Navaris gietijzeren koekenpan - Braadpan van gietijzer - Ronde skillet - Geschikt voor alle warmtebronnen - Ø 25 cm - Ovenbestendig tot 260?graden
Navaris gietijzeren koekenpan - Braadpan van gietijzer - Ronde skillet - Geschikt voor alle warmtebronnen - Ø 25 cm - Ovenbestendig tot 260?graden

Navaris gietijzeren koekenpan - Braadpan van gietijzer - Ronde skillet - Geschikt voor alle warmtebronnen - Ø 25 cm - Ovenbestendig tot 260?graden

29,39Vergelijk prijzen
bol.com
Shopscore(39k+)
29,39
Gratis7 - 12 dagen

Specificaties

EAN4063004241578
MerkNavaris
KleurZwart
MateriaalMetaal
WarmtebronGas
Diameter25 cm
FormaatMiddel

Beschrijving

  • VEELZIJDIGE PAN: De gietijzeren koekenpan van Navaris is ontzettend veelzijdig. Vlees braden, pannenkoeken bakken, een stoofschotel bereiden of pizza maken - het kan allemaal in deze pan van gietijzer.
  • VOOR ALLE WARMTEBRONNEN: De bakpan is geschikt voor inductie, gas, keramisch koken en de oven. Maar ook op de barbecue of op open vuur kun je perfect eten bereiden in de pan.
  • DETAILS: De stoere zwarte koekenpan heeft een diameter van 25 centimeter. Hij is gemaakt van 100% gietijzer, heeft een handvat en schenktuiten aan beide zijden. Het handvat is 12 cm lang waardoor je hem comfortabel kunt vasthouden.
  • ANTI-AANBAKLAAG: Het duurt eventjes voordat de pan een goede anti-aanbaklaag ontwikkelt. Hoe vaker je hem gebruikt, des te beter de anti-aanbaklaag wordt. De pan is van tevoren ingeolied met sojaolie.
  • REINIGING: De pan kan niet in de vaatwasser. Reinig hem met een zachte spons in warm water. Etensresten verwijder je met behulp van zoutkorrels en een papieren doekje in de nog warme pan.

    Koken wordt een eitje met de gietijzeren koekenpan van Navaris.
      ALLESKUNNER
      • Met de gietijzeren pan van Navaris kun je bakken, braden en stoven wat je maar wilt. Hij is geschikt voor zowel inductie, gas en keramisch koken als de oven, barbecue en open vuur.
      VOORKOM AANBAKKEN
      • Het inoliën van de pan helpt om aanbakken te voorkomen. Wrijf de pan in met een kleine hoeveelheid zonnebloem- of koolzaadolie en laat overtollig olie weglopen. 'Bak' de pan daarna 1 uur in de oven op 150 graden.
      ONDERHOUD
      • Plaats je pan na het schoonmaken en drogen een paar minuten op het fornuis op laag vuur. Wrijf de pan in met een kleine hoeveelheid plantaardige olie en laat 5-10 minuten staan. Laat de pan daarna volledig afkoelen.
      SPECIFICATIES
      • Materiaal: gietijzer
      • Afmetingen: diameter: 25 cm, hoogte: 5,6 cm, handvat: 12,3 cm
      • Gewicht: 2,3 kg
      • Ovenbestendig tot 260 graden
      LEVERINGSOMVANG
      • 1x gietijzeren koekenpan