Wil je écht goede ahornsiroop in je keukenkastje? Dan is dit biologische én macrobiotische zoetmiddel een must-have. De smaak van ahorn is licht karamelachtig. Ahornsiroop komt van de esdoornboom (maple tree). Deze produceert jaarlijks een suikerachtig sap. Dit tappen ze in Canada ieder voorjaar af en koken ze langzaam in tot siroop. Zo eindig jij met een heerlijk, plantaardig alternatief voor honing of ongeraffineerde vervanger voor suiker. Het verschil tussen amber rich taste (graad A) en dark robust taste (graad C)? Graad C is donkerder bruin en heeft een intensere, karamelachtige ahornsmaak. Vloeibaar 'goud'! Ahornsiroop is het ingekookte, suikerachtige sap van de esdoorn (maple tree). Je vervangt honing of geraffineerde suikers heel gemakkelijk met ahorn. Superlekker zoet! Dark robust taste (graad C) is ideaal om mee te koken en te bakken. Ingrediënten: ahornsiroop* *biologisch Voedingswaarde per 100g Energie (kJ) 1148kJ, Energie(kcal) 268kcal, Vet totaal 0,1g, Vet verzadigd 0g, K