Vijzel Gefu X-Plosion
Vijzel Gefu X-Plosion

Vijzel Gefu X-Plosion

42,95Vergelijk prijzen
Kookexpert.nl
Shopscore(986)
42,95
€3,953 - 5 werkdagen
Stijlvolinhuis.nl
Shopscore(145)
42,95
€3,953 - 5 werkdagen
Etrias.nl
Shopscore(2k+)
42,95
€3,953 - 5 werkdagen
bol.com
Shopscore(39k+)
50,69
GratisOp werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
fonQ.nl
Shopscore(4k+)
52,99
€2,99Op werkdagen voor 23:59 uur besteld, volgende dag in huis
M

Specificaties

EAN4006664353007
MerkGefu
KleurZwart
MateriaalAardewerk
TypeVijzels
VormRond
FormaatHoog

Beschrijving

Deze mooie vijzel is de perfect aanwinst voor je keuken. Het zware graniet en de elegante RVS ring maakt het werk extra makkelijk voor je. De ronde kom zorgt samen met de solide, ergonomische stamper voor een perfect resultaat. Ideaal voor het maken van bijvoorbeeld verse pesto, marinades, kruiden blends, pasta's en nog veel meer.

Pluspunten:

  • Ronde kom van graniet
  • Solide en ergonomische stamper
  • Geschikt voor veel verschillende gerechten

Minpunt:

  • Graniet is breekbaar

Duitse degelijkheid met een designvolle twist! Met meer dan 280 best selling items is Gefu specialist in hoge kwaliteit keuken tools. Allemaal gecategoriseerd in een perfecte match voor functionaliteit, kwaliteit en design. Met hun motto ‘Discover Culinary Artistry’ zorgt Gefu niet alleen voor gemak, maar geeft het de hobby kok ook ruimte om zichzelf te verrijken en vormen tot toekomstige chef kok. Dit komt door de innovatieve productiewijze waar de artikelen tot in perfectie worden getest. Zodoende weet je dat je met Gefu gegarandeerd bent van een hoge kwaliteit keuken artikel.

Recept voor groene pesto:

  • 40 gr verse basilicum
  • 30 gr pijnboompitten
  • 30 gr parmezaanse kaas, vers geraspt
  • 1 teen knoflook, schil verwijderd
  • klein kneepje citroensap
  • 3 - 4 el olijfolie
  • zout en peper

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Vergeet niet om ze regelmatig om te scheppen in de pan. Ze kunnen namelijk snel verbranden. Zet ze apart om af te koelen. Verwijder de steeltjes van de basilicum. Doe de pijnboompitten, knoflook, parmezaanse kaas, basilicum en de helft van de olie in de vijzel. Voeg de basilicum eventueel in delen toe wanneer het niet allemaal tegelijk in je vijzel past. Stamp alles goed fijn tot een pasta en voeg beetje bij beetje wat olie toe tot je tevreden bent over de structuur. Breng het geheel op smaak met zout, peper en wat citroensap. Schep de pesto over in een schaaltje of bakje. Je kunt de pesto een paar dagen in de koelkast bewaren, maar gelijk gebruiken is het lekkerste. Gebruik hem bijvoorbeeld op wat brood of toast, door de pasta of door een salade.

Prijsontwikkeling

Bekijk hieronder de prijsontwikkeling van de Vijzel Gefu X-Plosion.

Prijsontwikkeling