Biotona Veggie Protein Raw Bio 300 gr
Biotona Veggie Protein Raw Bio 300 gr

Biotona Veggie Protein Raw Bio 300 gr

15,95Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
19,74
GratisOp werkdagen voor 20:00 uur besteld, volgende dag in huis
Deweegschaal.nl
Shopscore(2k+)
15,95
€5,951 - 2 werkdagen
300g
Deonlinedrogist.nl
Shopscore(17k+)
16,68
€3,95Op werkdagen voor 21:30 uur besteld, volgende dag in huis

Specificaties

EAN5412360009503
MerkBiotona

Beschrijving

Biotona Veggie Protein Raw Bio

Biotona Bio Veggie Protein Raw is een optimaal complex van excellente plantaardige eiwitbronnen. Het levert een compleet spectrum aan aminozuren door de combinatie van een geconcentreerde eiwitfractie uit bruine rijst (met een aminozuurprofiel dat zeer dicht aansluit bij dat van moedermelk) en eiwitpoeder uit erwten en hennepzaden. Biotona Veggie Protein is ontwikkeld om te voldoen aan de eiwitbehoeften van vegetarirs/veganisten, sporters, of bedoeld voor mensen die een alternatieve, plantaardige maar kwalitatieve eiwitbron zoeken voor dagelijks gebruik. Biotona Veggie Proteinbevat per portie van 15 g ongeveer 2,5-3 g BCAAs (= vertakte keten aminozuren; (iso)leucine en valine). BCAAs maken tot 40% deel uit van de lichaamseiwitten, komen direct in de circulatie terecht en kunnen bijzonder goed ingebouwd worden in het spierweefsel.

Ingredintenerwtenproteinepoeder* uit China, bruine rijst proteinepoeder* uit China, hennep proteinepoeder* uit Roemeni.*biologische teelt****(Pisum sativum, Oryza sativa, Cannabis sativa)

Gebruik

Voeg Biotona Bio Veggie Protein Raw (1 2 soeplepels) toe aan smoothies of shakes in combinatie met vruchten (sappen) of andere superfoods, (plantaardige) melk, yoghurt of water. Voeg eenvoudig en snel die extra gezonde toets toe aan diverse gerechten. Creer een gezonde eiwitrijke maaltijd, die tegelijk ook barst van de fytonutrinten Koel, droog en in het donker bewaren.

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Biotona Veggie Protein Raw Bio 300 gr.

Prijsontwikkeling