Douwe Egberts Mocca Koffiebonen - 4 x 500 gram
Douwe Egberts Mocca Koffiebonen - 4 x 500 gram

Douwe Egberts Mocca Koffiebonen - 4 x 500 gram

26,97Vergelijk prijzen
Snelste levering
bol.com
Shopscore(39k+)
26,97
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
Amazon.nl
Shopscore(686)
26,97
35,96
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN8711000292068
MerkDouwe Egberts
ProductlijnDouwe Egberts Intens
SoortEspresso

Beschrijving

Douwe Egberts Aroma Variaties Mocca, een intense en volle melange. Op subtiele wijze complex en rijk van smaak met een plezierige nasmaak. Een hoogwaardige melange van zorgvuldig geselecteerde bonen. Langzaam gebrand voor een complexe smaak.
  • Smaakintensiteit 07 (schaal 01-09)
  • Geschikt voor volautomaat & halfautomaat (koffiebonen)
  • Smaaksegment Intens: Intens & Vol
  • Meest geschikt voor het zetten van: Zwarte koffie, Melkkoffie & Espresso
  • Blend van Arabica & Robusta bonen

Om je te voorzien van de koffie die perfect bij jouw smaak past, heeft D.E vier smaakprofielen ontwikkeld: Verfijnd, Rond, Intens en Espresso.

Dit product valt in de categorie: Intens

Houd jij van een sterke en krachtige melange? Dan past koffie uit een Intens smaakprofiel goed bij jou! De koffie bevat een veelzijdige, volle smaak doordat bittere en zoete tonen mooi geaccentueerd worden. Als je deze koffie proeft kunnen tonen van caramel, chocolade, noten en bloemen opvallen. Probeer ook eens onze Intens koffiebonen!

Bent jij een koffiecapsule drinker? Probeer dan eens onze Lungo intens koffiecapsules!

Past bovenstaand smaakprofiel niet bij je? Hieronder vind je onze andere smaken!

Rond

Koffie in het smaakprofiel rond is een evenwichtig geheel, waarin geen enkel smaakelement overheerst. De natuurlijke smaakeigenschappen van de boon komen optimaal tot zijn recht. Een ronde koffiesmaak is erg toegankelijk, je proeft zachte, zoete fruittonen en misschien zelfs wat bloemigs. Probeer ook eens onze Aroma Rood koffiebonen of onze Aroma Variaties Excellent koffiebonen!

Verfijnd

Koffies uit een Verfijnd smaakprofiel komen uit een heerlijk zachte en harmonieuze melange. Die dankt zijn smaakbeleving aan de speciaal geselecteerde milde Arabica koffiebonen. Smaken die je in deze smaak kunt herkennen zijn licht zoete en fruitige tonen. Ook kan je een hint van citroen proeven. Probeer ook eens onze verfijnd koffiebonen!

Espresso

Koffies die in de categorie Espresso vallen, komen uit een krachtige en complexe melange. De krachtige aroma's en aangename bittere nasmaak is karakteriseren voor de koffie. Bittere en intense smaken vind je terug in de varianten van onze Espresso koffiebonen. Probeer ook eens onze D.E Café espresso koffiebonen!

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Douwe Egberts Mocca Koffiebonen - 4 x 500 gram.

Prijsontwikkeling