SwitchBot Curtain - (I Rail) - Wit - Smart home - Smart Gordijn - Automatisch gordijn
SwitchBot Curtain - (I Rail) - Wit - Smart home - Smart Gordijn - Automatisch gordijn

SwitchBot Curtain - (I Rail) - Wit - Smart home - Smart Gordijn - Automatisch gordijn

49,99Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
bol.com
Shopscore(39k+)
49,99
Gratis5 werkdagen
Snelste levering
Praxis.nl
Shopscore(1k+)
71,99
89,99
Gratis1 - 3 werkdagen

Specificaties

EAN0850007706098
KleurWit
MateriaalKunststof

Beschrijving

Let op! Dit product is gemaakt voor een I-Rail en werkt dus niet op een U-Rail.

Open uw gordijnen op afstand met slechts één aanraking!

De SwitchBot Curtain is een kleine draadloze robot die aan de rails van uw gordijnen bevestigt wordt. Met de bijhorende app kunt u via een smartphone de gordijnen openen en sluiten. De installatie is erg snel en gemakkelijk en wordt duidelijk uitgelegd in de (nog Engelse) handleiding. De gordijnen kunnen ook op tijdschema worden ingesteld. De levensduur van de batterij gaat ongeveer 8 maanden mee zolang het apparaat niet in prestatiemodus staat. Wanneer het apparaat merkt dat u aan de gordijnen trekt, start hij automatisch op en doet de rest van het werk voor u. De SwitchBot Curtain kan tot 8kg aan gordijn duwen en zijn in de kleuren wit of zwart verkrijgbaar.

Wij kunnen u ook helpen energie te besparen!

Met behulp van onze ingebouwde zonnesensor kunt u uw gordijnen zo instellen dat ze 's zomers overdag dicht zijn, zodat het zonlicht wordt tegengehouden en u kunt besparen op airconditioning. Of u kunt uw gordijnen zo instellen dat ze in de winter overdag opengaan, zodat u van een warmere kamer kunt genieten wanneer u weer thuis bent.

Waar moet ik rekening mee houden?

SwitchBot Curtain heeft 3 verschillende modellen. Kijk voor u besteld eerst goed naar wat voor type rail u heeft. Bij de productfoto’s staat een voorbeeld van de type rails.

  • SwitchBot Curtain U-rail 2 (Dit is de meest voorkomende rail in Nederland)
  • SwitchBot Curtain Rod (Roede, stang. Diameter 15.0mm - 40.0mm)
  • SwitchBot Curtain I-Rail (Deze rail wordt vaak gebruikt in caravans/campers maar komt in huis niet vaak meer voor)

Extra’s

Wilt u de gordijnen bedienen als u niet thuis bent? Met de SwitchBot Hub Mini kunt u verbinden met alle SwitchBot apparaten in huis. U kunt dan ook gebruik maken van spraakopdrachten met behulp van Alexa, Google Assistent of Siri.

Liever een schakelaar voor de SwitchBot Curtain? De SwitchBot Remote is als snelkoppeling te koppelen aan uw SwitchBot apparaten in huis. Met één klik kunt u de gordijnen open of dicht laten doen. Zo hoeft u niet uw smartphone te gebruiken.

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de SwitchBot Curtain - (I Rail) - Wit - Smart home - Smart Gordijn - Automatisch gordijn.

Prijsontwikkeling