Terrasana Wakame type A bio Deze biologisch gecertificeerde wakame groeit in Ise-Shima in Japan. Wakame is een donkergroene, iets gladde zeewier die heerlijk smaakt bij zure en koolachtige groenten, zoals gepekelde komkommer en wortel. Daarnaast wordt wakame in Japan veel gebruikt om salades en soepen mee op te vullen. Wakame wordt geënt op touwnetten in het beschermde Ise-Shima gebied in Japan en later met de hand geoogst. Deze zeewier is volledig biologisch gecertificeerd. Wakame is een donkergroene, iets gladde zeewier met een heerlijke umamismaak. Het wordt het meest gebruikt in salades en soepen. Ingredienten wakame* Kan weekdieren, vis en schaaldieren bevatten * = van biologische landbouw Herkomst: Non-EU Voedingswaarde per 100 gram Energie (kJ) 542kJ, Energie(kcal) 132kcal, Vet totaal 0,5g, Vet verzadigd 0,1g, Koolhydraten totaal 1,2g, Suikers 0,1g, Voedingsvezel 37,2g, Eiwit