Eén van de graadmeters om extra vierge kwalitatief te beoordelen is de zuurtegraad. Hoe lager de zuurtegraad, des te beter de kwaliteit. De limiet voor extra vierge is een zuurtegraad van 0,8%. Zelfs Amanprana’s goedkoopste olijfolie behoort tot de betere extra vierge olijfolie met een zuurtegraad van maximaal 0,4%. Bij koud gebruik komt de smaak van de Amanprana Premium extra vierge olijfolie (de goedkopere olijfolie) mooi tot zijn recht, maar deze olijfolie is ook perfect geschikt voor bakken, braden en wokken. Door te bakken, braden en wokken in deze biologische olijfolie kies je voor de beste basis van je gerecht.Ingrediënten Aman Prana Extra vierge olijfolie eerste extractie bio 500 Milliliter100% olijfolie*, oorsprong: Spanje *=ES-ECO-001-A * BiologischGebruiksaanwijzing Aman Prana Extra vierge olijfolie eerste extractie bio 500 MilliliterZowel koud en warm tot 180 graden te gebruikenBewaaradvies Aman Prana Extra vierge olijfolie eerste extractie bio 500 Milliliterdroog