Kefir probiotica capsules worden gemaakt door aan rauwe melk 5 verschillende bacteriestammen toe te voegen, namelijk Lactobacillus paracasei LPC12, Lactobacillus rhamnosus LRH10, Lactobacillus fermentum LF26, Streptococcus thermophilus ST30 en Lactobacillus helveticus LH43 waardoor er een fermentatieproces op gang komt. Waarna een speciale gepatenteerde coating wordt toegevoegd om de stabiliteit en levensvatbaarheid van de probiotica te garanderen. Vervolgens wordt het geheel gevriesdroogd, vermalen en worden er nog twee goed onderzochte bacterie stammen toegevoegd, namelijk Lactobacillus acidophilus LA1063 en Bifidobacterium longum BL986. Als laatste wordt de mix gezeefd en uiteindelijk in capsules verwerkt.
Mattisson kefir capsules bevatten gevriesdroogd kefir poeder (hoofdbestanddeel), kokosbloesem suiker en kokosmeel en zijn afkomstig uit Nederland.
Voordelen van kefir capsulesOver Mattisson
Mattisson is begonnen in 2001 en is gespecialiseerd in biologische voedingssupplementen en superfoods. Inmiddels is Mattisson uitgegroeid tot een gewaardeerd merk met een complete range aan natuurlijke producten. Mattisson biedt een breed scala aan producten aan, waaronder biologische superfoods, plantaardige eiwitten, vitamines, mineralen, oliën, zaden, noten, bessen en andere gezondheidsproducten & supplementen. Deze producten worden zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.