Purasana Cacao beans zijn biologische en rauwe cacaobonen, afkomstig van de Theobroma cacao boom. Deze kleine boom groeit in tropische klimaten en de cacaobonen zitten boordevol voedingsstoffen en fytonutriënten. In tegenstelling tot bewerkte cacao (chocolade), bevat deze variant geen toegevoegde vetten of suikers.
De cacaobonen zijn van nature rijk aan vezels en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Voeg ze bijvoorbeeld toe als topping aan yoghurt, ijs of desserts, of gebruik ze als basis in gebak. Het is belangrijk om de cacaobonen droog te bewaren en de zak na elk gebruik goed te sluiten.
Purasana Cacao beans zijn vegan, biologisch en vrij van pesticiden, chemicaliën en synthetische additieven. Ze zijn een perfecte toevoeging aan ontbijtgranen en vormen een bron van essentiële voedingsstoffen. Deze cacaobonen zijn gemakkelijk te pellen door ze even in de handen te wrijven en kunnen worden gebruikt in verschillende soorten chocoladebereidingen.
Ingrediënten: 100% biologische & rauwe cacaobonen (Theobroma cacao) uit Peru.
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g:
Gebruik: Cacaobonen (gepeld en gebroken) zijn ideaal om te gebruiken in verschillende soorten chocoladebereidingen.