Het poeder wordt via een ambachtelijk proces door koude persing gewonnen uit gefermenteerde en zongedroogde bonen. Het resultaat is een 100% puur en raw cacaopoeder, onveranderd, ongezoet en met behoud van alle fytonutrinten van natuurlijke oorsprong! Een eerlijk product in alle betekenissen van het woord.
Ingredintencacaopoeder* (Theobroma cacao) (100%). *biologische teelt GebruikRoer Biotona Bio Cacaopoeder Raw in (plantaardige) melk, aangezoet met Biotona SuperSweet of ander zoetmiddel. Probeer het ook eens samen met andere superfoods in een heerlijke smoothie of als ingredint in allerhande gerechten of gebak (zelfde verhoudingen als conventionele cacaopoeder).