Wat is Nattokinase? Nattokinase is een enzym dat wordt geproduceerd tijdens de fermentatie van sojabonen met de bacterie Bacillus subtilis, wat resulteert in het traditionele Japanse voedingsmiddel natto. Natto wordt al eeuwenlang geconsumeerd in Japan als onderdeel van hun voedingspatroon. Nattokinase behoort tot de familie van serine-proteases, enzymen die eiwitten kunnen afbreken. De activiteit van nattokinase wordt gemeten in FU (Fibrinolytic Units), een standaard die de enzymatische activiteit aangeeft. Het is belangrijk om te weten dat er volgens de Europese wetgeving geen goedgekeurde gezondheidsclaims bestaan voor nattokinase. Dit voedingssupplement is niet bedoeld om ziektes te behandelen, te genezen of te voorkomen. Samenstelling van het product Doctor's Best Nattokinase bevat nattokinase dat is geëxtraheerd uit gefermenteerde sojabonen. Het nattokinase wordt gemeten in FU (Fibrinolytic Units), een standaard die de enzymatische activiteit aangeeft. Volledige