Illy Art Collection Biennale van Venetie Espresso Kop en Schotel 2 stuks
Illy Art Collection Biennale van Venetie Espresso Kop en Schotel 2 stuks

Illy Art Collection Biennale van Venetie Espresso Kop en Schotel 2 stuks

51,-Vergelijk prijzen
Laagste prijs inclusief verzending
Snelste levering
Bobplaza.com
Shopscore(1)
51,-
€4,95Vandaag besteld, morgen in huis
bol.com
Shopscore(39k+)
75,-
Gratis7 - 12 dagen

Specificaties

EAN8003753201580
MerkIlly
TypeEspressokopjes
OptiesMet schotel

Beschrijving

De illy Art Collection Biennale van Venetië Espresso Kop en Schotel 2 stuks Set C is een unieke en artistieke toevoeging aan uw koffie-ervaring. Deze set is speciaal ontworpen ter ere van de Biënnale 2022 en is gemaakt door 6 getalenteerde kunstenaars die deelnemen aan de 59ste editie van de kunstmanifestatie in Venetië.

  • Elke kop en schotel in deze set is een waar kunstwerk op zich, met een uniek ontwerp dat de verbeelding van de kunstenaar weerspiegelt.
  • De illy Art Collection Biennale van Venetië Espresso Kop en Schotel 2 stuks Set C bevat werken van de kunstenaars Precious Okoyomon en Alexandra Pirici.
  • Let op: deze koppen en schotels zijn niet vaatwasmachinebestendig en dienen met de hand gereinigd te worden om hun artistieke waarde te behouden.

Voeg een vleugje kunst toe aan uw dagelijkse koffiemomenten met de illy Art Collection Biennale van Venetië Espresso Kop en Schotel 2 stuks Set C. Geniet van uw favoriete espresso in stijl en bewonder de creativiteit van deze getalenteerde kunstenaars.