Mattisson Amandel proteïne 50% vegan bio
Amandelproteïne van Mattisson is een biologisch, plantaardig eiwit en vormt een uitstekend alternatief voor dierlijke eiwitbronnen zoals wei of soja. Dankzij het hoge eiwitgehalte is het ideaal voor sporters, mensen met een actieve levensstijl of iedereen die op zoek is naar plantaardige eiwitten. Eiwitten ondersteunen de spieropbouw, het behoud van spiermassa en het herstel na inspanning. Deze amandelproteïne wordt gemaakt van witte amandelen die zijn geperst, ontvet en zeer fijn gemalen, waardoor het aanzienlijk minder vet bevat en een hoger eiwitgehalte heeft dan standaard gemalen amandelen.
Ingrediënten 100% ONTVETTE AMANDELEN (noten) biologisch Kan andere noten bevatten.
Voedingswaarde per 100 gram Energie 1438 kJ / 344 kcal Vet 13,0 g Waarvan verzadigd 0,8 g Koolhydraten 3,0 g Waarvan suikers 1,5 g Eiwitten 50 g Vezels 20 g Zout <0,1 g Histidin / Histidine 1,52 g Isoleucin / Isoleucine