Wil je een chocoladetaart maken of een taart met een chocolade basis? Gebruik dan deze mix voor heerlijke luchtige chocoladebiscuit. De lekkere luchtige mix is een perfecte basis voor een taart gedecoreerd met marsepein of fondant, maar ook heerlijk met rode vruchten, slagroom of nóg meer chocolade. Bereidingswijze voor een ronde taart van 20 cm doorsnede (7,5 cm hoog): Verwerk alle ingrediënten op kamertemperatuur (250 g mix, 3 eieren (150 g), 55 ml water). Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 160°C). Meng de mix, de eieren en het water en klop het beslag op de hoogste snelheid in 7-8 minuten op, daarna nog 2-3 minuten op lage snelheid namixen. Vul een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de taart in de voorverwarmde oven gaar (voor dit formaat is dat 30 tot 35 minuten). De oven tussentijds niet openen! De taart is gaar als hij veerkrachtig aanvoelt. Direct na het bakken uit het bakblik halen en laten uitdampen op een rooster. Over FunCakes: